Weekly Inspiration

Minden évszaknak megvan a maga varázsa, sajátos hangulata és én mindegyikben imádok valamit. A tavasz pezsdítő illata a virágok, a lágy napfény, az éledő természet. A nyár forrósága, buja zöldjei, szikrázó kék ege, a langyos esték és a csillagos, tücsökzenés éjszakák. Az ősz vidámsága, füst illatú, csípős levegője, a töklámpások és a színes levelek óceánja. 
Ugyanúgy a télnek is megvan a sajátos hangulata, az ünnepek meghittsége, a friss, hideg levegő, a jégcsapok csillogása és a fehér, végeláthatatlan hótakaró, ami minden apró neszt felerősít. Alszik a természet, alszanak a fák. Rügyekről álmodnak és napfényről. A csillogó hótakaró lábnyomokat őriz, tovatűnő titkokat. Úgy száll el az egész, mint a leheletünk kis felhője egy fagyos reggelen. Csak az üres madáretetők maradnak utána, amiket hátra hagytak a madarak, akik már érzik a tavasz közeledtét. 
De most még él a tél, lélegzik. Tüdeje a füstöt eregető kémények, szíve a jéghártya a vizek hátán. Fehér takaróval ringatja álomba a világot, miközben a téli éjszaka egén a csillagok olyan hidegnek tűnnek, mint megannyi távoli, szikrázó hópehely. 


Ma este, fehér, narancsos forrócsokit fogok csinálni. :P


Mit szerettek leginkább a télben? :)


Gyerekkorom óta rajongok a farkasokért. :)


Csodás ez az outfit. :)


Idén a tökéletes agyon photoshopolt túlformázott Instagram szemöldök helyett a természetesebb forma a divat. Végre! :)


Csodaszép ez a mani! :)


JLaw Istennő! :)


Legcukibb süti-ötlet. :)


Dögös!


Gyere a mamához! :D


Lenyűgöző!


Ebben van valami! :D


Imádok havas időben sétálni. :)


Fiatalabb koromban sokféle hajszínt kipróbáltam, de kicsit sajnálom, hogy akkoriban nem voltak divatosak, vagy inkább ismertek a pasztell színek. Most meg már túl öregnek érzem magam hozzájuk. :D


Imádnivaló ez a szett! :)


Ti milyen terméket használtok kontúrozásra? :)


Sok diáta vagy életmód váltás szerintem az egyhangúság miatt bukik el. Ha ugyanazt a natúr csirkemellet kell enned zöldségkörettel hetente 3x, akkor hamar megunod. Épp ezért érdemes mindig új recepteket keresni és kipróbálni. :)


Nagyon fog hiányozni a karácsonyfa (igen nekünk még megvan :P) és a szépen kivilágított házak.


Régóta keresek egy szép krémszínű vagy fehér pulcsit, de még nem akadtam rá az igazira. pedig már a tökéletes nyakláncot is beszereztem hozzá. :D


Hangulatos. :)


Van hasonló pulcsiruhám de eddig eszembe sem jutott volna így viselni. Eddig.... :)


Mesés ez a krémszínű hálószoba. :)


Számomra ilyen a tökéletes téli hétköznapi outfit. :)


Egyszerűen gyönyörű ez a mani! :)


Csodás ez a smink, ugye? :) Egy visszafogottabb tusvonallal szerintem hétköznapra is tökéletes. :)


Szerelmes lettem ebbe a ruhába!


Hóesés estéken sétálgatni... :)


Hétkezdő cukiság. :) 

Szép Hetet Lányok!

Melyik volt a kedvenc képetek? Melyik a kedvenc évszakotok és miért? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szeretem a hasonlataidat, mindig úgy örülök ezeknek a bevezetőknek a képes bejegyzések előtt :) A forrócsoki nekem is jól esne, a farkasokat gyerekkorom óta imádom. Kontúrozni nem szoktam/nem tudok, és szerintem egész jó arcformám van, de ha egyszer valaki kisminkelne és mondjuk a kontúrral látványos változást érne el, biztos megtanulnám a technikáját. Pirosítót azért használok néha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszenek az írásaim. :) Én is csak visszafogottan szoktam kontúrozni, a Kardashian stílusú kontúr szerintem csak fotókon néz ki jól. :D

      Törlés
  2. Én sem konturozok, nem tudom, hogy kell, hiába a sok videó... Ha egyszer valaki nekem megcsinalna, sosem mosnam le:Dd :) a farkasokat imadom én is, a nevemhez is van köze:)) nálunk ma plusz fokok voltak és eső :( ez nem tél sajnos... De a kepeken, huu:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gyakorlat teszi a mestert. :) Köszi, hogy írtál. :) Ezt az esős időt én sem szeretem, inkább akkor legyen hideg meg hó. :D

      Törlés
  3. Az utolsó kép a kedvencem,nagyon jó a bevezető,nekem a legjobb a télben amikor a jó meleg szobából(esetleg forrócsokival a kezedben:) nézned hogy hatalmas pelyhekben esik a hó!
    Nemrég volt is ilyen felénk:)

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó kép a kedvencem,nagyon jó a bevezető,nekem a legjobb a télben amikor a jó meleg szobából(esetleg forrócsokival a kezedben:) nézned hogy hatalmas pelyhekben esik a hó!
    Nemrég volt is ilyen felénk:)

    VálaszTörlés
  5. Ez a képsorozat most nagyon jólesett! :)
    A bevezető szöveg pedig gyöngyszem! :)
    Nem is tudom, hogy lehet valakinek ennyire csordultig tele a tele szeretettel, hogy még a hideg ködös nyálkában is a tél szívét látja, és ezt az érzést át is tudja adni.
    Ez gyógyír, nem is bejegyzés, és nem lehet eléggé megköszönni! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)