2016. március 13., vasárnap

COTW - Rose Quartz


COTWA hét színe rovat hosszú szünet után ezúttal egy igazán feminin, finom, tavaszias árnyalattal tér vissza, mégpedig az év egyik színével, a rózsakvarccal. 
Én nagyon szeretem ezt a színt, mert anélkül elegáns, hogy túlságosan babás lenne. Tökéletes választás, ha nem kifejezetten nude színt szeretnénk, vagy épp ha a bőrünk tónusa inkább rózsaszínes, mint sárgás és ehhez mérten keresünk egy visszafogott árnyalatot. 
Ehhez a színhez nagyon jól passzol a többi pasztell árnyalat, a nude árnyalatok rózsaszínes változatai, az ezüst, a rózsaarany, a fehér, a fekete és a szürke is. 
Sminkben elsősorban az arcon viselhetjük pirosító vagy highlighter formájában és persze csodás rúzsok és szájfények is fellelhetőek ebben a színben. Körmökön csodálatos, visszafogottan elegáns hatást nyújt. 

Ti kedvelitek ezt a színt? Melyik a három kedvencetek a képről?

Nekem a miniruha, a középső nagy méretű táska és a púderecset. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...