Weekend Relax : Tetesept relaxáló termékek


A rovatban ezúttal a kedvenc Tetesept termékeimről mesélek nektek. Korábban is gyakran használtam a fürdősóikat és a fürdőkoncentrátumukat. Az izomlazító és a megfázás elleni termékeik nagy kedvenceim. Viszont így az ünnepek előtti végső hajtás, nagytakarítás és házfelújítás közben leginkább egy kis lazításra volt szükségem. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi a véleményem róluk, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést! :) 




Nagyon örültem, amikor lehetőségem adódott kipróbálni a relaxáló termékeket. A Tetesept termékeket a Rossmann, az Auchan, a Tesco és a Müller polcain is megtaláljátok, valamint a TAKEme Shop kínálatában is.  A fürdősóból kaphatóak ezek a kis 90 grammos csomagok is, amik szerintem kipróbáláshoz tökéletesek, illetve kaphatóak 900 grammos kiszerelésben is. Az áruk 300-1899Ft között mozog. 


A tusfürdő 250ml-es narancsolajat, narancsvirág és jázmin kivonatot tartalmaz. Az illata nagyon-nagyon kellemes. Egyszerre narancsos és virágos, de egyik sem túl domináns, igazán tökéletes egyensúlyban vannak. Olyan illat ami szerintem az év minden hónapjában élvezhető. Jól habzik és az illata sokáig megmarad a bőrön. 


A fürdősó levendulát és citromfüvet illóolajat tartalmazó 100%-os tengeri só. A színe élénk narancssárga, az illata nagyon erős, citrusos. Én nagyon kellemesnek találom, egyáltalán nem bántó, pedig alapjáraton nem rajongok a citrusos illatokért. Hamar feloldódik és tényleg egy nagyon kellemes, lazító fürdőélményt ad. Szerintem tökéletes ajándék is lehet karácsonyra, akár anyukának, vagy nagymamának, de saját magunknak is, ha ki szeretnénk pihenni az év végi hajtást. :) 

Szoktatok fürdősót használni? Próbáltátok már a Tetesept termékeit? :) 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)