Essence Új Szortiment 2016 Tavasz

Ahogy telnek az évek, egyre inkább átpártolok a Catrice termékekhez, ami érthető is, hiszen az essence célközönsége egyértelműen a fiatalabb korosztály. Épp ezért az újdonságaik láttán sem dobog már olyan hevesen a szívem, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt. Ennek ellenére még így is sok olyan új termékük van, amik felkerültek a kívánságlistámra. 
Rengetegen írtak az újdonságokról, így nem fogom bő lére ereszteni a bemutatást, csak leírom, hogy mi miért szimpatikus, stb. 
Azért remélem, hogy a bejegyzés végén ti is megosztjátok velem, hogy mit néztetek ki az új szortimentből. :) A képekre kattintva nagyobb méretben is megnézhetitek azokat!


 A mono szemhéjpúderek három új árnyalatot kapnak, de bevallom ezek engem hidegen hagynak, mert mehhh, semmi extra. Bárcsak be mernének vállalni merészebb színeket. 
A Soft Metals mono szemhéjpúderek már sokkal érdekesebbnek tűnnek, de színek nekem kicsit komorak, unalmasak egy tavaszi szortimenthez képest.


 A négyesekhez ez a két színkombináció érkezik, ami szerintem ismét elég uncsi. Viszont a The Velvets bársonyos mono szemhéjpúderek nagyon tetszenek. Már a kinézetük miatt is mutatósak és a színek is szimpatikusak. Egyet biztosan be fogok szerezni.


 Új szempillaspirálok is érkeznek az állványokra. Az első nagyon szimpatikus a keféje miatt.


 A szemhéjpúder-szemceruza kettő az egyben termékek is szimpatikusak, de a színeket itt is egy kicsit unalmasnak érzem, habár igazán jó basic árnyalatok.


A füstös szemceruzák is nagyon tetszenek, de megvárnám az első teszteket, mielőtt rohannék beszerezni. A szemöldökzselé nagyon-nagyon jó ötlet, hiányzott már a drogériákból, de sajnálom, hogy csak egy árnyalattal vágtak be, de szerintem legalább három kellett volna. A képen látható nekem túl vörösesnek tűnik. 
A Smokey hármasok láttán sem estem hanyatt.



 A Liquid Ink tusok nagyon szimpatikusak, de ezekkel kapcsolatban is azt érzem, mintha megcsúsztak volna egy évszakot.


 A vízálló tusra kíváncsi leszek. :)


 A liner-rúzs kombó is nagyon birizgálja a fantáziámat,bár kicsit szkeptikus vagyok, hogy ha tompul a hegye, akkor hogyan lehet majd ajakkontúrnak használni. na mindegy, várom a teszteket. Biztos van valami trükkje! :D


 Úgy tűnik ezek az ajakolajok most nagyon felkapottak, mert a Catrice után az Essence is előrukkol velük.


 A Golly Stick ajakszínezőkre nagyon-nagyon kíváncsi lettem, kapásból három árnyalat is tetszik, a 4 és az utolsó kettő. :)


 Lesznek ajakszépítő szájfények is.


 Az új rúzsok is csodaszépek, kíváncsi leszek rájuk élesben is.


 Innét az ajakkontúr fogott meg leginkább.


 A Mosaic pirosítók csodásak.


 Ezt a három terméket nagyon szívesen kipróbálnám, főleg a highlightert. A pirosító pedig tökéletes nude-semleges színnek tűnik, amit régóta hiányoltam a drogériákból.


 A kontúr paletták is mutatósak, de azért nem fognak kísértésbe hozni.


 Ezek a kis pirosító labdák nagyon cukik szerintem. És a színek is csodásnak tűnek. A Korrektor paletta szuper, igazi must have darab., Remélem a minősége is jó lesz.


 A kis szív alakú sminkszivacsoktól meghaltam. Milyen cukik már! .9


 Új ecsetek is érkeznek. A kontúrecsettel kicsit szkeptikus vagyok, de ugyanakkor a színe miatt nagyon tetszik. :D


 A sminkfixáló szuper ötlet vol, remélem élesben is jól működik majd. :)


 Az ecsettisztító is szuper újdonság, de ezzel is várnék, amíg lesznek róla vélemények is.


 A kézkrémek is nagyon tetszenek, szerintem nagyon mutatós ez az új design és szimpatikus, hogy más-más problémára jelentenek megoldást.


