Parfüm Pillanatok:Calvin Klein "Eternity Now"


 Mivel a tinédzserkorom eleje még pont bele esett a 90-es évek végébe, így emlékszem rá, hogy mennyire népszerűek voltak akkor a Calvin Klein parfümök. Aztán a parfümvilág felhozatala kis hazánkban is egyre szélesebb lett, főleg az új drogériák és parfümériák megjelenésével és valahogy háttérbe szorult ez a kifinomult márka. 
De az utóbbi években ismét előrukkoltak néhány szenzációs illattal. Ezúttal az Eternity Now nevű kreációt mutatom be Nektek, a Parfum.hu jóvoltából. 



 Én személy szerint általában tavasszal és ősszel veszek új parfümöket és az ízlésem néhány évente változik. Nem olyan régen az édesebb illatokat kedveltem, aztán télen a karakteresebb-fűszeresebb illatok voltak a kedvenceim, most pedig a pézsmás-virágos parfümök tudnak legjobban elvarázsolni. 
Az Eternity Now 2015 nyár végén jelent meg, habár kifejezetten tavaszi-nyári illatnak tudnám nevezni.


 A parfüm egy elegáns rózsaszín-fehér dobozban pihen. Az üveg a márka letisztult eleganciáját sugározza. Ennek ellenére mutatós és nekem különösen tetszik a kerek és szögletes formák váltakozása és a fém-üveg váltakozása. Jól záródik és a szórófej is teljesen rendben van, tökéletesen permetez.


 Több oldalon is utánaolvastam és mindenhol virágos-pézsmás-gyümölcsös besorolást kapott. Ezzel én teljes mértékben egyetértek, de azt hozzá kell tennem, hogy egy friss, mondhatni légies illatnak tudnám még leírni. 
Az illatjegyek között szerepel licsi, birsalma szörbet, bazsarózsa, barackvirág, neroli, kasmírfa, ambroxan és pézsma.


 Elsőre egy kicsit savanykás-fűszeres, nagyon kellemes gyümölcsös aroma érződik,  ami mögött finoman megbújnak a virágos jegyek is. Érződik a barack és a licsi aromája, de az egészet körüllengi a pézsma karakteressége is. A virágos illatjegyek közül én a bazsarózsát érzem legerősebben. 
Az egész kompozíció nagyon légies és minden illat a helyén van, egyensúlyban.


 EDP-hez híven nagyon tartós, bőrre fújva is 8-10 órán át érződik az illata, ruhán még tovább is. 
Egy nagyon kellemes, nőies, kifinomult nappali illatnak tudnám leírni, ami szerintem inkább a 25 év feletti korosztály számára lehet vonzó. Egy olyan nőnek, aki nem szeretne szánt szándékkal feltűnni, mert nincs szüksége rá. Megvan a saját stílusa, az egyszerűségre, egyensúlyra törekszik és egy olyan illatot keres, ami hosszú időn át elkíséri. Mert ez a parfüm a nevéhez hűen egy olyan illat, ami, ha a megfelelő emberhez kerül, akkor egy életen át társ lehet. Romantikus, ugyanakkor kellően modern és karakteres és egyfajta kiegyensúlyozottságot sugall. 
Én teljesen beleszerettem ebbe az illatba, amikor magamra fújom eláraszt egyfajta megmagyarázhatatlan nyugalom. Nőies, de ugyanakkor karakteres és egyáltalán nem tucat-illat.



Elérhető 30ml-es és 100ml-es kiszerelésben is. 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti milyen illatokat kedveltek mostanában? Van kedvencetek? Próbáltátok már ezt a a parfümöt? :)

Megjegyzések

  1. Kinézetre annyira hasonlít a Nina Ricci Nina parfümre. A kép láttán azt hittem arról fogsz írni. :)

    VálaszTörlés
  2. Meg fogom szaglászni, mert finomnak tűnik.
    Nem ismertem ezt a parfümös oldalt, de körülnézek mert sok kedvencemet láttam. :) Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  3. Az üvege nagyon tetszik. :) Úgy általában az édesebb és gyümölcsösebb illatokat kedvelem és pont a napokban gondolkoztam,hogy nekem nincsen "illatom" mint sokaknak hanem inkább van több kedvencem amiben magamra találtam és ezeket évszaktól függetlenül szívesen használom. Ami elsőre megfogott és most hatalmas a szerelem közöttünk az a Zippo Feelzone ami elvileg virágos összetevőket is tartalmaz,de ennek ellenére hihetetlenül kellemes,vidám és tartós illat. :)

    VálaszTörlés
  4. Még anno osztalyfonokom mondta, hogy ő ezt használja, amiatt szagoltam meg... Nem mondom, hogy beleszerettem az illatba, de nagyon megtetszett, szívesen viseltem volna magamon. (a szerelem parfümöm a La vie est belle, szóval annak semmi sem erhet a nyomába :D ), viszont az "imadott" sogornom elkezdte ezt az illatot használni.. Lehet, hogy ez most gyerekes vagy tinis kijelentés lesz, de emiatt már rosszul vagyok az illattol. :D Sajnos rögtön az ő feje ugrik be előttem, ha megszagolom, szoval ahhh.... :D
    De ettol fuggetlenul egy nagyon jó illatnak tartom, mondom, szivesen megvennem magamnak, de talan egyszer kinovom ezt a hulyesegemet.. :D:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)