COTW - Serenity


COTW



A Pantone szerint az év két színe a Serenity és a Rose Quartz. Én most az elsőnek szentelnék kiemelt figyelmet, ezért is választottam ezt a hét színének. 
Csodás, nyugalmat árasztó árnyalat, ami egész évben megállja a helyét. Tökéletes párosítás fehérrel, hűvösebb nude árnyalatokkal, ezüsttel, a kék különböző árnyalataival és más színek pasztell változataival is. Kozmetikumokban elsősorban a körmökön viselhetjük, egy ilyen lakk igazi must have darab lesz idén tavasszal. 

Mit szóltok ehhez a színhez? Melyik három darabot választanátok a képről? :) 

Nekem legjobban a gumicsizma, a rojtos táska és az Essie lakk tetszik legjobban. No meg a YC gyertya, mert imádom azt az illatot. :P 

Megjegyzések

  1. Ohh, de szépséges ez a szín! Egy ilyen sálat muszáj lesz beszereznem tavasszal! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sálat szeretnék. Vagy egy ilyen ballonkabát sem lenne rossz. :P

      Törlés
  2. Szép szín, bár én a kék erőteljesebb árnyalatát jobban szeretem, a királykéket pl, de azért a jobb oldali ruha olyan szép Aliz csodaországos! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)