NOTD - Berry Gold


 Nemrég felkeresett a Born Pretty Store csapata, hogy válasszak néhány terméket kipróbálásra. Mivel tél van és közeleg a karácsony, azonnal olyan termékeket kezdtem el nézegetni, amikkel ünnepi manikűröket tudok majd készíteni. 
Az elsőt ebben a posztban láthatjátok. :)




 A manikűr ezekkel a körömdíszítő matricákkal készült. A használatuk nagyon egyszerű, még én is elboldogultam velük, pedig ahogy azt már sokszor említettem, semmi tehetségem a nail art-hoz. :D


 Alapnak a Catrice "Inner Purple of Trust" árnyalatát használtam és egy Barry M arany csillámos lakkal dobtam még fel a manikűrt.


 Nekem nagyon tetszik a végeredmény.


 Szerintem igazán ünnepi lett. :)


 A matrica szuper, nagyon tartós, ugyan kentem fölé egy fedőlakkot, de már felragasztáskor gyönyörűen rátapadt a lakkra és nem is állt el a felületétől.





 Én nagyon elégedett vagyok és alig várom, hogy kipróbálhassam a többi terméküket is. :)



 Ha tetszett a manikűr nézzetek szét a webshopban, sok szuper körömdíszítő termékre bukkanhattok, ráadásul a szállítás ingyenes. A lenti kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok.


Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a manikűr. Ti milyen színt-mintát viseltek most? :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)