Weekly Inspiration

Nehezen viselem a változásokat és nehezen is szánom rá magamat. Régen folyton mozgásban voltam, nyughatatlanul, mint egy céltalan meteor a világűrben. Keringtem, próbáltam gravitációt találni. Valamit ami leköt, valami ami köré felépíthetek egy életet. 
Két kézzel szórtam azt amim nem volt, hogy aztán minden erőmmel kapaszkodjak abba amin van. 
Megszerettem a rutint, az állandóságot. A legjobb barátok lettünk. 
Vannak változások az életben, ami fölött nincs hatalmunk, amik nem feltétlenül jók. De hátszelet adhatnak azokhoz a változásokhoz, amit mi irányítunk. Mert néha igenis szükség van új dolgokra az állandóság mellett is. Enélkül nem fejlődhetünk, csak egy helyben állunk. 
Számomra ez az elmúlt év a változásokról szólt. Jókról és rosszakról is. 
És azt szeretném, hogy ez folyamat ne álljon le. Ezek nem fogadalmak és nem is álmok, hanem tervek és célok. Talán tényleg igaz, hogy az ember 7 évente megváltozik. Az biztos, hogy két választása van. Elbújik, nem vesz róla tudomást, sodródik az árral vagy  beáll a kormánykerék mögé és átvezeti a hajóját a viharon. 
Ahogy elkezdődött az átalakulás az otthonomon, úgy éreztem sürgető vágyat, hogy megszabaduljak a felesleges holmiktól. Aztán egyre inkább éreztem, hogy a külsőmön is változtatnom kell és az életmódomon is, mert nem bántam jól magammal az utóbbi hónapokban. 
Úgy tűnik sok bloggernél és blognál az utóbbi időszak váltást, fejlődést, változást hozott és én is úgy érzem, hogy itt az ideje valami újnak. A blog az egyik szeretett hobbim, a menedékem, a gyermekem. Ha én magam változom, neki is változnia kell. 
Így a blog az ötödik születésnapjára megújul. :) 


Ti miben szeretnétek változni, megújulni ebben az évben? :)


Idén valahogy nincs kedvem a télhez és már most a tavaszt várom. :)


Ki mondta, hogy melegen öltözve nem lehetünk csinosak?


Teljesen beleszerettem ebbe a manikűrbe. *.*


Csodás ez a kis táska.


Nyami! :P


Hangulat. :)


Csodás ez a havas táj.


tegnap elbúcsúztunk a karácsonyfánktól. Hiányozni fog a karácsonyi hangulat és a fények.


Perfection.


Csodás ez a smink.


Ebbe az Hourglass palettába még mindig szerelmes vagyok.


Sokan egy kicsit bizonytalanok szerintem, hogy a karácsonyi és tavaszi dekorációk között hogyan csinosítsák ki az otthonukat. Ilyenkor érdemes inspirálódni a Pinterestről, mert rengeteg mutatós ötletre bukkanhatunk. :)


Jajj ez a táska! *.*


Álomház, álomkörnyezetben.


Nagyon dögös ez a szett.


Csodás ez a fatárolási módszer, hiszen egyszerre dekorációs is. :)


Itt szívesen eltöltenék pár napot. :)


Nekem nagyon tetszik ez a hajszín. :)


Ilyen az amikor minden részlet tökéletesen passzol. :)


Odavagyok ezért az ágymegoldásért. :)


Eleinte nem voltam elájulva ezektől a palettáktól, de egyre jobban tetszenek. Talán mert két hete nem ettem csokit. XD


Red velvetből bármi jöhet. :D


Nagyon dögös ez a smink. Én hétköznap is szívesen viselek ilyesmit, ha van időm reggelente.


Ez az új háttérkép a telefonomon. :)


Hétvégén beszereztem az első nyomdalemezemet és ki is próbáltam, habár a végeredmény még nem volt nyilvánosság-kész. :D


Varázslatosak!


A ti cicátok hogy viszonyul a hóhoz? Puszedlit nem zavarja, de Bagira ilyenkor a világ összes gépsonkájáért (az a kedvence :D) sem menne ki a szabadba. :D 

Fotók: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Lányok! :) 

Mi a véleményetek a nyitógondolatról? Melyik volt a kedvenc képetek a válogatásból? :)



Megjegyzések

  1. Végre tegnap óta itt is havazik, gyorsan ki is használtuk és voltunk sízni :D
    A téli tájak a kedvenceim, és a ház a tónál. Most repülnék oda (utálom a vizsgaidőszakot).

    VálaszTörlés
  2. Nálunk hétágra süt a nap, bentről nézve teljesen tavasz :D igaz, hogy alig van 0 fok...
    a havas képek láttán elfacsarodik a szívem, de nekem a tél-imádatom valahogy a szilveszterig tart, utána nekem vége. lekerülnek a fények, leszedjük a fát, szürke hétköznapok.. szóval én január első hetétől kezdve a tavaszt várom már.. :D :))
    amúgy nálam is most ilyen kis változós időszak van. Nem új év új én... :D csak úgy érzem,ideje feladni az eddigi rossz dolgokat az életemből.. az egyik az, hogy iszonyú lusta vagyok, nem megyek rögtön kondiba, de igyekszem elkezdeni mozogni (séta, néha kis kocogás), emellett kevesebb csokit enni, mert nekem az valahogy olyan, mint a levegő. :D :( és persze a vásárlás... vissza kell fognom magam. sajnos én mindig elcsábulok az egyetfizetkettőtkap és egyéb emberfogó akciókon, amik meg sem érik, vagy nem is használom a termékeket, de kell, mert akciós.... na, és rengeteg cuccot felhalmoztam így, a feléhez hozzá sem nyúltam... szóval ezen is változtatnom kell. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek nagyon hasznos "fogadalmak". Én is igyekszem kevesebbet vásárolni. A mozgásban tényleg segít a fokozatosság. Ha jobb idő lesz, akkor érdemes elkezdeni majd kocogni. Addig esetleg próbáld ki a youtube-os fittness csatornákat, mint amilyen a Blogilates vagy a Fittness Blender. Ott jó kis edzések vannak, kezdőknek is. ;)

      Törlés
  3. Szerintem sem rossz a változás, hiszen mindig valami újat hoz, s nagyrészt rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele. Sopánkodunk, vagy a hasznunkra fordítjuk. Én most nagyon azon vagyok, hogy amit csak tudok, jó dolognak éljek meg, s a lehető legjobbat hozzam ki belőle. Persze sok energia, meg nem is lehet egyszerre ezer dologban hozni a 100%-ot, de az sosem baj, ha erre törekszünk. Kemény lesz ez az évem, de remélem, hogy a kitűzött célok nagy részét sikerül elérni. :)
    Szép hete4 :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagy meló mindenben a pozitívat keresni. :D Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)