Instagram Mix 2015/4


Kicsit megkésve ugyan, de elhoztam nektek a 2015-ös év utolsó három hónapjának Instagram fotóit, pontosabban egy kis válogatást ezekből. Ez a három hónap számomra nagyon hajtós-pörgős volt, sok munkával és rendezvénnyel és sajnos elég sok magánéleti-családi problémával is. Emiatt nem is készült túl sok fotó, különösen novemberben. Az egyes képkockák közben mesélek is majd, szóval ha kíváncsiak vagytok erre a három hónapra fotókban, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;)


Az első három képen néhány vásárolgatás zsákmányait láthatjátok. A Glamour-Napokat rendesen kihasználtam, de a Joy-Napokon csak néhány szükséges dolgot szereztem be. Hajfestéket, tusfürdőt, stb. Rendeltem a Milani webshopból is és egy új Sleek palettával is bővült a gyűjteményem.


Ősz elején egy hónapig továbbképzésen voltam és ekkor még csodás meleg időjárás volt. Íme néhány a kedvenc szettjeim közül, amiket sikerült megörökíteni. Ahogy mondtam sokszor, én igyekszem kényelmesen öltözködni a hétköznapokon, főleg mert általában sokat gyalogolok. Otthonról az irodába, onnét haza, át a galériába, stb. 

Plusz mivel egy hónapon át szinte minden nap a kórházba jártam a nagymamámhoz, igyekeztem rétegesen öltözködni, mert amíg például a buszon és odakint hűvös volt, addig a kórházi szobában 25 fok körüli hőmérséklet volt.


Rákaptam a poncsó viselésre is. Iszonyúan praktikus darab, hiszen önmagában vagy akár dzseki fölé is lehet hordani. 
Nagyon unalmas ember vagyok, ha a hajamról van szó. Általában oldalfonatban, kontyban vagy kibontva kivasalva hordom a hajamat.


Szoknyát viszonylag ritkán hordtam az elmúlt negyed évben, főleg kényelmi szempontok miatt.


Sajnálom, hogy a csodaszép őszi időszakban nem sikerült több fotót lőnöm.


Néhány megörökített smink. Az elsőn egy day-to-night sminket örökítettem meg. Nálam gyakran előfordul, hogy munka után, ha mondjuk elmegyünk moziba vagy vacsorázni, akkor nem készítek teljesen új sminket, csak "feljavítom" a már meglévőt. 
A középső kép készültekor eléggé ki voltam purcanva. Általában így sminkelek munkába, de persze ha nem napi 4 óra alvással futok akkor egy kicsit jobban festek vele. 
Sokszor viseltem műszempillát is ősszel és télen, aminek meg is lett a következménye, ugyanis borzalmas állapotban vannak a szempilláim.


Imádom a sötét, bogyószínű rúzsokat, ezeket is gyakran viseltem ősszel és decemberben.


Néhány kedvenc idézet.


Ételt nem fotóztam túl gyakran ebben az időszakban. Az az igazság, hogy eléggé elhagytam magam. Sokszor volt rossz kedvem és ilyenkor gyakran nyúltam csoki után. Néha pedig időm sem volt rendesen enni és főzni. A mostani eszemmel persze tudom, hogy ha rendesen ettem és edzettem volna, akkor a stresszt is könnyebben viseltem volna. De hát a tanulópénzt meg kell fizetni. 
A győri Fűszeres bisztro teljes kiőrlésű bageljét imádom, ha egyszer arrafele tévedtek, mindenképp kóstoljátok meg. :) 

Az egyik kedvenc reggelim a házi készítésű áfonya dzsemes pirítós, kesudiós és gránátalmás natúr joghurttal és zöld teával. Persze ez legtöbbször csak hétvégén fért bele az időmbe.


A három kedvenc Yankee Candle illatom ebből a három hónapból.


Néhány manikűr.


Még ősz elején történt, hogy lezuhant egy hőlégballon a házunk mögötti földterületen. Nem esett baja senkinek és jó kis sztori meg fotó lett belőle. :D
Még egyszer el kell mondanom, hogy nagyon bánom, hogy nem készült több fotó az őszről. 
Az egyik legijesztőbb és legemlékezetesebb esemény az volt, amikor munka után el kellett hoznom egy képet a kihalt, üres kastélyból. Olyan volt mint egy zs-kategóriás horror. A kastély egyébként nagyon szép és barátságos, de egyedül sétálni benne a sötétben azért nem volt egy altató-mese. :D


A ködös-csupasz-deres november végi decemberi eleji időszaknak is megvan azért a maga varázsa.


