A Nap Szettje - Hippie Vibe


Mára egy olyan összeállítással készültem Nektek, ami egy kicsit 70-es évek, hippie stílus inspirálta és szerintem tökéletes egy buliba vagy koncertre. Ráadásul csupa olyan kozmetikumot ajánlok mellé, amire érdemes lesz lecsapni a küszöbön lévő Glamour-Napokon. ;) 


Amikor a 2000-es évek közepén a trapéz fazon távozott a divatból, legalább olyan ódzkodva vették fel legtöbben a skinny szabást, most pedig fordult a kocka, hiszen a legtöbben frászt kapnak a trapéznaciktól. 
Ez a fazon különösen jól áll a magas és vékony lányoknak, de egy magassarkúval vagy wedge szandállal lényegében bárki felveheti. 
Én most egy csipkebetétes felsőt választottam hozzá és egy hasítottbőr utánzat kabátkát, amiket jól kiegészít a klumpaszerű pántos cipellő és a kicsit tribal stílusú geometrikus mintázatú clutch. 
Ékszernek egy feltűnő fülbevalót választottam ki és szerintem egy kerek napszemüveg is jól illik hozzá, ha esetleg napközben kapnád fel ezt az outfitet. 

Frizurának én egy bohém fonatot vagy egy laza hullámos, kiengedett hajat ajánlanék. A szetthez illő parfüm mindenképp valami virágos, könnyedebb illat. A körmökre pedig egy szép menta nagy barack lakkot tudok elképzelni. 

Smink téren én egy arany-bronz füstös szemet tudok elképzelni, erős tusvonallal, mellé nude ajkakat és visszafogott pirosítót. A képen látható kozmetikumokra érdemes lesz lecsapni a Glamour Napokon, hiszen a nagy részét féláron vehetitek meg. Az én személyen ajánlatom a L'oréal alapozó, amiről holnap olvashattok a blogon részletesen és a Rimmel rúzs, ami nagy kedvencem. :) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Milyen kozmetikumokra akartok lecsapni a Glamour Napokon? :)

Megjegyzések

  1. ó, nosztalgia :). emlékszem anno, hogy a környezetemben elsőként kezdtem skinny fazont hordani, és mindenki meg volt rökönyödve, hogy ez mégis hogy néz ki, de én olyan boldog voltam, hogy végre nem csak trapézt lehet kapni, hogy az valami elmondhatatlan :D. utáltam, mélységesen. utáltam, hogy "csattog", miközben megyek, utáltam, hogy bármennyire is vigyáztam rájuk, egy idő után felfoszlott az alja, utáltam, hogy bekapja a biciklilánc, és többször is majdnem zakóztam vele. (aztán mielőtt felszálltam kis ruhacsipeszeket csippantottam rá, hogy ne akadjon a bicikliláncba, csodálatosan nézett ki, gondolom, el tudod képzelni :DDDDD.) szóval bennem mély ellenérzések vannak a fazon iránt, a szettből amúgy mindent szívesen hordanék, de a naci... jöhet boy- vagy girlfriend, magas derék, hűvösben teljesen praktikus, de a trapéz... a trapéz nem lesz a barátom soha többé :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)