Tavaszi Haul (Glamour Napok, Lakás Dekor, Yankee Candle, Shein, Pink Panda, Ebay, Tesztelésre érkeztek...)


Azt hiszem mostanra lecsengett a Glamour Napi Haul posztok áradata, így én is megmutatom Nektek, hogy mit szereztem be ezen a hétvégén, illetve miket vásároltam az utóbbi időszakban, valamint néhány tesztelésre érkezett terméket is megmutatok, amiknek egy részéről már olvashattatok a blogon. 
Pár lakásdekor holmi is bekerült a posztba, illetve néhány ebay kincset is láthattok. Szóval ha kíváncsiak vagytok az utóbbi időszak zsákmányaira, nézzétek meg  a teljes bejegyzést! ;)


Kezdjük a Glamour Napokkal. Konkrét listával és célokkal indultam el és habár nem került felé a wishlist ezekkel a dolgokkal ide, de fejben vittem magammal és azt kell, hogy mondjam nagyon büszke vagyok magamra, mert majdnem mindent be tudtam szerezni, amit kinéztem, nem vettem felesleges dolgokat és a tömeget is sikerült elkerülnöm péntek reggel.


Az utam elsőként a H&M-be vezetett, ahol farmert szerettem volna venni, mégpedig egy sötétkék magas derekú, kényelmes darabot, ami sikerült is. Ez az egy volt belőle méretben és tényleg nagyon kényelmes kellemes anyagú. Az eredeti ára 5990Ft, ami szerintem már kedvezmény nélkül is megérte volna.


Szerettem volna egy laza, vékony anyagú, kényelmes pulcsit, amit akár nyáron is hordhatok majd, ha hűvösebb van. Szintén a H&M-ben bukkantam rá erre a pulcsira, aminek az eredeti ára 2990Ft volt. 
Mostanában nagyon szeretem ezt a kékes-szürke színt és nagyon finom anyag van.


Plusz imádom a mintát az elején. A H&M-ben vette még cuki matrózos zoknikat is, de ha nem bánjátok azt nem mutatom meg, mert szerintem felesleges. :D


A New Yorkerben ezt a cropped pólót vettem, szintén kékesszürke színben. Az ára 1290Ft volt, ami szerintem ajándék még eredeti áron is. Azt viszont meg kell hogy jegyezzem, hogy az eladó lány, egyszerűen csak beledobta a táskába a pólót, még össze sem hajtotta, ezért olyan gyűrött. Persze úgyis kimosom, de még csak az sem lehetett a mentsége, hogy sokan voltak, mert egyáltalán nem volt tömeg. Na mindegy. :)


Itt egy picit jobban látszik a színe.


Nem kuponnal szereztem be, de imádom a Bershka pólóit és ennek a cropped felsőnek nem tudtam ellenállni 1590 Forintért. Szerintem jó vétel volt.


A drogériás kuponok közül csak néhányat használtam fel mosogatógép tablettára, illetve Gergőnek vettem kuponnal néhány Nivea terméket, de ezeket nem tettem bele a posztba.
Sminktermékek közül egy Max Factor spirált szerettem volna, de az elfogyott, illetve egy Pupa púdert, ami már nem volt árnyalatban, így ezek kimaradtak, de egyébként mindent be tudtam szerezni, amit kinéztem. 
A Maybelline kupont egy Color Drama rúzsceruzára váltottam be, mégpedig a Nude Perfection árnyalatra. 
A L'Oréal kuponnal pedig egy Super Liner tust vettem. 
A Rossmann kuponnal egy Essence lakkot (kívánságlistás árnylat volt) és a Soft Berry ajakceruzát vettem meg. Egy Catrice highlightert is szerettem volna, de a Rossmannban még nem voltak kirakva az újdonságok. :-/


Essence "Soft Berry"
Maybelline "Nude Perfection"
L'Oréal Super Liner szemhéjtus


Sheinről is rendeltem még február végén egy sálat és egy kígyóbormintás táskát, ami nagyon hasonlít a Chloé híres modelljére és beleszerettem a színébe. 

