The Body Shop British Rose Instant Glow Testvaj Teszt/Vélemény


 Nemrég új termékcsaláddal bővült a The Body Shop kínálata, a British Rose vonallal, ami a bőrápolási termékeken kívül dekorkozmetikumokat is felvonultat. 
A rózsaszín-fekete csomagolás és a rózsaillat ígérete engem azonnal levett a lábamról és elsőként a testvajat szereztem be a kollekcióból. Erről olvashattok most bővebben. 




 Én nagyon szeretem ezeket a kis 50ml-es testvajakat, mert nagyon praktikusak tudnak lenni utazáskor, vagy ha az ember lánya konditerembe jár. Meglepően sokáig elég egy kis tégely és szerintem ideális választás arra, hogy eldöntsük, szeretjük e az adott terméket, hogy a későbbiekben beruházzunk e egy nagyobb kiszerelésre. 
Ennek az ára 1990Ft és itt tudjátok megrendelni online, illetve az üzletekben is elérhető.


 Ahogy említettem, nekem nagyon tetszik a fekete-rózsaszín dizájn és a pink rózsa is szépséges a tetején. Egyszerre nőies és vagány. A tégelyecske jól záródik és a rózsaszín része enyhén átlátszó.


 Az ígérete szerint a bőrt virágszirom-puhaságúvá teszi és egy azonnal ragyogó hatást is kölcsönöz. Ettől kicsit megijedtem, mert nem szerettem volna csillámos terméket.


 Az illatától is tartottam kicsit, ugyanis alapjáraton szeretem a rózsaillatot, de nem azt a nagyon kesernyés, öreges bulgáriai rózsaolaj esszenciát, hanem a könnyedebb, frissebb változatot, amiből viszont nehéz autentikusat alkotni.


 Kezdjük is az illattal. Egyértelműen rózsa és igen, tényleg igazi rózsaillat, egy picit talán még kesernyés is, de van benne valami púderes esszencia. Engem leginkább arra emlékeztet, amikor belépünk egy virágüzletbe. Nagyon friss, nőies aroma, abszolút tavaszias, de nem fojtogatóan virágos. Olyan, amit egy fiatal nő szívesen viselhet, de mondjuk 15-18 éves koromban én személy szerint nem tudtam volna értékelni ezt a fajta kifinomultságot. Ez az illat ugyanis tényleg hordoz magában egy keveset a híres brit sikkből.


 Maga a testvaj könnyed, inkább egy sűrű testápolóra hajaz, de egyben krémes is.


 Én úgy tapasztaltam, hogy egy picit nehezebben szívódik fel, mint más könnyedebb textúrájú testvajaik (Fuji Zöld tea) és hagy egyfajta síkosságot a bőrön, ami nem kifejezetten kellemetlen, mert nem ragacsos. Egyszerűen csak érzem, hogy a bőröm hidratált. 
Én körülbelül 15-20 perc elteltével érzem azt, hogy teljesen beszívódna. A hidratáló hatása átlagos, egy nagyon száraz bőrre szerintem kevés, de nekem tökéletesen megfelel és szerintem tavaszra tökéletes.


A félelmeim a csillámokkal alaptalannak bizonyultak, ugyanis szerencsére nem csillámos. ha közelről megnézem a testvajat, látni benne egyfajta gyöngyházas csillogást és a bőrön is visszaköszön, de egyáltalán nem harsány, szembetűnő módon, hanem tényleg csak ad neki egy egészséges ragyogó hatást. 

Összegzés: Nagyon tetszik az illat, a csomagolás és az ápoló hatása is. Én nem tudok belekötni, mert lényegében mindent teljesített, amit ígért, de az kell, hogy mondjam, nem ez a legkiemelkedőbb termékük az utóbbi években. Nekem személy szerint a zöld teás kollekció jobban bejött. De ha ettől elvonatkoztatok, akkor egy igazán kellemes testvajnak tudom nevezni, ami szuper kis tavaszi darab. Nagyon száraz bőrre szerintem kevés, de így 50ml-es kiszerelésben táskába dobósnak beválhat még azok számára is, akik úgy érzik, hogy napközben is szükségük van testápolásra. Én el tudom képzelni ajándéknak is anyuka-nagymama számára, mert a csomagolása tényleg szemet gyönyörködtetően szép. 

Értékelés: 5/5 

Ahhoz képest, hogy sok kétségem volt vele kapcsolatban, én nagyon kellemeset csalódtam benne és tényleg hozta is amit ígért. Emiatt jár az öt pont, de nem hiszem, hogy újra fogom vásárolni, mert a korábbi kedvenceimet nem tudta felül múlni.

Ti próbáltatok valamit a British Rose kollekcióból? Melyik a kedvenc TBS testvajatok? :)

Megjegyzések

  1. Még nem próbáltam tőlük semmit. De most megjött a kedvem hozzá. :)

    VálaszTörlés
  2. A testvajaik nagyon jók, szerintem azokkal érdemes kezdeni. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)