Weekly Inspiration

"A szépség belülről fakad." Közhely? Elsőre hallásra igen. Különösen ebben, a mai világban, amikor a legtöbb nő szépségét le lehet törölni egy kozmetikai kendővel. Különösen egy szépségápolással és sminkekkel foglalkozó blogon olvasva. 
De mégis, valahogy igaz. Ha egy nő boldog, kiegyensúlyozott, békében él önmagával, szerelmes, vagy épp csak élvezi az életet, akkor az egy olyan kisugárzást, ragyogást ad számára, amit egyetlen kozmetikummal sem lehet utánozni. 
Vannak akik a bizonytalanságukat próbálják a smink segítségével kompenzálni. Vannak akik csak szenvedélyesen szeretnek sminkelni. De nem számít, hogy milyen tökéletes a kontúrozást, mennyire dögös a tusvonal és milyen menő a rúzs amit viselsz. Ha boldogtalan vagy, ha keserűséget cipelsz magadban. Ha nem érzed jól magad a testedben, ha nincs aki esténként a csupasz arcot a tükörben szépnek lássa, még akkor is ha az csak te magad vagy, akkor bármennyi sminket magadra kenhetsz, akkor sem leszel szép. Lehetsz szexi, dögös, menő, de szép nem. A szépség, szerintem nem csak a külsőt jelenti. Hozzá tartozik a kisugárzás és ami mögötte van. 
Ha pedig végül megtalálod az a bizonyos belső békét és elégedettséget, ami miatt minden apróságnak tudsz majd örülni, akkor nem is lesz szükséged harmincféle kencére, hogy jól érezd magad a bőrödben. 


Szerintetek mi a szépség titka? 


Tökély...


Imádnivaló ez a visszafogott, természetes smink, egy csipetnyi bronzzal. 


Pasztell-csoda!


Virágzó fákat akarok és pulcsis időt!


Habár ebben a szezonban is divatosak a sötétebb-hangsúlyosabb ajakszínek, de én imádom tavasszal az élénk, rózsaszínes-korallos árnyalatokat. 


Cukiságok!


Az egyik kedvenc tavaszi édességem a csokiba mártott eper. :P 


Pénteken már felvettem a poncsómat az egyik vékonyabb dzsekim fölé és jelentem, nem fáztam! :) 


El akarok ide menni! 


Nem a legtavasziasabb színek, de imádom az ilyen szetteket. 


Nagy álmom egy ilyen télikert. :) 


Rém íztelennek és unalmasnak tűnik, de egy kis Himalája sóval, frissen őrült borssal, pirított tökmaggal vagy kesudióval és friss koreanderzölddel vagy medvehagymával tökéletes reggeli. Egy kis dobozban még az irodába is magaddal viheted. ;) 


Abszolút álomház! 


Sportosan sikkes! 


Egy ilyen "fejtámlát" szeretnék az ágyunkhoz. :) 


A haj, a smink és a stílus is csodálatos! 


Melyik Naked paletta a kedvencetek? Nekem még mindig a 2 a favorit, annak ellenére is, hogy csak a 3 hasonmása van meg, 


Ez a kép annyira megnyugtató. 


Egyszerű, de csini! 


Imádnivaló ez a manikűr! 


Csodaszép! 


Szeretnék egy ilyen nyakláncot! :) 


Soon... :P 


Jövő tavaszra ültetni fogok lila tulipánokat is. 


Ezen agyaltam egy ideig, de aztán rájöttem, hogy mi úgyis csak disznó vicceket és rajzokat hagynánk egymásnak. :D 


Ezen annyira nevettem! 


Valaki lepjen meg ezzel a rucival! 


Imádom a kisbárányokat. gyerekkoromban ilyenkor már mindig ugrándozott néhány az udvarunkon. :) 

Képek: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet és Boldog Nőnapot Mindenkinek! :) 

Mit gondoltok a nyitósorokról? Melyik kép a kedvencetek? :) 

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik!
    Ilyen ásványos nyakláncokat lehet kapni az I am-ben. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem annyira látszik, hogyha nem érzi jól magát valaki a bőrében. Nem feltétlen kell ahhoz sminkelje magát. Sokan smink nélkül is ragyognak. Szóval teljesen egyet értek Veled! :)
    Nagyon szuper poszt lett.:)
    U.i: Itt is 21-22 fok meleg van :D

    VálaszTörlés
  3. Annyi minden tetszik most: a hosszú rózsaszín estélyi, a pasztell kabátok, gardrób természetesen és a nyakláncok is.

    VálaszTörlés
  4. Én speciel tényleg sminkkel érzem csak jól magam...de nem azért, hogy mások hogy néznek rám, vagy milyennek látnak nélküle, hanem mert olyan jó érzés...Jó ez nem hangzott értelmesen, de ez a hobbim, nem kevés pénzt teszek bele, és jó érzés viszont látni magamon - mondjuk szeretem csak a helyükön is nézegetni a termékeket, és van, hogy majd' egy órát is töltök csak azzal, hogy ülök és nézegetem, forgatom a termékeket, és tervezgetek velük, de azért mégis csak az az igazi, amikor "magamon" nézegethetem őket...Egyébként láttam egy vicces képet erről, hogy hercegnő vagy szakadt csöves, nincs átmenet - na nagyjából így vagyok vele én is, mind sminkben, mind öltözködésben, és mindkettőben jól érzem magam...Vagyis a full smink, csinos ruha jó érzés, mert csinosnak érzem magam, ha nincs smink, és a szekrényből a legfelső dolgot kaptam ki, akkor meg jól érzem magam, mert a minden napi szekrényemben csak kényelmes dolgokat tartok, az elegáns ruhák máshol vannak...Szóval igazából az egyetlen oka, hogy jobban szeretek három-négy kiló smink alatt lenni, hogy szeretem viszont látni a "pénzemet" (valamilyen formában)...:D (Na jó, jobban is tetszik általában a tükör képem, de ez csak a fejemben fontos, mert amúgy meg az emberektől elvárom, hogy a külsőmtől függetlenül álljanak hozzám, ne az alapján határozzanak meg...és ki is kérem magamnak, ha úgy van...illetve mindkét "kinézetemmel" kiállok magamért ugyanazzal a magabiztossággal, amúgy se kedvelem a felszínes embereket.:D)

    Amúgy a bárány nagyon édes!!! :D
    (És a csokis eper is...és most megkívántam én is. xD)

    VálaszTörlés
  5. Az az estèlyi vitt mindent!
    (Marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)