My Winter Wishlist - Téli Kívánságlista


Természetesen ebben az évszakban sem hagyhattam ki, hogy összeállítsam a kis kívánságlistámat, ami egyben karácsonyi kívánságlista is. Ezúttal is külön válogattam a ruha-kiegészítő és a szépségápolás-lakberendezés szekciót. Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találjátok majd ezt a bejegyzést és a végén eláruljátok, hogy mi szerepel a ti listátokon. ;) 

winter wishlist




Ruha és kiegészítő fronton igazából égetően nagy szükségem semmire sincs, mert minden fontosabb ruhadarabot beszereztem már, szóval inkább csak olyan holmikat válogattam ide, amiknek örülnék, illetve amiből jól jön 1-2 plusz darab. 

❄ Magas derekú bordó nadrág - Szeretnék egy bordó farmert, mivel a a simát és a feketét egy kicsit unalmasnak érzem. Eddig a téli nadrágjaim között volt egy sötétzöld, de ezt nemrég leselejteztem. Van ugyan egy lila és egy sötétkék nadrágom, de egy szép bordó darabot még ki tudnék használni. :)

❄ Basic felsők - Úgy érzem ezekből nem lehet eleget vásárolni. Nagyon megszerettem ezt az aszimmetrikus hátul hosszabb oversize szabást. Ilyenből szeretnék még egy sötétszürkét vagy egy mohazöldet. 

 ❄ Fekete miniszoknya - Van ugyan egy fekete ceruzaszoknyám és egy szűkebb miniszoknyám is, de szeretnék egy ilyen skater fazont is melléjük. Ez hétköznapokra szerintem jobban kihasználható. :) 

❄ Pulcsik - Szeretnék egy oversize krém színű pulcsit, egy mintásat, amolyan "ugly christmas sweater" stílusút és egy szép, mintás kardigánt. Tetszik ez a leopárdmintás darab is de például egy szép aztékmintásnak is örülnék. :) 

❄ Bunda - Már tavaly is szerettem volna egy bundát, de végülis nem találtam olyat, amiben ne éreztem volna magam hószörnynek. Talán idén... ;) 

❄ Táskák - Egy fekete pakolósra mindenképp szükségem lenne, mert a Mango táskám, már eléggé leharcolt. Egy szép bézs vagy nude darabot is ki tudnék használni. 

❄ Kalap - Szeretnék egy széles karimájú kalapot, mondjuk bordó színben. 

❄ Sál - Ebből a képen látható darabot, vagy valami hasonlót szeretném majd beszerezni. :) 

❄ Nyakláncok - Ok, az az igazság, hogy ezeket már beszereztem. Szerettem volna egy visszafogott, hosszabb darabot és egy fehér vagy bézs statement nyakláncot. Megrendeltem őket ebayről, illetve ajándékba is kaptam egy gyönyörűséget. :) 



Szerintem ilyen még sosem volt, hogy a szépségápolás kategóriában ilyen kevés termék szerepeljen. :D De jelenleg úgy érzem, hogy sminktermékek terén mindenem megvan, Jó persze bele tehettem volna a listába olyan darabokat, mint a Too Faced paletták vagy Benefit pirosítók, de igyekeztem ésszerűen válogatni, olyan darabokkal amik "megvalósíthatóak" így a házfelújítás mellett is. :) Lakberendezés terén körülbelül ugyanazok a darabok maradtak a listán, amik már hosszú ideje szerepelnek. 

