Novemberi-Decemberi Kedvencek 2015



 Egyre ritkábban fordul elő, hogy hónapról hónapra új kedvenceim lennének., ezért ahogy azt már korábban említettem, ezek után csak 2-3 havonta fogok kedvences bejegyzést írni. 
Tudom, hogy most az egész tavalyi évet felölelő kedvenceknek kellene következnie, de az az igazság, hogy nem akartam egy hosszú bejegyzésbe besűríteni ezeket és egyébként sem lennének mások, mint amiket a sorozat előző részeiben már láthattatok. 
Ezért most a novemberi és decemberi kedvenceimet láthatjátok összegyűjtve. 
Ha kíváncsiak vagytok rá miket kedveltem az utóbbi két hónapban, tudjátok mit kell tenni! ;) 


 Testápolás


A hideg téli estéken szívesen veszek hosszú forró fürdőket. Ezekhez két kedvencem is volt az utóbbi időben, az egyik az Avon Mrs. Frosty almás fűszeres habfürdője, a másik pedig a Tetesept lazító hatású fürdősója. Mindkettő nagy kedvencem lett.


A kedvenc tusfürdőm egyértelműen a Balea Frozen Breeze ibolyás-bogyigyümis csodája volt, amiből két hónap alatt három flakonnal is elhasználtam. Ha még nem próbáltátok ezt az illatot, akkor szívből ajánlom, mert tényleg az egyik legfinomabb Balea tusi. 
December elején kaptam egy The Body Shop cukormázas alma testvajat, amit már tavaly is nagyon szerettem, habár a kedvencem a Vanilla Brülé volt, amit idén sajnos nem hoztak vissza. 
Nekem szerencsére ritkán szárad ki a bőröm, így nincs szükségem különösen gazdag testápolóra és egyébként sem szeretem a nehéz, nehezen beszívódó testápolási termékeket. Ez a testvaj viszont amellett, hogy isteni illatú, gyorsan beszívódik és kellően ápol is. nem hiába lett sokak kedvence ezen a télen is. :)


A kedvenc lábápolási termékeim ezúttal a DM saját márkájától kerültek ki, mégpedig a lábradírjuk és a sheavajas lábápolókrém személyében. Utóbbit napi szinten használom, a lábradírt pedig hetente 1-2 alkalommal. 


Hajápolás


Ezt a Gliss Kur Elixír hajápoló olajat még az őszi Glamour Napokon zsákmányoltam és azóta is rendszeresen használom. bevallom ilyen termékekről nem szeretek csupán néhány hét használat után véleményt írni, mert sokszor jártam már úgy, hogy egy hajápoló az első 6 hétben bevált, de utána már nem volt hatásos. 
Viszont a Gliss Kur ezen terméke úgy tűnik, hogy hosszú távon is működik. Hamarosan érkezik majd róla részletes bejegyzés is. ;) 


Arcápolás/Arcsmink


Továbbra is töretlen a szerelmünk az Alverde Zell Aktiv szérummal, amiről holnap olvashattok majd bővebben a blogon. Este az arckrémem alá, reggel pedig csak önmagában használom és még a leghidegebb időben is tökéletesen hidratálta a bőrömet.


Amennyire nem voltam lenyűgözve a L'Oréal Skin Perfection BB krémtől a tavaszi és nyári időszakban, annyira megszerettem most télen. Továbbra is kézzel szoktam felvinni, mivel ecsettel és szivaccsal nehéz eloszlatni. Cserébe viszont egyáltalán nem szárította ki a bőröm és gyönyörűen kibír 8 órát rajtam. 
Pirosítóból továbbra is a H&M Tawny Peach árnyalata a legnagyobb kedvencem és ezt használom leggyakrabban. 


Szemsmink


Szemhéjalapozók közül nálam most a Milani terméke a legnagyobb kedvenc. Róla is hamarosan érkezik majd teszt. 
Szintén egy Milani termék volt az utóbbi időben a kedvenc szemöldökformázóm, mégpedig a tégelyes ABH Dipbrow Pomade dupe. Róla is adós vagyok még teszttel, de sajnos ez a téli időszak nem kedvez nekem fotózás szempontjából, de igyekszem mielőbb lencsevégre kapni. :) 
A Pupa Vamp! matt krémes szemhéjfestékét azóta imádom, mióta megvettem. Alapnak, önmagában, szemöldökre is csodás. 
A Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegranate árnyalatát senkinek sem kell bemutatnom, mert nagyon népszerű a magyar bloggervilágban is. Nem ok nélkül, hiszen tényleg szuper termék egy sietős őszi-téli hétköznapra. Én alapnak is szoktam használni, így is teljesen jól működik.


Az utóbbi hónapokban ezt a két palettát használtam legtöbbet.


A Makeup Revolution "What you waiting for?" paletta a márka egyik legjobban összerakott palettája szerintem. Sajnos a Pink pandán jelenleg nem kapható, de az IParfümérián meg tudjátok rendelni. 
Látszik, hogy mennyire kihasználom, hiszen két színnel már elértem a pan aljára. Tényleg minden megvan benne ami egy jó palettában kell és olyan színek alkotják, amik miatt egész évben használható.


