Avon Foot Works Intenzív Lábápoló Krém Teszt/Vélemény


 A történetem az Avon lábkrémekkel a tinédzserkorom végén kezdődött és körülbelül öt évig csak a Foot Works termékeket használtam. Anyukám is ezekhez ragaszkodik és sohasem kellett csalódnom bennük. Aztán ahogy elkezdtem írni a blogot, úgy nőtt bennem a kíváncsiság más márkák termékei iránt és lassanként eltávolodtam a Foot Works termékcsaládtól. Azt viszont ezek alatt az évek alatt kitapasztaltam, hogy ha egy termék hosszú távon beválik, akkor nem érdemes leváltani. Így találtam vissza a Foot Works termékekhez és kíváncsian kezdtem újra használni, hogy vajon még mindig ugyanolyan jók e. Tesztalanyom az intenzív lábápoló krém bőrkeményedések ellen. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi a véleményem róla, nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;) 


A csomagolása egyszerű, de mégis vidám a színes lábacskákkal és betűkkel. 75 ml terméket kapunk, de érdemes most lecsapni az XXL kiszerelésre, mert akciós áron 699 Forintért tudjuk beszerezni. 


Infók a tubus hátoldalán. Maga a krém sűrű, de tejüvegszerű, gélesnek kinéző, ugyanakkor nagyon krémes. Az illata lágyan, frissítően mentolos, ahogy azt a régi Foot Works krémektől is megszoktam. Felvitelkor nagyon gazdag, ugyanakkor kellemesen frissíti a lábat. 
Én este szoktam használni, mivel egy kissé nehezen szívódik be. De ezért cserébe már az első használat után, másnap reggelre sokkal puhább lett a lábam és mióta használom, nem is éreztem szükségét, hogy sarokreszelőt használjak, mert egyszerűen felesleges. 


A 75ml mennyiség meglepően sokáig elég, több hete használom és szerintem még a tubus felénél sem járok, mert tényleg egy nagyon kevés is elég belőle. Arra érdemes figyelni, hogy használat után mossunk kezet, mert hát mentolos krém és szembe-nyúlás, nem jó kombináció, ezt szerintem mindenki tudja. :D 

Összegzés: Ami jó az jó. Semmi csicsa, semmi fensziség de abszolút hatásos és szerintem még a legszárazabb lábat is rendbe tudja tenni, mire ideér a szandálszezon. Az illata frissítő, az állaga nekem egy icipicit túl krémes, ha egy kicsit könnyedebb lenne, akkor reggeli használatra is ajánlanám, de így nekem személy szerint sok. Viszont este használva, reggelre piha-puha bőrt kapunk. 

Értékelés: 5/4

Egy pontot le kell hogy vonjak, mert ez a ragacsosság azért zavaró tud lenni és szívesen használnám reggel is egy-egy zuhany után, de így egyszerűen nem tudom. De ha valakinek tényleg nagyon száraz a bőre, akkor lehet, hogy ez sem okoz majd problémát. Ha jó és olcsó lábkrémet kerestek, akkor adjatok neki egy esélyt! 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet! 

Ti milyen lábápolót használtok? Mik az elvárásaitok ezen a téren? Próbáltátok már a Foot Works termékeket?

Megjegyzések

  1. Nekem is ezek a lábkrémek a kedvenceim és a családból is mindenki ezeket használja. :)

    VálaszTörlés
  2. Anyukam használja ezt, én mindig csak kerulgettem a furcsiben :D Én mindig csak bekentem Niveaval, de ennyi.. D ezek után, lehet, hogy kiprobalom en is:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)