❄ Bőrradír - nagyon meg voltam elégedve a H&M bőrradírjával és szerettem volna újravásárolni, de sajnos már hetek óta nem láttam a webshopban. remélem lesz még belőle. Ha nem, akkor valószínűleg a Ziaja kínálatából vásárolok majd. 
❄ Téli tusfürdők és testápolók - A kedvenc Dove tusfürdőmet már be is szereztem és a Balea téli termékeit is kipróbáltam már. Szerettem volna beszerezni a TBS szilvás testvaját, de sajnos a rendelésem körül volt egy kis gigszer. A futár cég ugyanis nem küldött sem emailt sem sms-t hogy a termék megérkezett a csomagpontra. Több napig tartó levelezés következett a webshoppal és a futár céggel is, aminek következtében mire megtudtam hogy a csomagom végülis megérzett a csomagpontra, már nem volt időm elmenni érte és másnap visszaküldték. Holott azt ígérték, hogy még egy napig ott tartják a csomagot. Eléggé csalódott vagyok emiatt. 
❄ Paletta - Nem terveztem hogy új plaettát veszek a közeljövőben, de az új I Heart Chocolate salted Caramel változata teljesen levett a lábamról, így ha nálunk is kapható lesz, akkor lecsapok majd rá. :) 
❄ Pirosító - Elég sok pirosítóm van, de a képen látható Milani darabot, illetve az Essence és Catrice trendkiadásokból több pirosítót is kinéztem. :) 
❄ Rúzs - Nagyon tetszenek a Rimmel The Only One rúzsai és a Milani kínálatából is kinéztem párat. :) 
❄ Ecsetek - Volt szerencsém élőben látni a RT Bold Metals ecsetek hasonmásait és igazán csodás darabok, nem csak kinézetre, de minőségre is. A púder és a pirosítóecsetet be szeretném majd szerezni. :) 
❄ Lámpás-Gyertyatartó - Imádom ezeket a gyertyatartókat, van is belőle több, de egy ilyennel még szeretném bővíteni a gyűjteményt. Szerintem minden évszakban nagyon hangulatosak. 
❄ Díszpárnák - Szeretnék néhány új díszpárnát is. Most a képen láthatóakhoz hasonlóak tetszenek. Szeretem keverni a különféle textúrákat, így a kötöttet, a szőrméset, a flittereset. 
❄ Ikea Alex - Ezt már félig meddig kipipálhatom, mivel ő lesz az egyik karácsonyi ajándékom. :P 
❄ Sminktükör - Mivel hamarosan lesz egy kis sminkes sarkom asztallal, Alex szekrénnyel és miegymással, szeretnék egy ilyen tükröt is. :) 
❄ Yankee Candle illatok - Habár már vásároltam karácsonyi-téli illatokat, a képen láthatóakkal még szerettem volna meglepni magam. Így is lett, ugyanis épp ma érkezett meg a csomag. :) 

Ez volt tehát az én téli-karácsonyi kívánságlistám. :) Remélem érdekesnek és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. 

Ti mit szeretnétek beszerezni ezen a télen? Vagy mit látnátok szívesen a fa alatt? :) 

Megjegyzések

  1. Bordó, vagy püspöklila nadrágot én is nagyon szeretnék, de egyelőre még nem találtam. A kalap, amit kinéztél magadnak pedig nagyon csinos, biztos jól is állna neked :) Az alsó képen a fiókos szekrényt én is elfogadnám, mert nagyon nem tudom már hova pakolni a sminkjeimet, de idén ez már nem fér bele a keretünkbe. Majd talán szülinapomra :P A Yankee illatok közül néhányat megvettem tart formájában, már alig várom, hogy mind sorra kerüljön párologtatásnál :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira gyönyörűek azok a tükrök! Potom pénzért láttam a kínaiban múltkor,már bánom,hogy nem vettem meg...
    Én egy klasszikus farmert szeretnék, mert az hiányzik a ruhatáramból. A csizma már megvan, viszont a kabátot még keresem.:)

    VálaszTörlés
  3. Miért nem tudok feliratkozni a blogodra? :(
    Amúgy ezek nekem is jól jönnének! :D

    VálaszTörlés
  4. Én olyan ruhákat szeretnék idén télre, amit nem növök ki két hét alatt :) :P Amúgy nincs más, talán egy meleg bokacsizma és egy nagyobb méretű kismamanadrág, ami kívánságlistás.

    VálaszTörlés
  5. Úgy szeretem olvasni az ilyen jellegű bejegyzéseidet, mert egy csomó ötletet gyűjthetek belőle. Már régóta nézegetem én is a bordó ruhadarabokat, de még nem mertem bevállalni, talán majd jövő ősszel. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)