Haul+Tesztelésre érkezett termékek



 Tudom, hogy nemrég volt zsákmányos poszt a blogon, de az utóbbi időben ismét több mindent vásároltam és sok dolog érkezett tesztelésre is. Gondoltam megmutatom ezeket, így ti dönthetitek el, hogy miről olvasnátok legszívesebben, mert néha nehéz egy picit választanom, ha túl sok tesztelni-való halmozódik fel. 
A bejegyzésben lesznek smink termékek, kozmetikumok, ezen belül natúrkozmetikumok, hajápolási és bőrápolási termékek és egy lakásdekor, tavaszi Yankee Candle zsákmány is. Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek tartjátok majd ezt a bejegyzést. :) 




 Az utóbbi két hétben beszereztem néhány szükséges létfenntartó beauty terméket. A szokásos hajfestékemet, és a Garnier Micellás vizet, amiből ez a harmadik üvegem. 
A nővérem pedig meglepett egy Victoria's Secret Amber Romance testápolóval, aminek isteni krémes-vaníliás fűszeres gyömbér illata van.


 Dezodorból általában többfélét használok egyszerre, ezt a Nivea krémes deo stiftet különösen szeretem, mert nem hagy nyomot a fekete és fehér ruhákon sem. 
Engem is elkapott a Nivea After Shave balzsam láz, és ki kellett próbálnom, hogy valóban annyira jól működik e primerként, mint ahogy azt a beauty világ nagyjai állítják. Még próbálgatom-tesztelgetem, ha érdekel titeket, hogy beválik e, akkor szóljatok és írok róla. ;)


 A Garnier micellás vízből egy újabb (legalábbis számomra új) verziót vettem meg, ami kifejezetten száraz és érzékeny bőrre készült.


 Fruzsinál nyertem egy Elséve Nutri-Gloss Luminizer sampon és balzsam csomagot. Régebben imádtam az Elséve hajápoló termékeit és a tükörfény sampon és balzsam több évig a kedvencem volt, de egy idő után már nem szerette a hajam. Most nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezek mennyire fognak beválni.


 Az Avontól is érkezett néhány termék tesztelésre.


 Egy lábápoló krém...


 Egy nyak és dekoltázs ápoló szérum...


 Illetve egy körömlakk és egy új matt rúzs.


 Pastel Pink az árnyalat neve.


 Valamint a rúzs árnyalata a Red Supreme. 





A Brillától is érkezett tesztelésre néhány termék, a krémdezodorról még a héten olvashattok majd a blogon. :)



 Ma reggel egy hatalmas meglepetéscsomagot kaptam a Henkell Magyarországtól, amiben ezek a csodálatos újdonságok voltak.


 A Schwarzkopf Essence Ultimate Amber+Oil termékcsalád.


 Egy Got2Be textúrázó-hajformázó spay,


 A Fa újdonságai. A tusfürdő valami fantasztikus. A pendrive nagyon cuki.


Egy Syoss hajfesték is érkezett, de ez nekem sajnos túl sötét, így fel dogom ajánlani kipróbálásra egy olvasónak. Figyeljétek majd a blog Facebook oldalát. ;)





Az utóbbi időben ruhákat és kiegészítőket nem nagyon vettem. A leárazásokon is csak melegítőt és fehérneműt vásároltam, mert ezeket gyakran lecserélem. Az az igazság, hogy amikor ősz végén elkezdtem átpakolni a gardróbomat, akkor szembesültem azzal, hogy mennyi ruhát és cipőt felhalmoztam az elmúlt két évben és sajnos nem is nagyon használtam ki őket, így igyekszem ezután tudatosabban vásárolni és tényleg csak azt veszem meg amire szükségem van és ami jól kihasználható darab. 

Viszont erre a kis álomcsapdás gyűrűre nyár óta ácsingóztam és amikor belefutottam ebay-en nem tudtam nem megrendelni. Élőben sem okozott csalódást, nagyon kis finom ékszer és a minősége is szuper, egyáltalán nem gagyi. Annak ellenére sem, hogy nem pont úgy fest mint a képen.




