Weekly Inspiration

Gyerekkoromban az iskolában sokszor rám szóltak, mert nem figyeltem. Álmodoztam, ahogy a tanárok mondták. Igen, valóban hajlamos voltam elgondolkozni, akár el is szakadni a külvilágtól, ha valami, főleg a történelem és az irodalom megragadta a képzeletemet, vagy épp ha unatkoztam. (Ez legtöbbször a matekórákon és a kémián fordult elő.) Ha rajzórán azt a feladatot kaptuk, hogy rajzoljunk egy almát, én általában fával vagy ággal, esetleg tállal együtt rajzoltam. 
A mai napig ilyen vagyok. nem tudok csak egy fát elképzelni, én az erdőt szeretném látni. Álmodni akarok, nagy dolgokat, megvalósíthatatlant és elérhetetlent. Messzi, távoli helyekre indulni, és sosem érni oda, mert legalább akkor sem álltam egy helyben és egyébként sem az út vége a fontos, hanem maga az utazás. 
Igenis fontos, hogy tervezzünk, álmodjunk, merészek és hajmeresztőek legyünk. Akarjuk az elérhetetlent és ne csak annyit amennyi épp elég és szükséges. 
De fontos az is, hogy bármennyire is elérhetetlennek tűnik a cél és talán lehetetlennek is, azért elinduljunk az odavezető úton. Ha nem is sikerül véghez vinnünk a terveinket, már akkor is előrébb leszünk, mint az, aki meg sem próbálta. És különben is, ha nem próbáljuk meg, akkor a siker esélyét vonjuk meg magunktól. 
"Célozd meg a Holdat és ha nem is érsz oda, akkor is a csillagok között találod majd magad."


Van valamilyen különleges, dédelgetett célotok vagy álmotok erre az évre? :)


nagyon vagány ez a szett!


Habár nálunk már igazán kora tavaszias az idő, azért még szívesen nézegetek téli képeket is. :)


Ezer éve keresek egy ilyen inget.


Gyönyörű ez a smink!


Ez a lakk! *.*


Szépségek!


Az egyik kedvenc hétköznapi összeállításom. :)


Csodás ez a füli!


Ez az egyik kedvenc salátám mostanában, csak én még főtt brokkolival is fel szoktam dobni.
Így készítem. 1 bögre főtt quinoát összekeverek fél párolt brokkolival, két marék friss bébispenóttal, 1 összevágott avokádóval és néhány koktélparadicsommal. Sóval, borssal, friss citromlével, petrezselyemmel és olívaolajjal ízesítem. Önmagában is nagyon finom és laktató, de köretnek is szuper például grillezett csirkecomb, vagy natúr csirkemell mellé. ;)


Még egy erdei házikó ami szerelmes lettem. :D


Ezek a highlighterek egyszerűen csodásak!


Tegye fel a kezét akinek volt ilyenje tinikorában. Az enyémen ezüst színű csíkok voltak. :P


Cukiság! ^^


Elfogadnám ezt a házat. :D


Egy kis DIY ötlet.


OMG! *.*


Csini!


Hangulatos.


Szívesen kirándulnék itt.


Éljen a fánk szezon! :P


Hétfői humor. :D


Lenyűgöző ez a kép.


Kell nekem ez a kabát! :P


Tökéletes hétköznapi sikk.


Kezdek menthetetlenül beleszeretni a Tarte palettákba. :D


Még egy csodás kép.


Ezt muszáj lesz megpróbálnom elkészíteni! :)


Zuhair Murad ruháitól mindig elakad a lélegzetem.


Cukiság! :)

Képek forrása: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek!

Melyik kép volt a kedvencetek? Hogy telt a hétvégétek? :)

Megjegyzések

  1. Jó a bevezető, az idézet mondjuk eléggé pet peeve-em. Én is mindig nagy álmodozó voltam, mondjuk nem matekórákon, mert azt nagyon szeret(t)em, szóval ha elvéti valaki a Holdat, legjobb esetben is csak Föld körüli pálya lesz belőle, de legalább szép a kilátás:D
    A highlighterek amúgy gyönyörűek. Ja és fánk. A barátom új lakása nagyon közel van az egyik Donut Library-hez, a pénztárcám és a vonalaim nem örülnek:D

    VálaszTörlés
  2. Bevezetőt olvasva büszke lehetek már magamra. Ismét voltam Kolozsváron a hétvégén, bakancslistán egy pipa már van :) A következő a költözés kell legyen. Visszavonhatatlanul bele szerettem a városba ismét. <3
    Remek képek,nem tudok választani kedvencet.:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)