Fashion Art

beautiful

Megjegyzések

  1. Azt hiszem ez is egy olyan szett, ami szép egészen addig, amíg valaki nem próbál meg engem beleerőszakolni.
    Valahogy a természetes, meleg tónusú, barnás, barackos árnyalatok nagyon nem az én világom...és hiába mondja mindenki, hogy jól állna (az idézetre reflexálva) tudom jól, hogy borzasztóan néznék ki benne, mert szörnyen érezném magamat, feszengenék, utálnám az egészet, és az egész napot is (a színek, amiket szeretek magamon feldobják a napomat - igen, én se mindig feketét hordok...bár...nekem még a fekete is feldobja a napomat, mert nagyon szeretem :D), és valószínűleg ez elég nagy hatással lenne az összképre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szuper, hogy ennyire öntudatos vagy stílus terén és tisztában vagy vele, hogy mi áll jól és mi az ami illik hozzád. Sokszor látom azt, hogy a fiatalabb korosztály magára erőltet mindent amit épp menőnek hisznek függetlenül attól, hogy jól áll e nekik vagy illik e hozzájuk, emiatt a legtöbb fiatal nőnek nem is alakul ki saját stílusa.

      Törlés
  2. hogy ez mennyire szuper szett!! szívesen látnám a szekrényemben :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)