Haul + Mit Kaptam Karácsonyra? (I Heart Makeup, The Body Shop, Lush, Chanel, Ikea, Essence, Ebay, stb...)


Habár már január végéhez közeledünk, még csak most sikerült összeszednem és lefotóznom a karácsonyi-ajándékos bejegyzéshez mindent. Végül úgy döntöttem, hogy a kapott holmik egy részét nem teszem bele a bejegyzésbe, inkább hozzá csapok egy zsákmányos részt, illetve megmutatom mik érkeztek mostanában tesztelésre is, így megírhatjátok, hogy miről olvasnátok legszívesebben. 
Elég hosszú bejegyzés lesz, sok holmivel, termékkel és fotóval, de remélem, hogy lesz türelmetek végignézni és a végén esetleg elmesélni hogy ti mit kaptatok karácsonyra, illetve vettetek mostanában, akár a leárazásokon? :) 


Kezdjük a karácsonyi ajándékokkal. Sok fotót kivettem a bejegyzésből, mivel így utólag feleslegesnek tartottam 10-12 fotót mindenféle Dove, Alverde és Nivea csomagokról, édességekről, piákról. Ilyeneket szerintem mindenki kap és inkább írok az érdekesebb termékekről egy picit többet. Kaptam még egy fülest is Gergőtől ami speciálisan futáshoz illetve sporthoz van, így nem esik ki a fülemből, de ezt sem fotóztam le, mivel a kocsiban maradt az edzős cuccaimmal. :D


Gergővel idén csak apróságokat vettünk egymásnak, mivel épp felújítjuk a házat, így november-decemberben inkább bútorokra, mosógépre költöttünk, plusz most vettünk új laptopot és egy új cicánk is lett, szóval nem akartuk feleslegesen drága ajándékokra költeni a pénzt, mert egyikünknek sem olyan fontos ez. :) 
Szóval a füles mellett megkaptam a téli kívánságlistában szereplő H&M szoknyát, amit azóta is imádok. Szilveszterkor is ez volt már rajtam és munkába is gyakran viselem.


Elég vastag az anyaga, így egy harisnyával viselne nem fázom benne. :)


Ezt a H&M basic felsőt is tőle kaptam, ami nagyon kényelmes. Imádom az ilyen pólókat. Ráadásul elég hosszú is.


Általában bőrnadrággal és bakanccsal szoktam viselni.


Ezt a sálat Gergő öccsétől kaptam. Szerintem nagyon cuki, imádom az ilyen batikolt sálakat. :)


Imádtam a New Yorker bőrnacimat, de sajnos erre az évre menthetetlenül kifogytam belőle, így a nővérem meglepett egy bőrnacival.


Ez a legpuhább, legfinomabb bőrnaci amit valaha tapintottam és nagyon kényelmes is. :)


Szintén a tesómtól kaptam ezt a hasított bőr Zara táskát.


Igazi basic darab. :)


Lehet vállon és karon is hordani és minden holmim kényelmesen elfér benne. :)


Anyukám egy Ikea Alex szekrényt kaptam, ami régi vágyam volt. :)
Tőle kaptam, vagyis kaptunk még két szettet ebből az Ikea ágyneműből, ami szerintem gyönyörű. Nagyon kellemes anyaga van.


A Zara táskához járt még egy kis "belevaló" is, mégpedig a Chanel N°5 illata egy utazós, strapabíró kiszerelésben.


Ennek a parfümnek a családban története van, ugyanis mióta az eszemet tudom a nagymamám ezt és a Lancome Trésort használta. Kiskoromban gyakran beszöktem a szobájába és a "kincsesfiókjából" kivettem a csodás üveget, hogy befújjam magam. Persze ilyenkor elmondta, hogy ez nagylányoknak való. Még mindig ezt a parfümöt használja, általában 1,5-2 év alatt fogyaszt el egy üveggel belőle. Emiatt is ez a parfüm örökké rá emlékeztet. 
Ennek a parfümnek karaktere van. Kortalan, mégis kell egyfajta érettség, hogy az ember értékelni tudja a mélységet. Nem olyan illat, amit minden hétköznap magára fúj az ember, épp azért szinte "villog" a tömegben. Még barátkozunk, de nem azért mert nem szeretem, hanem mert teljesen más, mint amit eddig valaha viseltem. :)


