Parfüm Pillanatok - Avon Outspoken Party! by Fergie


 Az Avon Outspoken by Fergie parfüm mindig is közel állt a szívemhez és nagyon szerettem az illatát. Anyukám használta és gyakran csentem belőle, de valamiért sosem vettem sajátot. Nem is értem miért. Mikor megláttam a parfüm legújabb kiadását, már az üvegbe szerelmes lettem, de a leírás alapján került csak fel a kívánságlistámra. 
Az Avon jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni, és most megosztom veletek a tapasztalataimat. :)



 A csomagolás és már eleve a doboz nagyon szépségere sikeredett. Imádom a lilát és ez a csillogó doboz olyan szép, hogy nincs is szívem kidobni. Csak sajnos a kis kompakt gépemmel nagyon nehéz róla értelmes fotót lőni. 
Az üveg is nagyon elegánsra, nőiesre sikerült, olyan, mint egy különleges elixír. Rose gold részletek és a lila színű folyadék... tényleg úgy mutat, mint egy modern boszi bájitala. :)

Nekem nagyon tetszik a csiszolt kristályra emlékeztető kupak is. Hogy negatívumot is említsek a külsejét illetően, szerintem a felirat nem sikerült túl szépre. nem a betűválasztásba kötnék bele, de a szín, valahogy olyan kis gagyi lett. Színben persze passzol a rose gold részlethez, de igazán adhattak volna neki egy kis metálos csillogást, valamint az üveg sajnos eléggé hajlamos összegyűjteni az ujjlenyomatokat, ezért ha valakit ez zavar, akkor sokat fog bosszankodni. Ami még nem tetszik, hogy a kupak eléggé könnyen lejön, így nem merem bedobni a táskámba.

Egyébként masszív, jól kézreálló és dekorítv üveget kapott ez a parfüm. Most jöjjön a lényeg, vagyis a belső. 

Az Avon honlapján egyébként virágos-orientális-gyümölcsös illatkategóriába sorolják. 

Főbb illatjegyek: 
  • lédús málna 
  • bazsarózsa
  • créme brulée
Ehhez képest a Fragrantica honlapon édes, fás, gyümölcsös, virágos, tejes(???) és friss illatkategóriákba sorolták be. 
A málna és a bazsarózsa itt is elsők között szerepel az illatjegyek között.A créme brulée és a szantál következik utánuk. Ezen az oldalon az olvasók szavazatai alapján elsősorban téli és őszi illat, de sokan viselnék tavasszal és nyáron is. 

Nekem elsőre azonnal a málna érződik ki az illatjegyek közül és utána egy kis fűszeres vonal is megmutatkozik, ez lehet a szantál. Az édesség pár perc elteltével bújik elő, majd a virágos jegyek is megmutatkonak, ahogy a parfüm megszelídül a bőrön. Én picit később érzek benne egy kis ibolyás aromát is, ami egy picit füstös, mélyebb, nem az a friss tavaszi ibolyaillat.

Egy nagyon nőies kompozíció, fiatalos és friss, de ugyanakkor van benne karakter. Játékos de szexi is. 
Én személy szerint most a téli időszakban napközben is szívesen viselem magamon, de tavasszal és nyáron egyértelműen esti illatnak tudnám csak elképzelni.

A tartósságát tekintve EDP lévén nem okoz csalódást. Egész nap érzem az illatot magamon és a ruhámon is megmarad. nagyon kevés elég belőle, mert tényleg intenzív illat. Nekem két fújás bőven elegendő. Összességében én nagyon megszerettem és jól esik most ezt használni a sok édes és nehéz, fűszeres parfüm után. Már anyukám is rendelt magának és sokan kérdezték, hogy mit viselek, ha ez van rajtam. 


Az ára most akciósan 4799 Forint (egyébként 5799 Forint) és ezért az összegért 50 ml parfümöt kapunk, ami nekem személy szerint több mint egy évig elég szokott lenni. 

Összegzés: Szerintem ez egy szuper parfüm, ami egész évben hordható. Gyümölcsös és friss, de mégis van benne mélység, egy kis plusz. Én mindenképp húsz év feletti hölgyeknek ajánlanám, mert egy kicsit komolyabb, karakteresebb aroma. Nem mondom, hogy ez életem parfümje, de szívesen viselem és kifejezetten tetszik magamon. De biztosra veszem, hogy lesz olyan, aki örökre szerelembe esik vele, mert tényleg különleges illat, még akkor is ha a gyümölcsös-virágos aromák általában eléggé hasonlóak. 

Értékelés: 5/4

Fél pontot levonok, mert engem (rend és tisztaságmániásként) zavar, hogy állandóan törölgetnem kell az üveget. A másik felet azért vonom le, mert a kupak miatt sajnos nem tudom magammal vinni a táskámban. Nem mintha 50ml parfümöt szívesen cipelnék magammal. :D Ha lenne belőle egy mini roll on, akkor biztosan beszerezném, mert egyébként tényleg isteni illata van. 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Próbáltátok már? Melyik a kedvenc Avon parfümötök? Milyen parfümöt használtok most? :)

Megjegyzések

  1. Most elbizonytalanodtam hogy ezt a Dreams-t vagy ezt rendeljem meg. Egy lila parfümnek nem tudok elleánállni. :)

    Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellenállni. Bocsánat. :D

      Törlés
    2. Nekem ez jobban tetszik, a Dreams valahogy nem az én világom, miután megszagoltam. :)

      Törlés
  2. Jónak hangzik, gondolkodtam a megvételén...és rájöttem hogy indokolatlan :D De a leírás alapján tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szeretném ezt a parfümöt. Kár, hogy 5 másik sorakozik épp a polcomon... :-\ Minden esetre köszi a részletes leírás. Így csak még biztosabb lettem benne, hogy ha elérkezik az idő, mindenképpen lecsapok rá! :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)