Decemberben nagy kedvvel álltam neki a lakás kidekorálásának otthon és anyuéknál is.


A saját és anyu-mama karácsonyfája. Utóbbival kapcsolatban van egy vicces sztori. A nagyim szobájába tettük, hogy láthassa és amíg ő kint volt ebédelni, feldíszítettem a fát, feltettem az égőket. Utána mindenki odasereglett, anyukám, mama, a nővérem és csodáltuk a fát és mint a filmekben, hirtelen eldőlt. Annyira vicces és groteszk volt a jelenet, hogy szakadtunk a nevetéstől. :D


Puszedli és Bagira. Bagira elég sokat csavargott, amikor a mamám nem volt otthon. Nagyon várta a mamámat és neki is nagyon hiányzott így borzasztóan megijedtünk, amikor egy teljes hétre eltűnt szegényke. Már a legrosszabbtól féltünk, de végül hazajött. Frank cica is eltűnt két teljes hónapra de ő korábban is csinált már ilyet és dörzsölt kandúr lévén annyira nem is féltem. Ő sajnos nagyon fél a fényképezőgéptől, ezért nincs róla túl sok fotó.


Babyről sem készült túl sok kép abban a három hónapban, de az egyik közös sétát megörökítettem. Ez a kis szőrgombóc mellette, pedig a tesómék kutyusa Ribizli, akire többször is vigyáztunk ősszel. 
Most már nagyon szép goldie-lány nemsokára fél éves lesz.


Az az igazság, hogy a nővérem nekem akarta adni, mert tudta, hogy nagyon-nagyon hiányzik Dexter, de egyszerűen nem voltam és nem vagyok még kész egy új kutyusra. Imádom ezt a szőrgombócot, egy kis tündér, de azt hiszem még egy jó darabig nem lesz másik kutyusom. Baby is nehezen bírta a kiképzést amit egy hiperaktív kiskutya jelentett és sajnos az időm is elég kevés és Gergő is legtöbbször este ér csak haza, így nem tudnánk vele eleget foglalkozni.
De Ribizli a lehető legjobb helyre került, mert a nővérem és férje imádják és rengeteget foglalkoznak vele. Ha itthon vannak szívesen vigyázok rá, főleg most, hogy leszokott a zokni evésről. XD
Habár úgy kutyusra még nem állok készen, de nemrég lett egy új cicánk, akiről szerintem rengeteg fotó fog szerepelni a 2016-os év első válogatásában.

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és szórakoztatónak találtátok! :) Ha még nem követtek Instagramon, itt találjátok a profilomat. 

Kellemes Hétvégét Mindenkinek! :)


Megjegyzések

  1. Olyan hangulatosak a képeid :) Természetesen a karácsonyi képektől ellágyult a szívem...karácsonyt akarok :(
    Az új cicusod, amúgy úgy néz ki, mint az én Lady-m, aki átszökött a szomszéd házba egy éve, és nem tudjuk visszahozni, mert mindig visszamegy. Nem is értem.
    Egy ideje gondolkodom, hogy szeretnék egy kiskutyát, mert eltűnt az utolsó macskám is...kutyám még nem volt, de erről beszélnem kell az allergia orvosommal milyen lehet..meg ilyenek. De nagyon aranyos ez a kis gombóc <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mamám Frankieje is időnkét megszáll más helyeken, de mindig hazajön. Most tűnt el a leghosszabb időre.
      Lady-t nem láttam sajnos, így nem tudok nyilatkozni a hasonlóságról. :D Mindig is ragdoll cicára vágytam, de hát olyan nagy meg hosszú a szőre, emiatt nem mertem bevállalni. Végül egy ismerős adta az infót, hogy van aki tenyészt rövidebb szőrű ragdoll cicákat. Ő biztosan nem fog elmenni, mert tegnap kiraktam a teraszra és konkrétan nem mozdult az ajtóból és vissza akart jönni a lakásba. :D

      Törlés
  2. Szuper jó poszt lett. Olyan jó nézegetni a képeket. A kutyus valami írtó cuki :D az outfitek is nagyon jók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Örülök, hogy tetszett. Én is imádom a kis "Leánkát", olyan édes. :)