A Sleek Force of Nature palettája is nagy kedvencem lett. Róla nemsokára írok majd tesztet is, hiszen még adós vagyok vele, de ahogy említettem ez a téli időszak nem kedvez a kompakt géppel fotózóknak. 


Ajaksmink


Az elmúlt hónapokban egy picit ajakhangsúlyosabb sminkelésre álltam be a hétköznapokon is. Egyrészt mert gyorsabban elkészülök vele, mint egy bonyolultabb szemsminkkel, másrészt mert olyan szépek ezek az ajakkencék, hogy kár lenne őket a fiókban sanyargatni. :P


Ha mégis visszafogottabb színt akartam viselni, akkor legtöbbször a Catrice Shine Appeal folyékony ajakrúzsra esett a választásom, ami amellett, hogy nagyon tartós, nagyon jól hidratál. 
A kedvenc Rimmel Moisture Renew rúzsom is gyakran előkerült ebben az időszakban. Szerintem még mindig ez az egyik legszebb drogériás bogyószínű rúzs. 
A Pupa I'm rúzsa az első számú kedvenc ajaktermékem lett. Róla is fogok majd tesztet írni hamarosan. 


Rimmel Moisture Renew "Sloane's Plum"
Pupa I'm '415 Hot Burgundy"
Catrice Shine Appeal "110 Best Seller, Truth Teller"


Körömlakkok


Ők voltak az elmúlt két hónap legtöbbet használt és leginkább szeretett lakkjai.


Árnyalatokat nem írok külön, ha valakit valamelyik érdekelne, akkor kérdezzetek bátran! :)


Amennyire nem tetszett először ez a Rimmel lakk, annyira megszerettem, mert szuper alapszín mintákhoz és nagyon gyorsan szárad. :) 


Parfüm/Kiegészítők


A kedvenc téli parfümöm a Zara 9:00 PM Friday Night kreációja lett. Ez egy nagyon karakteres, orientális, fás-fűszeres illat, ami inkább esti illat, de én napközben is szívesen viselem. Egy 10ml-es roll on változatban vásároltam meg, mert így kényelmesen elfér a táskámban is, ráadásul ez a mennyiség nekem bőven elég egész télre. 

Ékszerek közül két kedvencet emelnék ki, az egyik a Rossetti Bizsu krém színű statement nyaklánca, amibe egyszerűen szerelmes vagyok. 
A Chillearrings csodás nyakékét is nagyon szeretem, ma is ezt viseltem.


Fázós lábúként télen életmentő számomra egy meleg házi csizmácska. Ezt a H&M darabot még egy éve szereztem be és azóta is imádom.


Gondoltam megosztom ezt a fotót is, mert habár nem lett a legjobb, de itt épp együtt viselem a Rossetti Bizsu nyakláncot, a Pupa rúzst és a Milani szemöldökformázót.


A kedvenc sálam most télen ez a darab volt. 


A novemberi melegben gyakran viseltem dzseki fölött ezt a poncsót, amit nagyon megszerettem. 


Kedvenc Illatok


Ősz végén a Lake Sunset volt a kedvenc Yankee illatom.


Télen ezúttal valahogy a Candy Cane Lane lett a kedvencem, habár a Christmas Eve még mindig első a karácsonyi illatok között.


Kedvenc Étel: Nem igazán tudok kiemelkedően nagy kedvencet mondani november és december hónapokból. A sütőtökös canelloni és a bébispenótos omlett elég gyakran elkészültek, legyenek tehát ezek. :D

Kedvenc Ital: Forró csoki és forralt bor, mi más? :D 

Kedvenc Sorozat: Agymenők

Kedvenc Film: 


Nagyon szomorú vagyok, amiért véget ért a Hunger Games sorozat, ennek ellenére még mindig azt gondolom, hogy az utolsó részt kár volt kettészedni. A Star Warstól pedig kicsit többet vártam. Ezen kívül más kiemelkedően nagy kedvenc nem volt ebben a két hónapban. 

Kedvenc Könyv: Janne Teller - Semmi 

Kedvenc Zenék: 





Statisztika

A három legnézettebb bejegyzés az elmúlt két hónapban:

Téli Kívánságlista

Szilveszteri csillogás a Rossetti Bizsuval 

A Nap Bloggere Voltam  

Oldalmegtekintések száma az elmúlt egy hónapban:

14072

Remélem, hogy hasznosnak és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést. :)

Mik voltak a ti kedvenceitek az elmúlt időszakban? 


Megjegyzések

  1. A Milani szemhéjalapot mostmár meg fogom magamnak nézni, annyian szeretitek :) A Candy Cane Lane pedig épp most ég a szobában :))

    VálaszTörlés
  2. Huu mennyi minden. Ezt az Alverde szérumot meg is kukkintom a dm-ben.:)

    VálaszTörlés
  3. Az Avon habfürdője és a H&M pír közös kedvencünk, imádom mindkettőt :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a Balea tusfürdőt én is nagyon szeretem:) Általában Balea tusfürdőt használok, de különösen meglágyul a szívem a feltűnő mintás limited edition tusfürdőknél:D

    VálaszTörlés
  5. Azok a sötét rúzsok *.* Nagyon jól állnak neked egyébként :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)