Avon Anew Essential Regeneráló Szérum Teszt/Vélemény


 A szérumokkal komolyabban nyár óta foglalkozom. Előtte is használtam már ilyen-olyan szérumot, de inkább csak időszakosan. Viszont pár hónapja véglegesen bekerültek a bőrápolási rutinomba és azóta szorgalmasan keresgélek és kísérletezek velük. 
Ezúttal az Avon egyik tavaszi újdonságát, a regeneráló-fiatalság megörző szérumot teszteltem. Ebben a bejegyzésben számolok be a tapasztalataimról vele kapcsolatban. 



 A szérum csodaszép és igényes, mondhatni high endnek tűnő csomagolást kapott. Egy rose gold dobozban érkezik és maga a flakon is szemet gyönyörködtetően szép, igazi dísze lehet a fürdőszobaszekrénynek vagy polcnak. A flakon eléggé nagy, így én utazáshoz biztosan nem ezt vinném magammal. 
30 ml szérumot tartalmaz.


 Amit ígér: 
Két hét után látható eredmények. Puhább-simább bőr, három nap után javul a bőr tónusa és ragyogóbba válik. Csökkentei a ráncok és pigmentfoltok megjelenését és feszesebbé teszi a bőrt. 
Fokozza az arckrémek regeneráló erejét, valamint könnyű állagának köszönhetően gyorsan beszívódik. 


Elsőként meg kell említenem, hogy végre egy szuper pumpás adagoló, aminél tökéletesen lehet irányítani a mennyiséget. Nekem általában két pumpálásnyi szérum elég az arcomra és a nyakamra. 
A szérum maga áttetsző narancssárga színű,  az illata nem túl erőteljesen púderes, ugyanakkor nem fojtogató, inkább frissítő. Nagyon kellemesen hűsíti a bőrt ás nem ragacsos, inkább vizes állagú. Tényleg könnyen beszívódik és már önmagában is nagy hidratáló erővel bír. 
A bőröm puha és valóban élettel teli lett tőle és gyönyörűen lehet rá sminkelni is, sőt nekem primerként is nagyon-nagyon bevált. 
Viszont a tudomány itt megállt, ugyanis egyéb változást nem vettem észre a bőrömön, körülbelül 3 hét használat után sem. Kellemes termék, egyszerű a használata, de csodát nem tesz. Ha valaki komolyabb bőrproblémára keres megoldást, akkor szerintem csalódni fog, de ha csak egy kis kiegészítést szeretne a bőrápolási rutinjába, akkor érdemes kipróbálni. 
Sminkalapként viszont tényleg nagyon jó, könnyedén eloszlatható rajta az alapozó, még kézzel is.


Összegzés: Nem egy csodatermék, és csak kevés részét teljesíti annak amit ígér. Élettel teli és puha lesz tőle a bőr, de a bőrképemen nem változtatott drasztikusan. Jól lehet rá sminkelni és más, hatékonyabb arcápolókkal kiegészítve szerintem ha nem is elengedhetetlen, de kellemes résztvevője lehet egy bőrápolási rutinnak. Sminkalapnak szuper, ha valaki szárazabb bőrre keres valamit az alapozó vagy BB alá, akkor érdemes tenni vele egy próbát. 

Értékelés: 5/3 

Tipikusan az a termék, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja, de azt sem tudom rá mondani, hogy nem szeretem. Puhává és élettel telivé teszi a bőrt, szépen eldolgozható rajta az alapozó. Ha valakinek ennél több nem kell, akkor érdemes beszerezni! 

Az ára egyébként 5199 Forint, de most akciósan 3299 Forint. 
 
 *A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!  
 
Ti használtok valamilyen szérumot? Ezt próbáltátok már? 

Megjegyzések

  1. Nézegettem a katalógusban, de mivel nem ismerem az összetevőit, nem mertem megrendelni. Ha van benne illatanyag, akkor nem is bánom...
    Ha szeretnél jó szérumot használni, akkor szerintem érdemes inkább a koreai termékek között körülnézni. Például a Cosrx Snail Mucin Power Essence kb 4500ft-ba kerül és 100 ml, sokkal jobban megéri, mint az Avonos szérum. Én a Cosrx Galactomyces esszenciát használom jelenleg, az egy picivel drágább, de még ez is jobban megéri a fentinél (az előző pedig a kívánságlistámon van).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Az elsővel már szemezgettem. Most van három másik szérum, amit még használok, de ha az egyik elfogy, akkor majd keresgélek még. :)

      Törlés
    2. Nem szokásom a kozmetikumokat az áruk alapján megítélni, de a tapasztalataim szerint a szérumok közül tényleg csak az jó, ami drága.
      (sajnos)

      A szérumok árát a bennük lévő hatóanyagok lendítik meg, amik nélkül pont az történik, amit te is írtál: szebb tőlük a bőr, de nincs valódi hatásuk.

      Törlés
    3. Arcra való kozmetikummal nincs értelme spórolni szerintem sem. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)