A Nap Szettje - Let it Snow!


Ebben a havas, hideg téli időben a legfontosabb szempont az öltözködésben a kényelem és, hogy ne fázzunk. Ezúttal egy laza de csinos hétköznapi szettet hoztam nektek, ami tökéletes ehhez az időjáráshoz. 


A réteges öltözködés az egyik legjobb módja annak, hogy ne fázzunk, ugyanakkor ha zárt, meleg helyre kerülünk levehetünk egy réteget, hogy melegünk se legyen. 
Egy vastag belebújós pulcsi remek választás, hiszen viselhetsz alá trikót és mondjuk egy sima basic felsőt is. 
A magas derekú farmerek nagyon csinosak és melegen tartják a has és a derék részt, amik nekünk nőknek kényes pontnak számítanak.
A fázós lábak legjobb ellenszere a talpbetét és persze a vastag zokni. Emiatt is érdemes egy picit nagyobb és nem teljesen passzos csizmát vagy bakancsot választani. 
Egy vastag dzseki, ami jól véd a hideg és a szél ellen igazi alapdarab. habár nem olyan csinosak mint a kecses kis szövetkabátok és nem olyan divatosak mint az oversize kabátok, de praktikussági szempontból ezek a nyerők. 
Sose lógd el a sál, sapka és kesztyű viselését sem. Megelőzhetsz velük egy alapos megfázást is és persze trendi kiegészítők is, sokkal inkább érvényesülnek télen, mint mondjuk egy ékszer. 
Ha teheted, hordj magadnál kézkrémet és ajakápolót is, jobb megelőzni a bajt, mint aztán egész télen át szenvedni a sebes ajkakkal és a száraz kézzel. 

A bőröd kiszáradásának megelőzésében segít, ha minimálisra csökkented a sminkelést. Használj többfunkciós termékeket, például egy olyan alapozót vagy BB krémet, mai ápoló hatású vagy épp nem kell mellé külön korrektor vagy púder. 
Egy kis kontúr vagy pirosító és highlighter persze sosem árt, habár a csípős levegőtől egyébként is üde lesz a bőröd. 
A szépen kiemelt szemöldök és látványos pillák párosával pedig sosem lőhetsz mellé. :) 

Én ehhez a szetthez egy laza hullámos, kibontott frizurát viselnék. Parfüm téren ebben a hidegben valami meleg, fűszeres, édeskés illatot javasolnék, ezek fokozzák a melegségérzetet. :) 


Ti mit viseltek a hideg napokon? Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? :) 

Megjegyzések

  1. A pulcsi nagyon tetszetős ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem most elég szűkös a ruhatáram: egy kismama-farmerom van, amit két réteg fekete leggings-szel váltogatok, illetve ősszel bevásároltam nagyobb méretű és hosszabb kötött pulóverekből. Nem könnyű nagy pocakkal télen öltözködni, a kabátkeresés igazi procedúra volt, végül kölcsönkaptam Anya egyik téli kabátját, remélem márciusig kihúzom vele :) :P

      Törlés
  2. Ez nagyon én vagyok! :D
    Talán a cipellőt cserélném le egy vízálló fajtára.:)

    VálaszTörlés
  3. Habár a szett nem az én stílusom, mégis nagyon tetszetős és jól összeválogatott az egész :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)