Pár hónapja az egész blogvilág tele volt a DM-es határidőnaplóval. Nekem is nagyon tetszett, de sajnos nem volt elég pontom hozzá, így le is mondtam róla. Végül anyukám megvette nekem és azóta is imádom. :) 

Ezeket kaptam tehát karácsonyra. :) 

Most pedig jöjjenek az utóbbi hetek zsákmányai. ;)



Nagyon sajnálom, hogy Győrben nincs Lush. Szerintem lenne rá igény. Én igényelném. :D A karácsony utáni leárazást kihasználva két kedvemet is megrendeltem.


Az egyik a Snow Fairy tusfürdő volt egy csomagban. Ezt a tusfürdőt szerintem senkinek sem kell bemutatni.


A másik a Butterbear volt, aminek szerelmes vagyok az illatába. A legistenibb vajas krémes sütiillat a világon.


A Snow Fairy jelenleg az edzős cuccaim között lapul, hihetetlenül jó érzés a hidegben egy kiadós edzés után ezt a pillecukor-gumicukor-vattacukor illatot magamra kenni. :D


A Mülleres Essence leárazáson szinte mindent sikerült beszereznem, amit kinéztem a kifutó darabok közül.


A Big Bright Eyes highlighter ceruza gyöngyház fényű árnyalata, egy Nude ajakceruza és a Silky Touch Blush "Summer Dreaming" árnyalata. Emellett hazajött még velem egy fésű-tükör kompakt és egy mini hajgumi szett.


Ebayről is rendeltem pár apróságot, az egyik ez a Pro Techniques ecsetkészlet, ami a Real Techniques ecsetek hasonmásait tartalmazza.


Nagyon puhák és tömöttek és tényleg strapabíróak. :)


Ezt a fülbevalót is ebayről rendeltem.


Egy téli telefontokot is szerettem volna, végül ezt rendeltem meg. :)


Aktuális volt egy TBS rendelés is. Az E vitaminos krémes arclemosót nagyon szeretem és többször használtam már, amikor a bőröm száraz volt és érzékeny. 
A Bitish Rose kollekcióból pedig egy mini testvajat rendeltem meg. :)


Kihasználtam múlt heti ingyenes szállítást a Pink Pandánál is megrendeltem az új Salted Caramel palettát az I heart Makup-tól. Ősz óta kívánságlistás volt ez a paletta, de csak most érkezett meg a webshopba.


Már a Too Faced palettánál is sokkal jobban tetszett ez a színösszeállítás mint az első kiadásé.


Guszta! :P


Már az árnyalatok nevei is ínycsiklandóak. :P


Holnap fel is avatom. :P


Ősz óta lakkstoppon voltam, de most elcsábultam néhány darabra a Rossmannban. Az egyik a Winter? Wonderful! fedőlakkja volt, amiből kettőt is vettem. Az egyiket megnyerhetitek itt! ;)


Ez az egyik legszebb topper amit valaha láttam.


A Rival de Loop Young szivecskés pelyhes lakkját pedig nem tudtam otthagyni annyira kis cuki. :)


Plusz közeleg a Valentin nap is, így volt még egy apropó, hogy megvegyem. :D


Megvettem életem első nyomdalemezét is, mivel hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbálom a nyomdázást.


Gyönyörűek a minták, várom a tippeket, hogy kezdőknek melyik eszközökkel érdemes próbálkozniuk. :D 


Végezetül pedig jöjjenek a tesztelésre érkezett szépségek. :)


Kaptam egy csomagot a Born Pretty Store-tól, néhány nyomdázó kellékkel, egy fekete nyomdalakkal, egy lehúzható alaplakkal és egy azték mintás körömmatrica csomaggal. :) 
Melyikről olvasnátok legszívesebben?


Érkezett hozzám egy Blistex csomag is, csupa téli must have termékkel. :)


Végezetül az Avontól is kaptam egy csodás csomagot, amiben egy kakaós kézkrémes és Fergie Outspoken Party! illata lapult.


