SOTW - Everyday Elegance


SOTW


A blúzokról nekem kapásból az általános iskolai ünnepélyek és a ballagás ugrik és szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy ezeket letudva egy kicsit feledésbe merült nálam ez a ruhadarab. 
Egy fehér blúz vagy ing igazi alapdarabja egy női ruhatárnak, hiszen vannak olyan alkalmak amik megkövetelik ezt a formális viseletet, vagy épp tudhatjuk, hogy ezzel sosem lőhetünk mellé. 
Viszont a hétköznapokon egy kissé szerintem mellőzött és még az irodista lányokon is ritkán látni már. Viszint idén igazán izgalmas darabok jelentek meg az üzletekben, ezek közül válogattam ki három stílust. 
Az első az ujjatlan verzió, ami szerintem tökéletes lesz nyárra, vagy egy meleg tavaszi napra. Akár farmerrel vagy szoknyával is jól mutat. 
A második, romantikus masnis stílus, kicsit a viktoriánus kort idézi és én személy szerint simán el tudom képzelni egy farmerrel és balerinával egy hétköznapra, vagy egy ceruzaszoknyával és magassarkúval egy esküvőre is. 
A harmadik, kicsit bohémebb stílus tökéletes lesz a fesztivál-szettekhez vagy egy farmerral és szandállal hétköznapra. Ennek még az is az előnye, hogy egy szűk nadrággal viselve remekül elrejti a hason és derékon lévő felesleget is, vagy épp egy kismama számára is kényelmes lehet, főleg a melegebb napokon, amik nem esik jól szűk ruhákat hordani. :) 

Ti kedvelitek a blúzokat? Melyik három darabot fogadnátok el a képről?

Nekem az első sor első és negyedi, valamint a második sor elsője a kedvenceim. :) 

Megjegyzések