Essence "Wake up, Spring!" Trendkiadás


Össze-vissza érkeznek a trendkiadások az Essence és a Catrice háza tájáról. Amiről az a hír járja, hogy nem lesz kapható, azt mégis behozzák, szóval nehéz követni. Emiatt az utóbbi időben nem is írtam ezekről az újdonságokról, mert jobb szeretem kivárni, amíg biztosan nem tudok. De úgy tűnik, hogy az Essence tavaszi limitált kollekciója kapható lesz a Rossmanban. (Ha esetleg valaki már látta, akkor sikítson!)
Nézzük is meg, mit találunk benne! ;) 




Egy nagyon kellemes kis ötös paletta nyitja a sort, ami abszolút tavaszias színeket tartalmaz. 
"Spring it up!" a neve. Itt találtok róla színmintákat. 
A minta nagyon bájos, de engem személy szerint annyira nem nyűgözött le, hogy megvegyem. Ha valakinek nincsenek még ilyen színei akkor érdemes lecsapni rá. 


Két csodaszép pirosító is érkezik. 
A nevük: "Hello Sunshine!" és "Bye-Bye Winter!" 
Ezek már annál inkább kedvemre valók, itt találtok róluk színmintát.

A rúzsceruzák is nagyon szépek. 
"Hello Sunshine!" és "Bye-Bye Winter!" 


A kollekcióban lesz egy visszafogott színű ajakápoló is. Ő a "My Sweet Spring Melody!" nevet kapta. Színmintát róla is találtok az előzőekben megosztott linken!


Érkezik egy highlighter ceruzácska is, amiben az Essence eléggé erős.
A neve: "My Sweet Spring Melody"




Engem legjobban ez a három színes tus hozott lázba.
A nevük: "Happy First Day Of Spring"; "Let's The Spring Begin" és "Spring A-Ling A-Ling"
Színminták itt! 


A kollekcióban lesz még egy ilyen cuki pirosító ecsetke is, aki a "Hello Sunshine!" nevet kapta.


Két körömlakkszett is helyet kapott a trendkiadásban, amiknek az az érdekessége, hogy batikolt körmöket lehet velük festeni. 
Ő itt a "Spring it up!" nevezetű.


Ez pedig a "Spring A-Ling A-Ling" nevet viseli. 
Hmmm... azért ha megnézem ezt a színmintát, erősen kísértésbe esem! A következő lakkról is találtok benne képeket.


A kedvencem ez a virágos topper! Ezt egyszerűen muszáj megszereznem, annyira cuki! 
"Call It Spring!" a neve.


Lesznek ilyen szépséges körömmatricák is. 
"Blossoms etc." (BTW emlékeztek még arra a trendkiadásra? Mennyire imádtam!)


Lesz egy cuki lila pontozó is a kínálatban. 
"Hello Sunshine!" a neve.


Valamint egy cuki hajcsatt szett ami inkább a 12 év alatti korosztálynak készült szerintem és egy kis táskadísz. 
"Flowers in the Air" és "Call It Spring!"

Összességében szerintem ez egy szuper kollekció. Persze láttunk már hasonlót a márkától, de az újabb trendkiadásokat nézve végre észbe kaptak és nem ugyanazokat a termékeket, színeket és témákat ismétlik, amik évek óta mindig kijöttek. Én nem tudnék belekötni ebbe a trendkiadásba, szerintem úgy jó, ahogy van! 

Ti mit gondoltok róla? :)

Megjegyzések

  1. Fúh, ez eszembe juttatta, hogy kéne végre egy pontozó... akár ez is, ha már olyan szép lila. A rúzsceruzák természetesen nagyon tetszenek, a batikolós lakk meg egészen olyan, mint az OPI "vízfesték" lakkjai, csak nyilván sokkal olcsóbban, úgyhogy arra is elég kíváncsi lennék. A többi túl rózsaszín :D

    VálaszTörlés
  2. Egyrészt örülök, hogy végre valami kreatívval jöttek - az utóbbi időkben minden kollekció meh kategóriás volt nálam - másrészt számomra még ez se az igazi...Vagyis...szép, pasztell, tavaszias...de a tusok szerintem pont gyengék - előszáradtak, mert mindent kinyitogatnak mindig - lesznek...és számomra azok a legérdekesebbek a kollekcióból...:(
    Meg az ecset...de ecsetem most pont van elég...:D

    (Nem lehetne valami petíciót írni, hogy nálunk is perforálják és csomagolják a termékeket? Sok helyen a legtöbb sminkterméket is olyasmi csomagolásban bocsájtják forgalomba, mint nálunk pl az ajakápolókat, és szerintem nagyon hasznos lenne...tudom, nem egy környezetbarát dolog, de még lehet úgyis jobban megérné, mint két hetente új filces tust venni...meg nem tudnák összetaperolni se.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)