Essence "Winter? Wonderful!" Trendkiadás


 Idén december 17.-től a DM-ben, majd januártól a Rossmannban ez a csodás téli kollekició lesz elérhető az Essence-től. Habár a hópelyhes-havas téma sem újdonság tőlük, mégis ez a trendkiadás annyira aranyos és jópofa lett, hogy én teljesen odavagyok érte és alig várom, hogy megnézhessem közelebbről. :) 
ha kíváncsiak vagytok rá, milyen termékek lesznek ebben a limitált kiadásban, nézzétek meg a teljes bejegyzést! 




 Ennek a kis ötös palettának már a csomagolása is gyönyörű. A színek annyira nem hoztak lázba, szerintem jobb lett volna két verziót csinálni ezekkel a hideg ezüst rózsaszín tónusokkal, esetleg egy szép klket bele és külön egy hidegebb nude-barna színösszeállítást. Így a csomagolás miatt nem hiszem, hogy beszerzem.

"All Ice One Me!"



 A kollekcióban lesz két kiemelő ceruza is, amit belső szemzugba vagy épp vízvonalra használhatunk. Ezek nagyon szimpatikusak. 

"Cold As Eyes" és  "Eye Candy" a nevük.


 Egy ilyen cuki ecset-szivacsos applikátor duo is lesz a kínálatban. Ha az ecset satírozó lenne, még kifejezetten használható és hasznos is lenne, de így annyira ez sem hozott lázba, maximum a külseje miatt.  

"A Winter's Tale"


 A hópelyhes pirosító láttán már hevesebben kezdett dobogni a szívem. Hát nem gyönyörű? :) 

"Winter Kissed Cheeks"


 A highlighter is mesés, őt is kinéztem magamnak. :P 

"You Melt My Heart"


 Lesz még a kollekcióban egy ilyen ajakbalzsam is, ami engem teljesen hidegen hagy. olyan kis gagyinak tűnik, nem? :D

"The Eternal Ice"


 A színezett ajakápoló olajak nagyon szép csomagolást kaptak. 

"If Kisses Were Snowflakes" és "I'd Send You A Blizzard" 


 A lakkok első látásra nem hoztak lázba, de aztán a különböző textúrák ígérete miatt már egyre jobban érdekelnek. Lesz csillámos, félmatt és ha jól látom homoklakk is. :) 

"The Frosted"; "The Semi Matt";  "The Iced"  és "The Crystallized"

Elsőre a kék tetszett meg. :) 


 Legjobban ez a csodás topper rabolta el a szívemet. A csomagolás is mesés és a lakk is nagyon szépnek tűnik. 

"A Winter's Tale"


 A kézkrémbe már a csomagolás miatt beleszerettem. Az idei téli kézkrémektől nem jöttem lázba, így nagyon örültem, amikor megláttam ezt a darabot a kollekcióban. Mindenképpen le szeretnék rá csapni. :) 

"You Melt My Heart"


 Lesznek ilyen cuki kis hajgumik is a trendkiadásban. :)

"It's So Fluffy!!!!"


Végezetül pedig kapunk a kínálatba egy ilyen édes zsebmelegítő párnácskát is, ami mindig jól jön, főleg az olyan jégcsapkezűeknek mint én. :D 

" Hold Me Safe And Warm"

Szerintem ez egy nagyon aranyos kollekció lett és több dolgot is kinéztem belőle, amiket be szeretnék szerezni. :) nekem egyedül a palettával van bajom, ezzel a szép design-nal csinálhattak volna két, jobban kihasználható palettát is, szerintem vitték volna mint a cukrot. Az ajakbalzsam olyan kis gagyinak tűnik és nekem hiányzik még egy szemhéjtus vagy akár egy hópelyhes körömdíszítő matrica szett. Ezekkel még fel lehetett volna dobni. 


Nektek mi a véleményetek erről a trendkiadásról? Kinéztetek belőle valamit? :) 

Megjegyzések

  1. Én múltkor megszaglásztam a kézkrémet és aj de büdös... A lakkok közül a jobb legszélsőt vettem meg, a rózsaszínest. Igazából egész cuki, de kb. 2 napot bírt ki fedőlakkal... és talán még csak nem is mosogattam... Kell belőle legalább 3 réteg, hogy szépen fedjen.

    VálaszTörlés
  2. A highlighter engem is megfogott! A Merry Berry trendkiadás néhány nap alatt eltűnt a budapesti Müllerekből, pedig az nagyon tetszett, úgyhogy abból nem sikerült semmit beszerezni:( Mondjuk a lila rúzst azért leteszteltem, és nem volt annyira jó a fedése. Szóval talán nem tragédia... na jó, kit akarok átverni...

    VálaszTörlés
  3. ma találkoztam ezzel a trendkiadással, és vettem a hajgumiból, a nude ceruzából, valamint a lakkok közül három darabot. :) a pirosító is gyönyörű, de nem vettem meg, mert van már pár pirosítóm, most igyekszem azokat használni - meg persze pihen itthon még érintetlen darab is. nagyon jó kiadás lett, a rúzs viszont tényleg extragagyi. :)

    VálaszTörlés
  4. Az előző trendkiadás a székesfehérvári Müllerből is pikk-pakk eltűnt. December 6-án alig volt valami. Lakkokat néztem ki sogornőmnek karácsonyra. Csak a legvilágosabb volt és a topper. Utóbbiból sajna csak 1 darab. Így az nekem nem jutott. 😞
    Most csak a topper fogott meg. A zsebmelegítő párnácskát ( szerintem nevetséges) először körömmatricnak néztem. Ha az lenne, kellene.

    VálaszTörlés
  5. Látott valaki highlightert valahol? sehol nem lelem... :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)