Brilla Jázmin Krémdezodor Teszt/Vélemény





Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam néhány terméket a Brilla Natúr Kozmetikumok közül. Fontosnak tartom a magyar márkák támogatását és népszerűsítését mind a divatban és a szépségápolásban is. 
Kevesen tudják, hogy natúrkozmetikumok gyártásában bizony nagyon erősek vagyunk, erre az egyik legjobb példa a Brilla, akik egy rendkívül ízléses és dekoratív webshoppal is rendelkeznek, illetve több üzletben is megvásárolhatóak a termékeik. Ezek listáját itt találjátok. 
Elsőként egy számomra teljesen ismeretlen terméktípusról a krémdezodorról írnék bővebben.  Használtam már korábban is natúrkozmetikumok deoit, de ez a tégelyes-krémes megoldás teljesen új volt számomra. ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire vált be, olvassátok el a teljes bejegyzést! 


Kezdjük a külsőségekkel. A krémdezodor egy kézreálló kis fémtégelyben érkezik, lecsavarható tetővel. Nekem nagyon tetszik ez a klasszikus, kicsit retro, de mégis modern csomagolás. A hátulján kézzel írva találjuk a lejárati dátumot, ami esetemben 2017.01.21. 
A tégelyben 35 ml terméket kapunk és az ára 1.290 Forint. 




Maga a krémdezodor egy tömör, kicsit waxos érzetű krém, ami kézhőre olvad, így a felvitele sem okoz gondot. Könnyen el tudom oszlatni és percek alatt megszárad, valamint nálam egyszer sem hagyott foltot a ruháimon. 
Az egyik legfontosabb dolog, hogy egy alumíniummentes dezodorról van szó. Be kell, hogy valljam eddig azok az alumíniummentes deók, amiket én próbáltam, nem váltak be túlzottan, illetve a natúrkozmetikumok dezodorait sem kedveltem különösképpen az illatuk (vagy inkább a szaguk) miatt.
 A Brilla krémdezodor illata azonban nagyon kedvemre való. Imádom a jázminillatot és ezzel a termékkel azt az igazi, friss, tömény jázminillatot kapjuk vissza, mintha elsétálnánk egy hófehér virágú bokor mellett egy könnyű zápor után. Gyógynövényes és van egy kis kesernyés aromája, de a bőrön már egyértelműen a kicsit púderes jázmin illat érvényesül.  


Nekem 8 órán át teljesen jól tartott, nem éreztem kellemetlen szagokat és nem volt foltos a pólóm sem. Utána egy hosszabb séta után éreztem, hogy ideje újra felkennem, amit egyébként a könnyű kis tégelyből igazán diszkréten meg lehet oldani egy mosdóban. 
Sportoláskor is nagyon jól bevált, tehát intenzív izzadásnál is működik. 
Ráadásul az összetevői is nagyon szépek:



Forrás: Krémmánia




 Mivel nagyon helytakarékos és diszkrét, így bekerült a táskámba, és ezt viszem magammal a konditerembe is. Voltak félelmeim, hogy a tégelyes kiszerelés miatt a használata kissé nehézkes lesz, de semmivel nem érzem körülményesebbnek, mint mondjuk egy golyós vagy stiftes dezodort.  

Összegzés: A Brilla krémdezodor nekem nyolc órán át teljesen jól működött. Mivel a kiszerelése nagyon praktikus, így nem okozott gondot, hogy magammal kell vinnem. A felvitele is egyszerű és szerintem semmivel sem feltűnőbb használni egy női mosdóban, mint egy kézkrémet vagy ajakrúzst. 

Ezek miatt egyáltalán nem éreztem hátránynak, hogy sok dezodorral ellentétben nem tart ki 24 órán át vagy 48 órán át, ráadásul így biztos lehetek benne, hogy a bőrömön természetes anyagok vannak. Ha belegondolunk egy kicsit logikusabban, mélyebben, mi minden kell, hogy legyen egy dezodorban, hogy 48 órán keresztül meggátolja az izzadást és a kellemetlen szagokat? Én személy szerint sokkal szívesebben használok natúrkozmetikumot, ha az ugyanolyan jól működik, mint a mesterséges anyagokat tartalmazó termékek. ha valaki esetleg nem kedveli a töményebb, erősebb virágillatot, akkor lehet, hogy nem lesz a kedvence, de a webshopban még két másik illatból választhatunk
Azt is el kell, hogy mondjam, hogy ha valaki hajlamosabb az izzadásra, esetleg intenzívebb fizikai munkát végez, akkor nem valószínű, hogy nyolc órán át fog tartani a hatása, de ahogy említettem, a használata egyszerűbb és kényelmesebb, mint vártam volna. 

Értékelés: 5/5

Nekem nagyon bevált ez a termék, és mióta használom, mindig ezt viszem magammal munkába és konditerembe is. Az illatát is nagyon megszerettem és szerintem a csomagolása is mutatós.

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolt a véleményemet. 

Mi a véleményetek a natúrkozmetikumok dezodorairól? Próbáltátok már valamelyiket? Használtatok már valamit a Brillától?


Megjegyzések

  1. Több natúr deot használtam már, de tényleg a Brillás a legjobb. Még nyáron is itthoni használatra, egészen jól megállta a helyét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó tudni, hogy nyáron is működik, egy kicsit féltem emiatt, d most megnyugtattál. :)

      Törlés
  2. Ki fogom próbálni! Kössz a tippet! (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)