NOTD - A Winter's Tale


 Az utóbbi hónapokban valahogy egyetlen körömlakk sem hozott lázba és nem vásároltam lakkokat. Nem mintha egyébként nagy lakkos lennék, továbbra sem szívesen adok ki 1000 Forintnál többet egy körömlakkra. De az Essence "Winter? Wonderful!" trendkiadásának toppere azonnal rabul ejtette a szívemet és tudtam, hogy muszáj megszereznem. 
Végül hosszas utánajárás után egy eldugott kis Rossmannban bukkantam rá. Alig vártam, hogy felkenhessem. Íme a végeredmény. :)




 Egy mini Rival de Loop lakk fölé kentem fel, ami nem teljesen fehér, van egy kis arany gyöngyházas csillogása. Emiatt a végeredmény is inkább aranyba hajló lett és csak néha bukkan fel a jeges-kékes színvilág.


 Két rétegben kentem fel a toppert. Nekem nagyon egyszerű volt egyenletesen eloszlatni és már ez első rétegnél szép mennyiség jutott a kis pelyhekből és csillámokból a körmömre.


 Gyorsan is szárad, a második réteg felkenése után körülbelül 10 perccel már kopogós volt, pedig nem kentem fölé fedőlakkot.


 A tartósságát tekintve rajtam 5 napig lepattogás nélkül fennmaradt, ami szuper, de nyilván az alapszínnek is volt ebben némi érdeme.


 Azt hittem, hogy a lemosással szenvedni fogok, de gondoltam, hogy teszek egy próbát, mielőtt azonnal a jó öreg fóliás technikával állnék neki leszedni és meglepően egyszerűen lejött, még különösebben dörzsölni sem kellett. Ez nálam nagyon nagy plusz pont.


 Összegzés: Az ára bőven 1000Forint alatt volt, ha jól emlékszem 800Ft. Gyönyörű topper, amit nagyon egyszerű felkenni és eloszlatni. Gyorsan szárad és nagyon tartós. Kell ennél több? ja igen, csak az, hogy léci tegyék már bele az állandó szortimentbe is! ;)


 Értékelés: 5/5


Teljesen beleszerettem és legszívesebben minden fölé ezt kenném most. :D ha tehetitek, nézzetek körül, hátha találtok még belőle, mert egyre kevésbé jönnek ki olyan darabok trendkiadásokban, amik ennyire megérnék a hype-ot. 

Ti megvettétek ezt a lakkot? Melyik a kedvenc topperetek? :)

Megjegyzések

  1. Szerintem is jó választás volt, nagyon szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  2. Hűűű... ez aztán a kedvemre való szín! Visszafogott, nőies & elegáns.
    Tökéletes darabnak tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd majd meg, mert gyönyörű! Illene hozzád! ;)

      Törlés
  3. Annyira örültem, amikor ma egy érintetlen(!) display fogadott a Rossmannban, gyönyörű lett ez a kollekció, rég volt, hogy ennyire megfogott volna valami az Essence kínálatából. Én viszont az ezüstös homoklakkot választottam, de az összes szín meseszép és minőségre is jobb, mint vártam. Remélem lesz még valami, mert visszamegyek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, mindenképp vedd meg ezt is ha lesz még. Ma felkentem egy kék fölé és csodás. :)

      Törlés
  4. Woow.azta. ez gyönyörű *-*
    Fölkennéd más lakk fölé is kérlek?

    VálaszTörlés
  5. Ékszerszépségű körömlakk, én is nagyon megszerettem, pedig eleinte csak egy tucat-toppernek gondoltam, aztán élőben teljesen elvarázsolt :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)