Weekly Inspiration

Egy újabb hónap eltelt, elérkeztünk a tavasz utolsó pár hetéhez. Egy picit a május engem mindig is a januárra emlékeztetett, hiszen a legtöbbször ilyenkor kapcsolnak, hogy itt a nyár, ideje tényleg életmódváltásba kezdeni, sportolni, stb. 
Viszont én úgy érzem, hogy bármennyire is csak egy hónapról van szó, valahogy a május mégis sokkal jobb időszak az életmódváltás elkezdésére, hiszen kellemesebb az idő, hosszabbak a nappalok, sokkal több zöldség és gyümölcs  érhető el és persze picivel nagyobb a motiváló nyomás is, hogy gyorsan fogy az idő. 
Ezért most megosztom veletek a nagy titkot, hogy mi kell a bikinialakhoz. Egy alak és egy bikini. Ennyi. Mert az egész csak fejben fől el. Ha megtanulod elfogadni magad és szereti a testedet, akkor teljesen mindegy, hogy 40 vagy 80 kiló vagy, gyönyörű leszel. De ha úgy érzed, hogy a jelenlegi külsőddel nem tudsz békét kötni, akkor változtass. De ne azért változtass, mert utálod a hasad, vagy a combod, hanem mert szereted a testedet és gondoskodni akarsz róla. Nem csak egészségügyi szempontból, hanem lelkileg is. Ha jól érzed magad a bőrödben, annál hatásosabb szépítőszer nincs a világon.


Első lépésként próbálj meg több vizet inni. Fokozatosan növeld a mennyiséget. Kezd egy pohárral, majd 2-3 nap múlva kettővel többet igyál a megszokott mennyiségnél. Illeszd be az étrendedbe  reggelit és próbáld meg elhagyni a fehér kenyeret és a fehér lisztes tésztákat. Nem is hinnéd, hogy ezek az apró dolgok mennyit számítanak önmagukban is. :)


Dögös!


Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás nem azt jelenti, hogy mindenről le kell mondanod. Nyilván nem ehetsz majd minden nap péksütit és 1-1 tábla csokit, de néha egy kis bűnözés belefér. 
Néha az is elegendő, ha rendszeresen, kisebb adagokban táplálkozol, naponta ötször. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy napközben nem esznek, és este tömik tele magukat. Így a bevitt kalóriákat a szervezeted nem égeti el és hasznosítja, mint napközben amikor aktív vagy, mozogsz, stb.


Csodaszép nyakláncok.


Ez a mani! *.*


Fantasztikus ez a smink!


Mik most a kedvenc sminktermékeitek? :)


Gyönyörű ez a kert!


Yeppp! :D


Csíkos és kockás együtt? Miért ne? :)


Imádom a fehér virágokat.


Ahogy telnek az évek egyre inkább az egyszerű ruhadarabok válnak a kedvenceimmé, amik kényelmesek és jól kombinálhatóak.


Álomház!


Egy fincsi limonádét valaki? :)


Imádom a vízeséseket. Látványra és hangra is megnyugtatóan hatnak rám.


Éljen a messy bun! :D


Kell egy ilyen top nyárra! *.*


Imádom!


Hétvégén grillparti, már alig várom, remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk. :)


Csodásan mutat ez a nőies ruha a vagány kiegészítőkkel. :)


Tarte-ot itthonra is! Vagy egy Sephorát! :D


Annyira szép ez a háló!


Indián nyár egész évben.


Csodás ez a gardrób!


Pöttyös mani új szinten!


Tökéletes menyasszonyi smink, habár természetes pillákkal én hétköznap is viselném. :)


Nem vagyok egy nagy esküvő őrült, de ez a ruha még engem is elbűvölt.


