Weekend Relax- Avon Mrs. Frosty Habfürdő + Nyereményjáték


Egy új sorozatot indítok itt a blogon, aminek címe "Weekend Relax" lesz, vagyis hétvégi relaxálás. Csupa olyan dologgal, amik a kedvenceim a hétvégi kikapcsolódással. Legyen szó hobbiról, testápolásról és egyéb szépítkezési rituálékról, amikre hét közben nem igazán jut időm. 
Elsőként az Avon Mrs. Frosty habfürdőjéről írok nektek, ami nagy kedvencem lett. Ha kíváncsiak vagytok rá, miért akkor olvassátok el a teljes bejegyzést! ;) 




Mindig is fürdőzős típus voltam. már gyerekként is szívesen pancsoltam esténként a kádban. Még nyáron is szívesen merülök el egy illatos fürdőben, különösen hétvégente. Ilyenkor télen pedig kifejezetten jót tesz a közérzetemnek, ha hétvégén vagy épp egy hosszú hétköznap estéjén vehetek egy forró fürdőt. 

Imádom a fürdősókat, habfürdőket, fürdőbombákat és minden ilyesmit amikkel élménnyel lehet tenni egy sima fürdőzést. Ilyenkor szívesen hallgatok zenét, valami nyugis lazító lemezt. Mostanában Adele legújabb lemeze illetve Diana Krall karácsonyi lemeze a kedvenceim. 

Az Avon idén egy cuki hóemberes habfürdőpárossal lepett meg minket, amit itt tudtok megrendelni. Most ráadásul akciósan 549 Forintért. 

Az imádnivaló csomagoláson kívül a belső is igazán figyelemre méltó. Az illata csodás, olyan mint egy almás-fahéjas szirup. Kellemesen habzik, egy kád vízhez elég 1-2 kupaknyi mennyiség. Az illata sajnos így már kevésbé érvényesül, de ha közvetlenül a bőrre is felvisszük, akkor még fürdés után is érződik. 

Engem ugyan egy picit zavar, hogy a flakon nagyon kemény, ezért egy kicsit nehéz kinyomni belőle a habfürdőt, még akkor is ha tele van. De megéri megküzdeni vele, mert az illata tényleg mesés. 

Én nagyon megszerettem és a hétvégi fürdőzéseim állandó kiegészítője lett ez a habfürdő. :) 


A fűszeres áfonyás-narancsos Mr. Frosty-n most megnyerhetitek a blogom Facebook oldalán. A részletért kattintsatok ide! :) 

Ti fürödni vagy zuhanyozni szerettek jobban? Próbáltátok már ezeket az Avon habfürdőket? :) 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)