COTW - Gold Sparkle


COTW



A hét színe ezúttal az arany lett a rovatban, hiszen ez egy igazán ünnepi árnyalat. És ha máskor talán nem is, de karácsonykor bátran viselhetünk ilyen feltűnő darabokat. Egy arany flitteres ruha, vagy egy elegáns táska tökéletes ünnepi holmi. De akár egy arany cipellővel is feldobhatjuk a szettjeinket. Az arany ékszerek pedig sosem mennek ki a divatból.
Sminkben elsősorban a szemen kerül előtérbe, de egy arany fényű highlighter is csodás lehet. A körmökön pedig örök klasszikusnak számít ez a szín a karácsonyi és szilveszteri időszakban. 

Ti kedvelitek arany színt? Szoktátok viselni öltözködésben vagy kiegészítőkben? Van arany színű lakkotok? 

Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem a flitteres ruha, a karóra és az öv a kedvenceim. :) 

Megjegyzések

  1. Inkább ezüst fele húz a szívem. A szoknyát,órát és magassarkú szandit viszont szívesen viselném. :)

    VálaszTörlés
  2. Alapjáraton én is inkább ezüst párti vagyok, de idén az arany vett le a lábamról. A sminkem is arany csillámos lesz, bár ruhában még nem vagyok ilyen merész. Most sötétzöldben leszek, de talán 1-2 kiegészítő erejéig az aranyra is elcsábulok, ha már olyan ünnepi szín :) A képről a ruha, a szandál és az alsó kis parfümtégely tetszik :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)