Alverde Zell Aktiv Szérum Teszt/Vélemény


Erre a szérumra jópár hónapja figyeltem fel, Ági tesztje alapján és azonnal szimpatikus lett. Korábban még csak egy szérumot használtam egy sima hyaluron-szérumot, ami nagyon jól bevált az irritáció és bőrérzékenység kezelésére. 
Az Alverde termékeit alapjáraton is nagyon szeretem és eddig még szinte minden be is vált a márkától. 
Épp ezért nagy reményekkel kezdtem használni ezen terméküket is. Mostanra úgy érzem elég tapasztalatot szereztem vele kapcsolatban, hogy írjak róla nektek. Tehát ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire vált be, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. ;)



A csomagolása a klasszikus Alverde design, rengeteg zölddel, mintegy szimbolizálva, hogy natúrkozmetikumról van szó. 
A doboz egy 30ml-es pumpás flakont tartalmaz. Ez a megoldás szerintem nagyon higiénikus és táskabarát is. Az ára 1400 Forint körül mozog, de én legutóbb 25%-os kuponnal szereztem be, tehát érdemes figyelni az akciókat.


Fontosabb információk.


Mielőtt részletesebben írnék a krémről, azt el kell mondanom, hogy nekem alapjáraton normál bőrtípusom van, de a T zónában hajlamos a kifényesedésre, illetve néha átvált hisztisbe és érzékeny lesz, főleg, ilyenkor télen hámlik és kipirosodik az orrom környékén. Ősszel önmagában használtam ezt a szérumot, csak heti 1-2 alkalommal kentem fel fölé a The Body Shop E vitaminos éjszakai arckrémjét.
Sajnos az utóbbi hetekben a hideg eléggé megviselte a bőrömet, így elkezdett hámlani és feszülni, így önmagában ez a szérum már nem volt elég. Viszont lecserélni semmiképp sem akarom, hogy miért arra mindjárt ki is térek.


A pumpás adagoló szerintem nagyon jó megoldás és én nagyon szeretem arckrémeknél és sűrűbb alapozóknál is. Az Alverde adagolója egy nyomással épp a megfelelő mennyiséget juttatja a kezemre és a tégelyben lévő összes szérum kinyerhető vele.


A szérum állaga szerintem ideális, nem túl folyós, de nem is sűrű, mint egy krém. Igazán selymes, nagyon egyszerű eloszlatni a bőrön és villámgyorsan beszívódik, puha, egyenletes és egyáltalán nem ragacsos bőrt hagyva maga után. Emiatt én nagyon szeretek sminkelni rá, mert gyönyörűen eloszlatható rajta az alapozó és a BB krém is. A Missha Magic Cushion alá kifejezetten bevált primerként. 
Az illata a tipikus kicsit citromos Alverde illat, szerintem nagyon kellemes.
Rövid távon azt figyeltem meg, hogy a bőröm sokkal ragyogóbb, élettel telibb lett tőle, már néhány használat után.  Hosszú távon nem okozott semmilyen irritációt, sőt ha volt is egy-egy pattanásom, sokkal gyorsabban begyógyultak a hegek. 
Én összességében nagyon elégedett vagyok vele, mert egyrészt önmagában is jó arcápoló, ugyanakkor a már meglévő arckrémünk hatását is fokozhatjuk vele. 
Ahogy mondtam nagyon jó lehet fölé sminkelni, és a kiszerelése miatt is jó választás, mert a műanyag flakon abszolút törésálló, a pumpás  megopldás miatt higiénikus és szerintem jó alternatíva lehet olyanoknak is, akik gyakran utaznak akár 1-2 napra, mert kevés helyet foglal és biztosan nem folyik ki a flakonból.

Az olvasók felhívták rá a figyelmem, hogy a termék alkoholt tartalmaz. Nálam szerencsére nem okozott ez semmilyen problémát, de minden esetben érdemes utánanézni az összetevők listájának, mielőtt beszerzünk egy terméket, főleg ha korábban már előfordult, hogy valamire érzékenyen reagált a bőrünk. Innét is köszönöm az olvasóknak, hogy felhívták rá a figyelmemet! :) 



Forrás: Krémmánia

Összegzés: Azt hiszem az Alverde Zell Aktiv szérum jó választás lehet azoknak, akik a 20-as 30-as éveik közepén járnak és esetleg még csak most ismerkednek az utóbbi időben oly népszerű szérumokkal. Könnyen hozzáférhető, hiszen a DM üzleteiben kapható és az ára baráti. Remekül kiegészíthetjük vele a már meglévő, jól bevált arckrémünket.Inkább normál bőrre ajánlanám, illetve olyanoknak akiknek alapból problémát okoznak a nehéz, zsíros érzetű krémek, mivel ez könnyen beszívódó szérum, ami nem hagy maga után zsíros érzetet, így nem terheli meg az egyébként is kifényesedésre hajlamos bőrt.