Ez egy nagyon pozitív élmény volt, mert a sál sokkal szebb mint a képen és a táska is szuper minőség.


Itt láthatjátok a sál mintáját, valamint néhány kiegészítőt Ebay országból.


210 Forintért nem vártam nagy minőséget, de az az igazság, hogy egy csodaszép nyaklánc érkezett, finoman kidolgozott részletekkel.


Az új táskához be kellett szereznem egy kis méretű pénztárcát is. 
Erre esett a választásom, mert tetszett a színe és a pici masni és csak 700 Forint volt. Ha csak 1 évet bír ki, már akkor is megérte.


Egy közeli a nyakláncról. :)


Egy karórát is rendeltem, ami funkcióját tekintve nem épp a legpraktikusabb, de képtelen voltam ellenállni a szépséges toll mintának. :D


Abszolút impulzusvásárlás volt ez a telefonra csiptethető macro, wide angle és fish eye lencse. Cuki kis zsák is jár hozzá, így bele tehetem a táskámba. Már próbálgattam és nagyon vicces kis dolog.


Beszereztem néhány körmös dolgot is, az egyik ez a nyomdázó, amit szintén Ebayről rendeltem. 

A Müllerben pedig újravettem a kedvenc Aveo körömlakklemosómat és körömlakkszárítómat. 





Amit elfelejtettem lefotózni, az ez a gyűrű szett. Imádom, szeretem, szerintem nagyon szép. :)



Választottam még magamnak egy Pro Techniques ecsetkészletet is, ami a RT Bold Metals dupe-ja. Hát nem szépségesek?


Pár hete beszereztem a Catrice egyik újdonságát, a Blush Artist  palettát, amiről már olvashattatok itt.
Végül engedtem a csábításnak és beszereztem a Holika Holika Clearing Petit BB-t is. Ezt a mostani bőrszínemhez még elég sötétnek érzem, de nyáron talán működhet. Habár a brutális fedésétől még tartok kicsit. 

A L'Oréal Infallible alapozóról is írtam már, és továbbra is az egyik legjobb vételnek tartom, mert nagyon bevált.    

Végezetül pedig ebay országból érkezett még a Jaina 100%-os hyaluron szérumja is. Nagyon szép összetevői vannak és az ára sem volt vészes. Hamarosan olvashattok majd róla tesztet.


Enyém lett a Sleek egyik új palettája is, amiről szintén olvashattatok már itt.


Beszereztem néhány új Yankee Candle illatot is és pár régi nagy kedvenc is érkezett hozzám. Ezekről is hamarosan írok majd részletesen.


Imádom a KIK-et és még Húsvét előtt beszereztem pár apróságot a lakásba. Az egyik ez a pasztell színű fém tálca volt, amin szerintem nagyon jól mutat a két pasztell gyertya, amik szintén a KIK-ből vannak.


Néhány cuki muffinpapírt is vettem, ezek közül ezt tartottam meg, a többi ajándék volt ismerősöknek, családtagoknak. :)


A sminkes sarkom is bővült két cukisággal a KIK által, az egyik ez a fonott kis kosárka, ami remeg tárolóhely a napi szinten használt dolgoknak, mint szemöldökformázó, zselés tus, ajakápoló vagy korrektor. Próbáltam beletenni fülpucit és vattakorongot is, de azt a macskák ideális hadizsákmánynak tekintették, úgyhogy letettem róla. 
Ezt a pillangós mécsestartót pedig az ecseteim tárolására vettem.


A Parfum.hu-tól kaptam tesztelésre a Calvin Klein Eternity Now illatot, erről is olvashattatok már itt.


Megmutatom a márciusi Avon csomagomat is, igaz, hogy már mindegyikről olvashattatok, de ha esetleg lemaradtatok róluk, akkor most pótolhatjátok. :) 


Ezek pedig az áprilisi újdonságok. Melyikről szeretnétek olvasni először? :)


Nutra Effect arcradír


Avon Naturals Sensational joghurtos-erdei gyümölcsös tusfürdő krém és testradír.


