Essence Kifutó Termékek 2016 Tavasz

A Catrice után az Essence kutó termékeit és újdonságait is megmutatom Nektek a blogon. A kifutó termékek kiárusítása már elkezdődött a Müllerekben, de arról egyelőre nincs információm, hogy a Dm és a Rossmann mikor akciózza le ezeket a darabokat. Ha sikerül kiderítenem, akkor mindenképp szólok majd Nektek is. ;) 
Addig is nézzük mely termékektől kell elköszönnünk az év elején. A képre kattintva nagy méretben is megnézhetitek azt.


Sosem voltam rajongója ennek a két szériának, így nem is érintett érzékenyen a távozásuk.


Ezek közül sem hiszem, hogy veszek bármit is.


A highlighter ceruzákat sajnálom, mert nagy kedvenceim, így biztosan veszek még belőlük tartalékba.


Az ajakkontúr ceruzára szeretnék majd lecsapni.


A pirosítóikat nagyon szeretem, arra a csodás korallos rózsaszínre le szeretnék majd csapni, tökéletes tavaszi darab lenne.


Ezek közül sem sajnálok semmit, de az arc boxocska jó vétel lehet. :)


A lakkok közül biztosan veszek majd, például az a narancs szín és piros nagyon tetszenek.


A nude lakkok közül is szeretnék majd néhányat.


Innét a körömápolók érdekelnek.


Több körömdíszítő is akciós lesz.


A kézfertőtlenítőkre szeretnék majd lecsapni.


Innét pedig a mini hajgumikra és a tükörre. 

Ti mit szeretnétek beszerezni a kifutó termékek közül? :)

Megjegyzések

  1. Én már negyedszer vettem újat a vízálló kék tetejű tusból. Imádom. Extra tartós, gyönyörű fekete, könnyű vele dolgozni. 12 órát hibátlanul bír, utána csak picit kopik és nem elmosódik, hanem lepereg. A tökéletes tud számomra.

    VálaszTörlés
  2. én több dolgot is kinéztem magamnak :P sajnos majdnem minden eddigi kiárusításról lemaradtam, vagy csak nagyon nagyon későn értem oda :( most szeretnék időben :D Müller nálunk nincs, ma kérdeztem a rossmannban és a dm-ben, hogy kb. mikorra várható, a dm-esek nem tudták, a rossmannos nő azt sem tudta, hogy miről beszélek....... :( :DD szóval kénytelen leszek 2-3 naponta betérni ;(

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem én essence-grincs leszek idén...:/
    Mondjuk az új cuccaikat nagyon várom...:D
    A darks lakkokat megkaptam Karácsonyra (de nincs időm körmöt lakkozni), a kék végű tus nem annyira vált be, mint a régebbiek, szóval abból inkább már az újat várom, a Kissable pirosító meg csodálatos, de inkább a mattért szoktam nyúlni...
    Így lényegében mindenem megvan innen, ami tetszett...Minőségre bátran ajánlanám másoknak, hogy legalább akciósan próbálják ki, de annyira nem érzem szükségesnek a vásárlást...:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)