Értékelés: 5/5

Nekem nagyon bevált ez a szérum és szerves része  és biztos pontja lett a mindennapi arcápolási rutinomnak, olyan szinten, hogy már a második flakont használom belőle. 
Ti használtok valamilyen szérumot? Próbáltátok már ezt a terméket? Ha igen, akkor mik a tapasztalataitok vele? :)

Megjegyzések

  1. Megnéztem az INCI listát,és sajnos a második helyen alkohol van benne illetve parfüm is. Sajnálom, pedig amúgy nagyon szimpatikus kis terméknek tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerencsére nem okozott semmiféle irritációt, de bele fogom írni a bejegyzésbe, pótlólag. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. :)

      Törlés
  2. Kedves Moon Angel! Az, ha egy terméket ajánlasz, felelősség. Ebben a szérumban alkohol van, ami nemcsak szárítja, de öregíti is a bőrt. A krémmánia nevű blogon megtalálható róla egy teljes cikk, amiben az összetevőlistáját elemzik, szerintem érdemes lenne ellátogatnod az oldalra, mert nagyon jó. Légyszí ne ajánlj több olyan terméket, amiben alkohol van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófia! A bejegyzésben a saját tapasztalataimat írtam le. Nyilván ha nálam bármiféle irritációt okozott volna az alkohol és az illatanyag, akkor nem ajánlottam volna senkinek. Ismerem az oldalt és én is rendszeresen látogatom ha egy olyan termékre vagyok kíváncsi amiről nem találtam tesztet vagy véleményt a blog világban. A blogomon pedig továbbra is olyan termékekről fogok írni, amiket én magam kedvelek és használok. Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy számára megfelelő e a termék vagy sem. De köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, ki fogom egészíteni a bejegyzést.

      Törlés
  3. Kedves Moon Angel! Az, ha egy terméket ajánlasz, felelősség. Ebben a szérumban alkohol van, ami nemcsak szárítja, de öregíti is a bőrt. A krémmánia nevű blogon megtalálható róla egy teljes cikk, amiben az összetevőlistáját elemzik, szerintem érdemes lenne ellátogatnod az oldalra, mert nagyon jó. Légyszí ne ajánlj több olyan terméket, amiben alkohol van! :)

    VálaszTörlés
  4. Az alkohol magas aránya miatt nem próbáltam ki ezt a szérumot. Ha hátrébb lett volna az INCI-n az összetevő, bekockáztattam volna, a parfüm ellenére is, mert olvastam róla jó véleményeket is.
    Jelenleg a Balea hialuronsavas illat és alkoholmentes szérumát használom, harmadik flakont kezdem épp. Nagyon szeretem! :)

    Egyetértek azzal, hogy a blogodon bátran mutatsz olyan termékeket, amelyeket szeretsz és használsz. A pozitív tapasztalat megosztása éppolyan fontos, mint a negatívé, a döntést úgyis mindenki maga fogja meghozni.

    Őszinte, hasznos poszt volt, és külön öröm volt látni, hogy kiegészítetted a poszt végét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Meg fogom nézni azt a Balea szérumot, mert felkeltette az érdeklődésemet. :) Most már engem is zavar, hogy ilyen sok alkohol van benne, de bevallom anno, mikor Áginál olvastam róla, csak a véleményeket olvastam el Krémmánián és ott az emberek nagy része azt írta, hogy bevált nekik. Én is szeretem, de természetesen fontos, hogy mit kenek a bőrömre és ha van jobb alternatíva, akkor mindig váltok.

      Törlés
  5. Köszi, hogy kiegészítetted a bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! Én köszönöm, hogy szóltál! Ezután mindig odafigyelek majd, hogy az összetevőlistát is mellékeljem. ;)

      Törlés
  6. Köszi, hogy kiegészítetted a bejegyzést! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)