Ziaja kakaós testápoló vaj és kecsketejes éjszakai arckrém Teszt/Vélemény


 Hosszú ideje szemezgettem már a Ziaja márka termékeivel, de még nem próbáltam tőlük semmit. Épp ezért nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam a termékeiket. A választásom a kecsketejes éjszakai arckrémre és a kakaós testvajra esett, mivel ezek már régóta birizgálták a fantáziámat. 
Két héten át teszteltem őket és most ebben a bejegyzésben megosztom veletek a tapasztalataimat. :)



Kecsketejes éjszakai krém


 A krém egy szép, egyszerű, letisztult ás praktikus tégelyes csomagolást, valamint egy hasonló tulajdonságokkal bíró dobozt kapott. nekem szimpatikus ez a megoldás.


 A doboz oldalán miden fontos információt megtalálhatunk. Ez a krém kifejezetten száraz arcbőrre ajánlott. A Ziaja webshopjában itt találjátok. Az ára 995Ft ami az 50ml mennyiségért szerintem nagyon baráti összeg.


 Az első benyomásom persze az illat és az állag volt. A krém maga hófehér, az illata közepesen erős, inkább csak akkor érezni, ha felkentük.


 Az állaga sűrű, kicsit zselés, nagyon tápláló. A száraz bőr azonnal megkönnyebbül a felvitel után. Az illata nagyon természetes, engem valamilyen gyógynövényre emlékeztet. Szóval ha valaki inkább a frissebb, virágos illatokat kedveli, akkor lehet, hogy ezt nem fogja kellemesnek találni. Engem nem zavart, habár a neve alapján valami tejes lágy illatot vártam. 

Arra számítottam, hogy ez a krém bizony nehezen fog beszívódni és még reggel is zsíros érzetet hagy majd maga után. Ezzel ellentétben a bőröm szinte azonnal beitta és nagyon puha, hidratált lett tőle. 
Ha valakinek kifejezetten száraz az arcbőre, akkor jó választás lehet ez a krém. Én csak minden másnap használom, mivel a bőröm inkább vegyes, de ilyenkor télen hajlamos a szárazságra is. nagyon kevés elég belőle, így biztosan sokáig ki fog tartani. 


Kakaós testápoló vaj


 Habár a bőröm nem kifejezetten hajlamos a kiszáradásra télen, mégis jobb szeretek ilyenkor testvajakat használni, akár csak minden másnap. A Ziaja kakaós testvajával már régóta szemezgettem, mert csokiimádóként minden megmozgatja a fantáziámat ami kakaós. 

A termék egy masszív sötétbarna tégelyt kapott, csavaros tetővel és kék feliratokkal. A webshopban itt találjátok meg. Az ára 1395Ft, amiért 200 ml-t kapunk. Ez egy átlagos mennyiség és az ár is nagyon reális szerintem.


 A tégelyen megtaláljuk a fontosabb információkat. Azt el kell mondanom, hogy nekem meggyűlt a bajom a tégely tetejével, mert előfordul, hogy csak sokadik próbálkozásra sikerül visszacsavarnom. Ez persze részletkérdés, hiszen nem valószínű, hogy egy ilyen terméket bárki is táskába-dobósnak használna, vagy épp utaztatni akarná.


Az állaga sűrű, de nem annyira tömény mint mondjuk egy Alverde testvajnak. Nagyon krémes, selymes, könnyen kenhető és gyorsan beszívódik. Az illata kellemesen kakaós, de egyáltalán nem tömény. 

A hidratáló hatása engem meggyőzött. Annak ellenére is, hogy viszonylag gyorsan beszívódik, még a következő nap estéjén is puha és hidratált maradt a bőröm. Épp ezért szerintem napi használattal még egy kifejezetten száraz bőrt is hidratáltan tud tartani a téli időszakban. Plusz a tégelyes megoldás miatta az összes terméket fel tudjuk használni, nem úgy mint egy flakonos testápolónál. 

Összegzés: Engem abszolút meggyőztek a Ziaja termékei és alig várom, hogy mást is kipróbálhassak a márkától. Ezt a két terméket nagyon tudom ajánlani száraz bőrűeknek. 

Értékelés: 5/5 

Abszolút teljesítették minden elvárásomat és nem tudok belekötni semmibe. A testvaj teteje ugyan kicsit nehezen záródik, de ennek lehet oka az én ügyetlenségem is. :D  Most már értem miért imádja annyira a magyar blogvilág a termékeiket és azt kell, hogy mondjam szereztek egy újabb rajongót. :)

A fenti termékekkel szuper karácsonyi csomagok is kaphatóak, ha valaki esteleg ajándékba adná őket. :) 


 A kecsketejes csomag itt elérhető. Az ára 2490Ft.





A kakaós csomag innét rendelhető, az ára 2645Ft.  

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ti próbáltátok már a Ziaja termékeit? Mi a kedvencetek tőlük? :)

Megjegyzések

  1. Imádom a Ziaja termékeket. A testvajat most már nekem is meg kell venni, mert olyan sokan mondtak már róla igazán jó véleményt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isteni illata van, mindenképp szerezd be! ;)

      Törlés
  2. Sok-sok Ziaja terméket elhasználtam már, az éjszakai "mindenmentes" krémjük például állandó darabja az arcápolási rutinomnak. Klassz kis márka! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper kis poszt. :)
    A kecsketejes csomagot már be is szereztem ajándékba valakinek. :)
    A boltokban nem igazán kapható a teljes választék, de van ám nekik férfi vonaluk (sőt gyermekeknek szánt termékeik) is, ha esetleg valaki abban gondolkodna a párjának ajándékba vagy ilyesmi... az iparfüméria oldalán elég sok termék variáció elérhető. :3 http://www.iparfumeria.hu/ziaja/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az infót! :) Örülök, hogy tetszett a bejegyzés! ^^

      Törlés
  4. Annyi jót hallottam már ezekről a termékekről. Sajnos itt Erdélyben még nem láttam őket,de még nyitott szemmel fogok járni. :)

    VálaszTörlés
  5. A akaós testápoló valami szuper :)

    VálaszTörlés
  6. Többször figyeltem már én is ezt a márkát. Pont aznap, h kikerült a bejegyzés, vettem tőlük egy szemkörnyék ápolót. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Gyorsan beszívódik és hosszan tart a hatása. Mégsem hagy zsíros érzetet maga után.

    VálaszTörlés
  7. A kakaó testápoló vajhoz annyira meghoztad a kedvemet, remélem tudod! Pedig nem vagyok kakaós, kifejezetten nem szeretem, de írod is, hogy nem tömény, így valószínűleg nem lehet ez olyan rossz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)