 Az új lakkok gyönyörűek, innét rögtön ki is néztem az első sor 3. és a második sor 4. árnyalatát.


 Innét nálam az első a kedvenc.


 A jelly lakkok is nagyon mutatósak.


 A fehérek is szimpik, kíváncsi leszek a színmintákra.


 A körömerősítő lakkok nagyon tetszenek.


 Az alap és fedőlakk anyucinak rendel! :D


 A körömerősítő fel is került kívánságlistámra. :)


 Az azték mintás körömmatrica wawawoom!


 Nekem nagyon nem tetszik ez a körömfestés, plusz szerintem egy évet csúsztak is vele, mert tavaly volt inkább népszerű.


Valaki tényleg használja ezeket a műkörmöket? :D 

Ezek voltak tehát az Essence újdonságai. A kifutó termékek kiárusítása már elkezdődött a Müllerben és hamarosan a Rossmannban is elkezdik majd leakciózni őket. Ha lesz infóm az új termékek megjelenéséről, természetesen titeket is informállak majd. :) 

Addig is kíváncsi vagyok, ti mit szóltok az új termékekhez és mi került fel a kívánságlistátokra? :)

Megjegyzések

  1. Az ajakravalók között elég jók vannak, de tényleg, mintha évszakot tévesztettek volna; persze én nem panaszkodom. Azért várom, mikor jön már ki nálunk egy drogériás márka kék rúzzsal.

    VálaszTörlés
  2. Az ajakra való dolgok és az a tégelyes szemöldökformázó krém nagyon izgatja a fantáziámat, szupernak tűnnek! :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem, csak én "öregedtem" ki belőlük...A legtöbb termékük már nem MŰKÖDIK rajtam...Vagyis...nem feltétlen szín hiba, vagy minőségi gond, csak nem igazán tudnak a bőrömön érvényesülni (kombinált bőr csodái)...Mondjuk szerencsére vannak nagyon bevált termékeik, de valahogy most én se jöttem izgalomba se az új kollekció, se a leárazás miatt...Egyrészt mert az utóbbi időkben eleget csalódtam essence termékben, másrészt igyekszem spórolni (és ezt meghazudtolva rendelek majd magamnak egy adag avon terméket, csak azért mert szép a csomagolás - plusz olyanok, amiket minden nap használok és elfogynak)...
    Azok a fura ajakra való dolgok nagyon érdekesnek tűnnek mondjuk...:D
    Meg van néhány jónak ígérkező szemre való termék, de amíg élek nem fogom elhasználni a sajátjaimat, és annyira nem különlegesek, hogy benyomódjon a vészjelző, hogy én ezt mindenképp beszerzem...Mondjuk vízálló tust biztosan veszek, mert szeretem az ilyen jellegű tusokat, illetve az is rendszeresen fogyó eszköz nálam...(bár most kicsit lassabban, mert fogalmam nincs, melyik dobozban vannak xD)...

    VálaszTörlés
  4. kicsit én is kiöregedtem belőle, de nem teljesen. nagyon sok esetben még a mai napig az essence-hez nyúlok, az ok nem kevesebb: számomra ez éri meg a legjobban. én nagyon ritkán veszek maxfactor és egyén ilyen árkategóriájú cuccokat (persze nagy ritkán szoktam, de nehezemre esik 3-4ezret kiadni egy szempillaspirálért.. mikor sokszor az 1000 ft-os essence is tudja ugyan azt..) persze itt is vannak mellényúlások, de számomra ez a tökéletes márka. :D a sminkcuccaim szinte 80%-a essence. és nem zavar, ha sokszor a tinilányok között én is a 25 évemmel ennél a márkánál keresgélek. :D amúgy ettől a szortminettől én sem dobtam hátast, nekem is inkább őszinek tűnik.. de mindenesetre ránézek majd.:)

    VálaszTörlés
  5. ma kaptam az infót egy rossmannban, hogy a nagyobb üzletekben szombattól, a kicsikben hétfőtől érhetőek el a 350 ft-os termékek!:)))

    VálaszTörlés
  6. A korrektor paletátt most vettem meg ebbe a pillanatba èrtem haza fele gondoltam megnèzem a vèlemènyeket szerintem tök szuper tartos szèpszinek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)