Catrice "Treasure Trove" Limitált Kollekció


 A Catrice új trendkiadása két ünnep között kerül ki a Müller drogériák polcaira. A karácsonyi-szilveszteri hangulatú kollekció szerintem nagyon jól sikerült, habár észveszejtően nagy újdonságok nem kerültek a kínálatba. Ettől függetlenül a kollekció nagyon ígéretes. Nézzük is meg, hogy mit találunk benne! ;)




 "Blaze of Glory" nevű paletta. 
Egy nagyon jól kihasználható színekek tartalmazó és mutatós csomagolású paletta is került a kollekcióba. Itt találtok róla színmintákat, illetve több más termékről, köztük a rúzsokról is. 
Nagyon jól pigmentált színek. ha valaki egy visszafogott nude palettát keres hétköznapra, akkor jó választás lehet. :)


 "Caviar and Champagne" nevű pirosító. Gyönyörű ez a szín, nekem a Nars Orgasm ugrott be róla. Elég sok pirosítóm van már, de komolyan gondolkodom rajta, hogy beszerzem, mert annyira szépséges ez a csillagos minta és a szín is. :P


 "Golden Grace" highlighter. Ő is nagyon tetszetős. Arany fényű highlighterem még nem nagyon van, így őt szeretném majd beújítani. :)


 A kollekcióba bekerült egy a szintén "Golden Grace" nevet viselő szemhéjtus is. Igazán ünnepi ez az arany szín. Itt találtok róla swatchokat.


 A rúzsok is nagyon tetszetősre sikerültek. 
"Jewel Daze"; "Caviar and Champagne" és "Treasured Twinkles"


A lakkok szépek, az üveg is mutatós, de engem annyira nem hoztak lázba. 

"Jewel Daze"; "Golden Grace"; "Caviar and Champagne" és "Treasured Twinkles"

Végeredményben ez egy korrekt ünnepi kollekció lett, de én hiányolom a kreativitást és az újítást belőle. A Catrice nagyon biztonságos vizeken evickél és a testvérmárkához hasonlóan általában a jól bevált sablonok alapján készíti a limitélt kollekcióit. A termékek szépek és jók, csak az a baj velük, hogy évről évre szinte ugyanazt kapjuk. Jó lenne végre valami új, más, akár szokatlan is. :) 

Nekem ebből a kollekcióból hiányzik valami. Egy szép topper lakk, vagy akár egy-két limitált ecset. Ha már ünnep, akkor meg kellett volna adni a módját. Ennek ellenére van pár olyan darab benne, amire szívesen lecsapnék. :)

Ti mit szóltok hozzá? Kinéztetek belőle valamit? :) 

Megjegyzések

  1. A múltkor Graz-ban szemügyre vettem a kollekciót. Gyönyörű szép, minőségi kivitelezés, és a szemhéjpúderek is ígéretesnek tűnnek a swatch-ok alapján :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyan ezt vettem észre én is, hogy a kulson/csomagolason változtatnak, egyébként ugyan az kb mind:( engem sem fogott meg semmi ebből a kollekciobol, egynek elmegy, de nem érzem vesztesegnek, ha nem jutok hozzá valamihez:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örülnék már valami egyedi új ötletnek. :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)