A Takemeshop-tól kaptam tesztelésre egy karcsúsító-bőrfeszesítő gélt, amit már el is kezdtem tesztelni, így azt hiszem a következő héten már érkezik is róla a teszt.


A Rossetti Bizsutól is kaptam egy csodás csomagot, benne ezzel a meseszép sállal. Tökéletes tavaszi kiegészítő.


A csomagban lapult néhány gyönyörű tavaszi ékszer is, hétvégén egy részletes bejegyzést hozok majd róluk, addig is kedvcsinálónak itt van pár kép. :)


És kettő pihepuha hófehér cicatappancs. :P

Ezek voltak tehát a Glamour napok és a tavasz zsákmányai. Remélem szórakoztatónak és talán még hasznosnak is találtátok ezt a bejegyzést. Ha valamiről szívesen olvasnátok tesztet, akkor kommentárban város a javaslatokat!

Ti mit vettetek a Glamour Napokon?
 (Ha van bejegyzésetek róla, akkor nagyon örülök a linkeknek is!)

Megjegyzések

  1. Idén kihagytam a Glamour-napokat. Nagyon jó dolgokat vettél, jöhetne minden nekem is ( a cropped pólókat kivéve :))

    VálaszTörlés
  2. Most én is kihagytam, sok dolgom volt, plusz most eléggé le vagyok égve. Ezt orvosolandó, helyette dolgoztam a Glamour-napokon, ami sosem túl nagy fun:'D Pedig highlightert és korrektor hamarosan be kell szereznem, majd lehet, Joy-napokon. A ruhakuponokat úgysem nagyon szoktam felhasználni.

    VálaszTörlés
  3. A pénztárca nekem is megvan , csak fekete színben és imádom , igaz a felirat kb 1-2 hét után lekopott róla , de sebaj. A L'oreal alapozó listás volt nálam GN-on , de nem volt megfelelő színben , sajnos.

    VálaszTörlés
  4. De vicces, hogy ugyanolyan árnyalatnevű Essence szájceruza van tekerősben, meg simában is :D És főleg azért, mert a sima egyáltalán nem ilyen színű, ugye én azt vettem, de sokkal barnásabb és lilásabb ennél :D
    A Kikben fém tálcát én is vettem, két másik mintájút, de ez is baromi jól néz ki, kár, hogy ilyenből nem volt.
    Az Avon Naturals cuccok pedig isteniek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben rájöttem, hogy nem ugyanaz a neve, csak a Soft Berry-t akartam megvenni és azt hittem, hogy az az, de közben meg nem. Na mindegy, ez is tetszik és szuper krémes, olyan mint egy rúzs.

      Törlés
  5. Cicatappancsok <3
    Én nem írtam bejegyzést, csak Instagramra tettem fel képet a zsákmány egy részéről.
    Az Orsayben vettem egy drapp blézert és egy fehér csini ruhát - ruha fronton más nem jött haza.
    Újravettem a Maybelline Las Sensation spirált, Lovely spirál, Essence BTGN fedőlakkot és bevásároltam körömlakklemosóból is :) A fento L'Oreal tust én is megvettem, kíváncsi vagyok milyen, illetve Max Factor pirosítót is vásároltam. A fenit Essence körömlakkra én is nagyon fentem a fogam, de vagy kifogyott mire odaértem (Müller) vagy ki sem tették még (Rossmann, DM)...

    VálaszTörlés
  6. Jézusom, az az ecsetkészlet meseszép.....
    sok szuper dolgot vettél:)

    VálaszTörlés
  7. Mennyire használható az ecsetkészlet? Régóta szemezek vele,de nem merem megrendeli,kicsit tartok az eBay-es ecsetektől mostanság,befürödtem két csomaggal is. :(
    De közbe ezek olyan szépek,fáj értük a szívem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)