Hétfői cukiság! :) 

Fotók: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép hetet és csodás májust mindenkinek! :) 

Ti hogy álltok a bikini alak témához? Van esetleg tippetek az életmódváltóknak? Melyik kép volt a kedvencetek? :) 

Megjegyzések

  1. Az a cica a végén!!
    A "beach body"-ról meg ennyit gondolok:D Kicsit fura nekem, mármint aki egyébként is edz, annál megértem, ha ilyenkor akár egy kicsit többet, na de hogy csak ilyenkor, és csak ezért? Annak szerintem nem sok értelme van, inkább tényleg csak valami külső elvárásnak való megfelelni akarás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem hiszek a fogyókúrában, meg ezekben a nagy crash dietekben, főleg, mert ha az ember visszaáll az egészségtelen étkezésre, akkor utána többet hízik vissza mint a kiinduló súly.
      Tartós eredményt csak egy bizonyos életmóddal lehet elérni, ez sajnos nem úgy működik hogy ha egyszer lefogytunk és kipattintottuk magunkat, akkor utána az örökké úgy marad. Én magamon is érzem, hogy most két hét betegség közben nem edzettem és hiába bírtam előtte 1 hónapig heti 4-5x 40-60 percet edzeni, most mégis kifulladok 20 perc után, mert leépült az állóképességem. Egyébként én azt vettem észre, hogy az egész fit is the new skinny inkább egy divathullám.

      Törlés
  2. megmondom őszintén, engem már idegesít ez a konditerem-diéta mánia. na, nem azért, mert én itt osztom az észt chipset zabálva a 470 kilómmal, mert eljárok én is edzeni, ha úgy van, illetve a kajára is odafigyelek, de nálam nem ez az etalon. de már idegesít, hogy minden közösségi oldalon, minden felületen ez jön vissza, hogy strong is the new skinny és egyebek. ennek a hatása az, amit manapság látunk, hogy boldog-boldogtalan lemegy bohóckodni (elnézést, de tényleg) a konditermekbe, instára annál többet posztol. nem bántok én senkit, szép dolog az, ha valaki ilyen-olyan indokkal elmegy edzeni, futni, akármi, de manapság már szinte az a lényege az egésznek, hogy instára és facebook-ra menjen a kép, hogy #healthylife meg #gymtime van. a kép persze iszonyú bepózolt, behúzott has, legelőnyösebb forma, hogy vékonynak tűnjön az illető, mondván, hogy megvan az eredménye az egészséges életmódjának. de az, amit sok lánynál látok a teremben, már a vicc kategória. mikor csinálnak 10 guggolást, mert azt olvasták, hogy attól kerek lesz a seggük, aztán 35 szelfi, és mennek haza. ezért kár a terem bérlet... nem rosszindulatú vagyok, de sajnos az, hogy ma már mindenhol ezt láthatjuk, ezt indította el emberekben, hogy ha elmondod valakinek, hogy terembe jársz, egyből ilyen libának titulálnak, aki csak pózolni és pasizni jár oda le, holott nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos sok ilyen van. Engem baromira zavart a teremben, amikor a gépeken nem csináltak semmit a lányok, csak beszélgettek. :D

      Törlés
  3. Bíz sok olyan van, amit előttem leírtatok. Engem ez a veszély nem fenyeget. Nincs konditerem a faluban. Vagyis állítólag van a Teleházban. Kb akkora, mint a fürdőszoba. Na mindegy.
    Most nem adtam fel. Kicsinyenként haladok. Februárban egy pinteresten talált 4-es kihivással kezdtem. Férjem egy ideig velem csinálta. Márciusban azt keztem keveselni. Elkezdtem ujra Rubint Réka videókra tornázni. Először csak húsz perceket. Mostmár több, mint egy hónapja 40 percet nyomok egybe. Heti legalább háromszor, de legtöbbször négyszer-ötször. Hozzá megváltoztattam az étkezésemet. Három hónapja nem ettem fehér kenyeret, csak barna teljeskiörlésűt. Sokszor már azt sem. Nem használok cukrot. Rengeteg salátát eszem és gyümölcsöt. Anyósom hála az égnek abba hagyta a kárálást, hogy" te már megint fogyózol?" Többször készített nekem salátát, ha valami olyan dolgom volt. 74,5-ről indultam. Most vagyok 68 kg. Már mindenki megjegyezte, hogy fogytam nem keveset. Túl vagyok már másfél ruhaméreten. Nehéz volt átbilleni , de megérte. Azt sajnálom hohy nem készült előtte kép.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, ez igazán szép eredmény! Sok kitartást kívánok Neked a továbbiakban! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)