A nap szettje - Spring Freshness



Egy nagyon üde, nőies, pasztelles szettet szerettem volna készíteni, ami már kifejezetten tavaszias és a mostani időjárással is hordható. Így született meg ez a kényelmes, hétköznapi szett. 

spring freshness



Két nagyon egyszerű ruhadarabot választottam alapnak, egy sima farmert és egy bézs pulcsit. Ehhez egy extravagáns cipellő párosult és egy rózsaszín oversize kabát. Utóbbit le lehet cserélni egy sima ballonkabátra is. A mintás sál pedig jól harmonizál a kígyóbőr utánzat táskával. 
Kiegészítőnek egy nagyon finom karkötő-nyaklánc párost választottam. 

Én ehhez az outfithez egy élénk pasztell lakkot választanék, mondjuk egy mentát vagy lilát. A parfüm pedig mindenképpen egy frissebb, tavasziasabb, nőies illat legyen. 

Sminkben is törekedjünk az üdeségre, természetességre. Én azt vallom, hogy felesleges minden nap alapozót és BB krémet használni. Egy primerrel előkészíthetjük a bőrt és ezen szebben mutat a korrektor és a púder is. Ahová szükséges vigyünk fel egy kis korrektort és dolgozzuk el alaposan. 
Ezután egy magasabb fedésű vagy bőrtökéletesítő púderral finoman simítsuk át a bőrt, ahol egy kis egységesítésre van szükségünk. 
Jöhet egy üde pirosító és egy kis highlighter. Emeljük ki a szemöldököt. A szemünkre, a mozgó szemhéjra és a belső szemzugba egy fényes, pezsgőszín kerüljön, a mélyítővonalba pedig egy a bőrünknél 2-3 árnyalattal sötétebb szín. Ezt nagyon alaposan dolgozzuk el A szemöldökcsontra használhatjuk az arcra került highlight színt. Végezetül tegyünk hangsúlyosabbá a tekintetünket egy barna szemceruzával és egy kis szempillaspirállal. Az ajkakra egy barnás-mályvás nude szín kerüljön. 

Én ehhez az outfithez egy laza, kicsit messy hullámos frizurát ajánlanék. Íme egy szuper tutorial. Ehhez a technikához csak egy sima, normál hajsütővas és egy kis textúrázó spray vagy krém kell. Egyet nyerhettek is nálam, ezen a linken! ;) 


Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Viselnétek így ahogy van, vagy változtatnátok rajta? :)

Megjegyzések

  1. Mostanában annyiszor elgondolkozom az olyan frizurán, mint a videóban is van, de még sok bátorságot kell gyűjteni, vagy megvárom, míg ez a hóbortom is elszáll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gondolkozom, hogy levágatom. Gyorsan nő a hajam, szerintem nyár végére megint hátközépig érne, ha ekkorára vágatnám most. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)