Avon Naturals Sensational Joghurtos bőrradír és krémtusfürdő Teszt/Vélemény


 Tavasszal, amikor már kellően meleg az idő én legjobban a friss, gyümölcsös illatú tusoló termékeket kedvelem. Az Avon két újdonsága láttán azonnal felcsillant a szemem és alig vártam, hogy kipróbáljam őket. A joghurtos bőrradírról és krémtusfürdőről van szó. A bejegyzésből pedig megtudhatjátok, hogy mennyire kedveltem meg őket. :)



 A csomagolás nekem nagyon tetszik, letisztult, de ugyanakkor vidám és tavaszias. Praktikussági szempontból egyik sem a legjobb, hiszen a tubusos termékeknél mindig ott van az a bosszantó tulajdonság, hogy legalább 1-2 adagnyi bent marad a tubusban a végén, amit sehogy sem lehet kiszedni, csak ha felvágjuk a tubust, vagy vízzel hígítjuk. A kemény műanyag flakonból pedig nem egyszerű kinyomni a krémtusfürdőt. Én személy szerint ezeknél a termékeknél a tégelyre és a puha műanyag flakonra szavazok.



Bogyós gyümölcs és gránátalma illata keveredik a krémes joghurt frissességével. A bőrradír préselt gyümölcsmagokat tartalmaz és E valamint C-vitaminnal ápolja a bőrt. 
Az illata valami fenomenálisan gyümölcsös és joghurtos. Az állaga krémes, könnyen kenhető, de a radírozási teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Sőt, mint bőrradír szerintem elég gyenge, viszont kellemes élénkíti a bőrt, így tökéletes választás lehet, egy reggeli zuhanyhoz. 



Az állaga csodásan krémes, de kevésbé habzik, így én inkább zuhanyzáshoz használom.  Szintén csodás gyümölcsjoghurt illata van, ami egyáltalán nem mű és sokáig megmarad a bőrön. Vitamin komplexszel ápolja a bőrt. Egyáltalán nem szárít és nekem a használata után nincs szükségem testápolóra sem. Nagyon kellemes termék, nekem a kedvencem lett edzés utánra és a reggeli zuhanyhoz.


Összegzés: Mindkét termék belopta magát a szívembe. Csodás az illatuk és az állaguk is, habár a bőrradír funkcióját tekintve nem vált be, de tökéletes egy reggeli élénkítő zuhanyhoz. Az áruk is nagyon baráti, így ha valaki kedveli a gyümölcsös-joghurtos illatokat, akkor nagyon fogja szeretni. Szerintem érdemes kipróbálni! :)

Értékelés: 5/4

A bőrradír nem a kedvencem, de az illatukért odavagyok, a legfinomabb illatú joghurtos testápolási termékek, amiket valaha szagoltam.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti próbáltátok már őket? Van most kedvenc tusfürdőtök vagy bőrradírotok? :)

Megjegyzések

  1. Nekem most van egy bôrradírom, amit még újévkor kaptam ajándékba. Nagyon szeretem használni, de mivel nem tudom, hogy kapható-e Magyarországon, így azt hiszem meg van ki fogja követni. ^^

    VálaszTörlés
  2. Megint megkívántam az epret...:D
    Egyébként én a naturals vonal bőrradírjait szerettem, nekem fagyim volt a régi kiadásból (vagyis csoki-vanília-eper, az eper már elfogyott). Ezzel is szemeztem, mert a kedvenc gyümölcsöm a gránátalma, és olyan frissnek tűnik a bogyós-joghurtos illatvilág, de szeretem, ha egy radír radíroz is, és nem itt olvasom először, hogy erre nem igazán alkalmas a kicsike...

    A kedvenc testradírom egyébként a TBS shea-vajas testradírja (most épp), elkövettem azt a hibát, hogy akciósan vettem belőle, és úgy beleszerettem három használat után, hogy úgy érzem soha többet nem akarok más márkát használni...maximum más illatot, mert ennek eléggé nem is tudom milyen illata van...talán férfiasnak mondanám...Kár, hogy drága, és még a másik két avonos is megvan, szóval úgy érzem, ha ez elfogy, jó darabig nem fogok vele találkozni...:/

    VálaszTörlés
  3. nekem mind a két termék nagyon bevált, bár valóban picit nehéz kinyerni a tusfürdőt a flakonból.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)