      Törlés
  3. Imádom a képeidet és a hozzá fűzött szavakat :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon hangulatos képeket készítettél :) Tetszik az öltözködési stílusod, illik hozzád minden darab. A karácsonyfás eset vicces lehetett :) A mi legmulatságosabb fenyőfás történetünk az, amikor a ház elől kivágott fa lett a karácsonyfánk. Gyönyörű volt, Apa be is tette a szobában a helyére, amikor beléptem a nappaliba a várt fenyőillat tömény szmogszag fogadott, mivel Anyáék Fő út mellett laknak és 20 év alatt igen jelentős mennyiségű kosz tapadt a fára. Ez lett az első olyan fánk, amit a díszítés előtt fürdetni kellett :) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon kedves vagy! :) Mi egyszer kint hagytuk a fát a talpban és ónos eső esett rá. Szóval ki kellett olvasztani. :D

      Törlés
  5. A téli kinti képeid nagyon szépek, úgy szeretem őket.
    Illetve a macskáidat, olyan aranyosak... én is szeretnék egyet, de itthon nem lehet, a barátom lakásán sem lehet (pedig a szüleinél neki van négy), szóval csak intenzív instagram-macskanézegetős esték vannak :'D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ó, de sajnálom. Én régen inkább kutyás voltam, de a mostani életvitelemhez jobban illik a macska, mert nincs annyi időm, hogy egy kutyussal foglalkozzak. Babym már idős kutyus így neki elég az, hogy minden nap megdögönyözöm és hetente egyszer kimegyünk a ház előtti parkba, illetve megkapja a gyógyszereit minden nap.
      A cicák meg elvannak egyedül, vagyis most már ketten. :) Érdekes egyébként, hogy Puszedli nagyon meghízott amikor anyukám a mamámhoz költözött. Szerintem bánatában evett és szó szerint hisztérikus volt a kajáért. Gondolom az egyedüllét miatt is, mert amikor anyum velünk élt, ő azt délután már otthon volt. Mióta megvan Sophie rendes adagokat eszik és nincs hiszti. :)

      Törlés
  6. Azért ide írok, mert ez a legfrissebb bejegyzés..:) írtad korábban, hogy mozogsz. Nem tervezel ezzel kapcsolatos cikkeket is? Edzés tippek, ételek amik neked beváltak..? A 'beauty' témába még ez is bele illik, és biztos sokan olvasnának - én tutii:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nóra! Köszönöm a kérést, mindenképpen lesznek életmód és edzés bejegyzések mert rengetegen írtatok ezzel kapcsolatban. :)

      Törlés
  7. Szia!
    Nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jól van a nagymamád. Biztos észre vetted, hogy ősz óta nem nagyon írok. Akkor írtál drága mamidról, hogy nincs jól, nem tudjátok mi lesz. Sajnos az én nagyszüleimmeil is hasonlóan volt. Tudtuk, hogy közeleg a búcsú ideje. Papa múlthéten elment.
    Mint olvasód azóta is itt vagyok. Mindent olvadok most is. Sőt! Rákaptam újra a Fitspiration - remélem jól írtam - bejegyzésekre. Mozgásnak egyenlőre a pinteresten talált guggolós-hasizom erősítős-fekvőtámaszos kihívást váladztottam. Másfél hete csinálnom, de már érződik az eredmény. Mérleg szerint is. Azt is érzem, hogy ez kevés, kell valami mozgósabb. Főleg a csípőm miatt.
    Azt a Rimmel rúzst végül és is beszereztem. Imádom! Az Essence gé vonalába tartozó 14-es do you speak love? -al szoktam viselni, meg egy nagy, bordó lézervágott, fa fülbevalóval és konttyal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy írtál! Őszinte részvétem! A mamám nagyon erős, hihetetlenül büszke vagyok rá. Már képes járókerettel járni a műlábával pedig az orvos azt mondta, hogy nem fogja tudni használni, mert túl idős és gyenge hozzá. De olyan hihetetlen akaratereje van, hogy addig tornázott, addig próbálta, amíg sikerült. :)

      Biztosan nagyon jól áll neked az a szín! Lesznek életmód-edzés bejegyzések a blogon, remélem tudsz belőlük ötletet meríteni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)