Catrice "Zensibility" Trendkiadás


 Már kapható a Müllerekben a Catrice Zensibility trendkiadása. nem ismeretlen a márka házatájáról, hogy a keleti kultúrákból, a japán sminktrendekből és a gésák világából merítenek ihletet, hiszen szinte minden évben piacra dobnak egy ilyen kollekciót. 
Bevallom, engem ez annyira nem fogott meg, de mindenképpen jobb, mint a jelenleg szintén kapható Bold Softness. 
Nézzük mit találunk a Zensibility kollekcióban. 


 "Ease and Comfort" négyes szemhéjpúderpalettácska. 
A minta és a csomagolás nagyon szép, de a színektől nem estem hanyatt. Jó alapja lehet egy füstös sminknek, de nem érzek késztetést, hogy beszerezzem.


 A kollekcióban találunk egy satírozóecsetkét. Ez mindig jól jön, érdemes beszerezni, mert a Catrice ecsetei általában jó minőségűek. 
Egy fura alakú filces tus is került a kínálatba.


 "Moment CaptuRED" nevű rugalmas pirosító. Láttam már róla képeket, és a valóságban inkább barackos színe van.


 "REDiant Energy" nevű ajakrúzs. Itt találtok képeket a kollekció több darabjáról. A rúzs például egy csodaszép matt árnyalat.


 Engem egyedül a lakkok fogtak meg. A nude színek és a bilikék nagyon tetszenek, de picit félek, hogy hogyan boldogulnék ezzel a kupakkal. :D
"Greatly Greyish"; "Sheer Silence"; "Zensible Rose"; "REDiant Energy" és "Turquoisensai" a nevük.
Sajnos a fotók itt is távol állnak  a valóságtól, hiszen az első lakk sokkal sötétebb, a kék pedig nem ilyen élénk. Itt találtok színmintát.


Végezetül pedig itt egy nagyon szépséges ecsettartó. Utazáshoz nem rossz, de én személy szerint nem férnék el benne. :D 

Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz? Találkoztatok már vele az üzletben? Kinéztetek vagy vettetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Szép-szép, de valahogy nem fogott meg. :(

    VálaszTörlés
  2. Hááát....kevés ahhoz, hogy rohanjak érte. Nem tetszik. Az ecsettartó talán, de az nekem is kicsi lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt az Essence trendkiadást vártam, amit mutattál. Volt benne egy topper amiben virágos pelyhek voltak és volt menta színű tus is. Azt persze sehol nem találtam. Catricetól van menta színű szemceruzám. Nem a legtartósabb. Essence tusommal viszont elégedett vagyok.

      Törlés
  3. Nagyon kellemes kis kollekció, öröm ránézni...képeken keresztül...Viszont nekem ez is semmilyen...lehet én vagyok a kritikus a kiadásokkal mostanában...de megnéztem élőben őket (gratulálok a Müllerben dolgozóknak a szemhéLYpúder megjelölésért, igazán profi munka volt), és egyáltalán nem fogott meg...Sok cuccom is van hasonló, meg úgy a teszterek alapján nem igazán jött be.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)