A nap szettje - Winter Chill


Erre a napra egy kényelmes, igazán télies összeállítással készültem Nektek. :) Ideális a karácsonyi bevásárláshoz, adventi vásárba, egy mozis programhoz vagy akár az ünnepek ideje alatt rokonlátogatáshoz. :) 


A szett alapja két igazi "must have" darab minden nő téli ruhatárába. Egy magas derekú farmer és egy fehér vagy krémszínű kötött pulcsi. Utóbbi csodásan mutat egy szép statement nyaklánccal feldobva, ami mellé más, feltűnő ékszer talán nem is kell, de nekem nagyon tetszik ez a rose gold gyűrűszett, így még ezt beillesztettem a szettbe. 
Az oversize gyapjúkabát igazán kéynelmes, meleg és divatos darab és szerintem nagyon jól mutat mellette a kockás sál és a színben harmonizáló bokacsizma, amibe egy kis extrát visz a csillogó sarokdísz. 
Hogy a szett, ne legyen túl komor és sötét, én egy nude táskát választottam hozzá. 

Én ehhez az outfithez egy nude-arany manikűrt készítenék. Ez egyszerre ünnepi, elegáns és könnyen elkészíthető. Parfümben valami nehezebb, fűszeresebb illatot ajánlanék hozzá. 

A hideg időben könnyen kiszáradhat a kezünk, ezért nem árt magunkkal hordani egy kézkrémet, hogy ezt megelőzhessük. 

Én ehhez a szetthez egy nagyon egyszerű, archangsúlyos sminket ajánlanék. A megszokott "alapunkra", ami lehet a jól bevált BB krém, alapozó, korrektor és púder variáció építjük a sminket. Egy finoman kontúrozott arc, egy szép, hangúlyos pirosító és egy kevés highlighter gyönyörűen kiemeli a vonásainkat. 
A szemre egy kevés arany-nude szemhéjpúder kerüljön, egy matt barnával füstösítve, amit aztán az alsó szempillák ötvébe, a külső részre is felvihetünk, kiemelve ezzel a szemünket. 
Ezután a belső szemzugba és a szemöldökcsontra vigyünk fel egy highlightert, ami lehet por vagy ceruza is. Fontos még a szemöldök formázása is, ha másra nincs időnk, ezt sose hanyagoljuk el, hiszen a szemöldök ad keretet az arcunknak. Végezetül jöhet egy kis barna szemceruza vagy tus, egy jó spirál és egy nude ajakszín. 

Én ehhez a szetthez egy laza oldalfonatot vagy egy kicsit zilált kontyot készítenék az effortless chic jegyében. 


Remélem hasznos és érdekes volt számotokra ez a poszt és szántok rá pár percet, hogy véleményezzétek! :) Ti milyen szetteket viseltek legszívesebben ebben az időszakban? :)

Megjegyzések

  1. Én ilyesmit hordok, csak full feketében:D Illetve amíg nincs nagyon hideg, addig maradok inkább a szoknyánál.

    VálaszTörlés
  2. Az oversize kabátok nekem szerintem abszolút nem állnak jól. Ettől eltérően nagyon tetszik a szett! :)

    VálaszTörlés
  3. Olyan jól összetudod mindig szedni , hogy mit mivel meg mèg smink ès frizura tippeket is kapunk. Köszi! (Marika)

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom Amihoz, hasonló cuccokat hordok, csak feketében :D Viszont így is szívesen hordanám ezt az összeállítást, mert a bogyószín kabát és topán, meg a krémszínű pulcsi nagyon tetszetős :)

    VálaszTörlés
  5. Az alap az kb ugyan ez. Na jó nekem fekete a lovagló cipőm ( bokacsizmám) és a táskám. A kabát és a sál viszont nem tetszik. Nem szeretem az oversize kabátot. Szerintem nem áll jól és kicsit sem tetszik.
    Oldalfonatot szoktam hordani és a tusra is rákaptam.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)