SOTW - Spring Fling


SOTW



Nagyon elhanyagolódott a "hét stílusa" és a "hét színe" rovat, de ezen igyekszem változtatni. Ezen alkalommal, a tavaszi holmik kerültek reflektorfénybe, hiszen a március beköszöntével biztosan sokan kezdtek gondolkodni a tavaszi ruhatáruk felfrissítésén, a tavaszi holmik beszerzésén, míg ha az idő jelenleg egyáltalán nem tavaszias, akkor is. 
Így tehát ebbe a válogatásba csupa tavaszi ruhadarab, kiegészítő és kozmetikum került. Ami remélhetőleg mosolyt csal az arcotokra, ezen a szeles, hideg napon. :) 

Melyek azok a ruhadarabok-kozmetikumok amik számotokra azonnal a tavaszt idézik? Melyik öt darabot választanátok ki a képről? :)  

Az én kedvencem a ballonkabát, a bézs virágos dzseki, a menta színű tornacipő, a szoknya és a rózsás Milani pirosító. :P 

Megjegyzések

  1. A virágos dzsekik, a gyönyörű Milanis pirosító, a Dior menta lakkja és a tornacipő a kedvenceim...

    VálaszTörlés
  2. A táska, a zöld tornacipő, a ruha, könyv és a dzsekik. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esküszöm két percig néztem a képet, hogy mire hitted azt, hogy könyv. De nem jövök rá. Segíts, léci! :D Jajjj azok a dzsekik, igen. Mindegyikért odavagyok. :)

      Törlés
    2. Jajj bocsiii...telefonról írtam a hozzászólást és automatikusan kijavít. A menta körömlakkra gondoltam :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)