A parfüm maga lila, amitől olyan az egész üveg mintha egy csodás elixír lenne. :) Még próbálgatom, ismerkedem vele, de pár nap múlva olvashattok róla részletes bejegyzést is. :) 





Végül bemutatom Nektek Sophie cicát, akit tegnap hoztunk haza. 4 hónapos és egy tündéri aranyos, nyugodt cicalány. Puszedli nem fogadta kitörő örömmel, de nem is verekedtek össze, ahogy számítottunk rá.
Mindig is szerettem volna egy ragdoll cicát, de a hatalmas bunda egy kicsit taszított, mivel jártam már olyan lakásban, ahol hosszú szőrű cica élt. :D Sophie bundája rövidebb, habár még nőni fog neki, de ennél hosszabb szerencsére nem lesz.  Ő egy seal point bicolor színű cica, ami szerintem a legszebb a hat színváltozat közül. Ha szeretnétek akkor írok egy kicsit bővebben is a cicáinkról. :)



Ennyi lenne mostanra. :) Remélem szórakoztatónak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést! :) 

Ti mit kaptatok karácsonyra? Vásároltatok valamit az utóbbi időben? :)


Megjegyzések

  1. Istenem de szép az a cica *-* A Real Techniques ecset másolatokat én is nézegetem mostanában, mert rájöttem, hogy alig van arcra való ecsetem, úgyhogy még indokom is van rendelni :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat vettél és kaptál. A Zara táska nagyon csini és a lakkokba egyenesen beleszerettem. Bevallom a tesztelésre kapott termékeidet pedig kivétel nélkül elfogadnám, sőt örömtáncot járnék ilyen csomagok láttán. Egy ideje a Blistex a kedvenc ajakápolóm így az a csomag maga a mennyország, a Born Pretty Store nyomdakészleteiről már egy jó ideje álmodozom, és az Outspoken Partyt is csillogó szemmekkel csodálom amióta először megláttam a katalógusban. Annyira szépséges a csomagolása és a katalógus alapján az illata sem elhanyagolható. Mindegyikről szívesen olvasnék bővebben is. Jó tesztelgetést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia orsi! :) Köszi, a héten lesz majd róla teszt. ;)

      Törlés
  3. Minden csudajó, de a cica a bejegyzés sztárja, hihetetlenül cuki :) A bőrnacit, a táskát én is szívesen elfogadnám (a nővérednek remek ízlése van, már megfigyeltem), és az Alex az én kívánságlistámon is szerepel, remélem nemsokára kipipálhatom végre. Ezennel pedig csatlakozom a Lusht-t Győrbe mozgalomhoz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyire jó lenne, ha nyitnának üzletet Győrben. Vagy legalább egy TBS lehetne. :P
      Köszi, tényleg szuper ízlése van, ruhatervező szakot is végzett és maga varrja a ruháit is. :)
      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  4. Minden szuper, de a CICA! :)
    Szépséges, nagyon kíváncsian várom a róla szóló bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Mindegyik cicánkat imádom. Képzeld hazajött a mamám eltűnt cicája, Frank. Még novemberben tűnt el, azt hittük meghalt és a héten egyszer beállított. Biztosan csajozott. :D A másik cicája is eltűnt egy hétre még decemberben, pedig ő kislány és ivartalanított. Puszedli szerencsére nem csavargós és remélem, hogy Sophie sem az, habár még nem mertük kiengedni a lakásból.

      Törlés
  5. Mindig is vágytam egy kék szemű cicára... olyan különlegesek, Sophie is valami meseszép. :)

    VálaszTörlés
  6. De aranyooos szisza! <3
    Nagyon szuper dolgokat kaptál! :)

    VálaszTörlés
  7. A szoknya, a taska es a bornadrag szuper :) Ez utobbi milyen markaju? En is szeretnek egyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Noname márka, egy kis olasz butikban vette Asoloban. Hasonlót láttam a New Yorkerben. :)

      Törlés
  8. A szoknya, az ecsetkészlet és az ágynemű is nagyon tetszik :)
    De a leginkább a macsek! :)
    Puszedli majd megnyugszik, ilyenkor mindig van néhány nap morci, de aztán felenged és remélhetőleg jó barátok lesznek. Várom róluk a bejegyzést :D

    VálaszTörlés
  9. Szuper ajándékokat kaptál, a szoknya és a táska nagyon tetszik :) Sophie annyira tündéri!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)