Az Ikeából is beszereztem pár dolgot, amik közül ezt a dupla tükröt és a kedvenc vaníliás gyertyámat meg is mutatom Nektek. Valahogy nem éreztem kényelmesnek és ésszerűnek, hogy bútort fotózzak haulba, mert még csak nem is sminktárolásra használt darab. Ezért remélem megértitek, hogy miért nem mutatok meg mást az Ikeás zsákmányból. :)


 Még február elején rendeltem néhány nagy kedvencet és újdonságot a Yankee Candle-től.




Sajnos az egyik új illat már a megjelenéskor készlethiányos volt, így azt nem tudtam még beszerezni. Hamarosan részletes bejegyzéssel is készülök róluk és érkezik egy top 5 téli kedvenc bemutatás is a YC tartokból. :) 

Ti mit vásároltatok mostanában? Miről olvasnátok legszívesebben elsőként? :)

Megjegyzések

  1. Annyira tudok mindig irigykedni, mikor egyes blogokon látom, hogy mennyi mindent kapnak tesztelésre! :D Annyira jóó lenne, ha én is ingyen kapnék ennyi (főleg smink) cuccot :)) Bár tény, annyit nem ér, hogy emiatt blogot csináljak. :D (egyre többen tűnnek fel a kis semmilyen blogjukkal, nulla kreativitás, ingyen cuccokban reménykedve..) Az álomfogós gyűrűt imádom! :D *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Réka! Sajnos én is azt tapasztalom, hogy rengetegen csinálnak blogot csak azért, hogy ingyen termékeket kapjanak. Én magam is sok levelet és kérdést kaptam már, hogy hogyan lehet gyorsan sok követőt szerezni és kértek tőlem kontaktot is cégekhez. Szerintem ez egy nagyon elszomorító dolog, mert a blogolás egy szuper hobbi és szerintem a tesztelésre kapott termékeknek csak mellékes dolognak kellene lennie. Az elsődleges célja a blogolásnak a kikapcsolódás kellene, hogy legyen, az hogy pár órára elfeledkezhess az élet problémáiról. Nekem az is fontos, hogy a posztok amiket írok hasznosak legyenek az olvasóknak. Öt éve írom a blogot és megmondom őszintén az utóbbi 1 évben írok csak tesztelésre kapott termékekről, mert nem mondtam igent minden ajánlatra és alaposan átgondolom, hogy mik azok a termékek, amik az olvasók számára érdekesek lennének.
      Nálam az is egy gátló tényező, hogy vidéken élek, így a rendezvényekre nem tudok menni, mivel a legtöbbször hétközben tartják őket. Plusz én sokszor hétvégén is dolgozom, mert én magam is részben rendezvényszervezéssel foglalkozom.
      Arra sem gondolnak sokan, hogy mennyi munka egy blog és persze idő meg pénz. Egy jó fényképezőgép is kell hozzá, hiszen a termékekről fotók is kellenek. Én a magam részéről mindig kiakadok, ha meglátom valahogy hogy "Teszt" és van egy fotó a termékről csomagolással és nincs róla kép élesben vagy legalább egy színmintával.
      Köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
    2. Tehát ezt a sok tesztelésre szánt terméket azért kapod mert egyszermár megemlítetted vagy mert soka blogon az olvasóid száma? :)

      Törlés
  2. Nagyon érdekelnek a tapasztalataid a Nivea After Shave balzsamról :) Kíváncsi vagyok rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már elkezdtem tesztelni, hamarosan írok róla. :)

      Törlés
  3. Ez a Yankee Candle válogatás egy az egyben landolhatna nűlam is, nagyon jó illatokat válogattál össze! :D :) A kókuszvizes tusfürdőt nagyon eltudom képzelni nyárra, nagyon dominál benne a kókusz egyébként?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érezni benne, de nem azt a mű krémes kókusz illatot, hanem inkább a zöldes, frissebb kókuszvíz vagy pálma aromát.:)

      Törlés
  4. Jujj-jujj, a Brilla pakkocskáról olvasnék nagyon szívesen, megakadt rajtuk a szemem :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Engem a textúrázó spray érdekelne a legjobban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)