Home decor Ideas - Angels Wings


Home Decor



Ezúttal egy nagyon elegáns és télies lakberendezési válogatást hoztam nektek, ami szerintem tökéletesen illik a havas, hideg januári idő hangulatához. 
Az arany és a fehér tökéletes párost alkotnak, a hideg és a meleg árnyalat jól tükrözi a természet zordsága és az otthon meleg közötti kontrasztot. 
Én nagyon szeretem összeválogatni a különböző textúrákat, a puha szőrmét, a lágy kötöttett, a roppanós vásznat és durva flitteres borítást, ami a december elmúltával is egy kicsit ünnepivé teszi az otthonunkat. 
Számomra az otthon hangulatát nagyban befolyásolja az illata is. A válogatás a nevét az egyik kedvenc téli Yankee Candle gyertyámról kapta, ami egy édes, krémes mégis téli frissességet árasztó aroma. 

Mit szóltok ehhez a válogatáshoz? Van kedvencetek belőle? :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)