Weekly Inspiration

"Várok, amíg jön jobb. De addig jó lesz ő is." 
Nemrég a buszon utazva két lány beszélgetésének voltam fültanúja. Az egyikük hangosan ecsetelte, hogy immáron több hónapja együtt van a barátjával, akibe nem szerelmes, de vele marad amíg jön majd valaki jobb. Aki megüti azt a bizonyos mércét. 
Elgondolkoztam. Néha vannak olyan élethelyzetek, amikor ideiglenesen be kell érnünk azzal ami van. Munkahely, lakás, autó, vagy épp az Urban Decay dupe paletta. Várunk, amíg a körülmények olyanok nem lesznek, hogy megengedhetjük-megszerezhetjük azt a bizonyos jobbat. Ezzel nincs semmi baj, néha egyszerűen jobb lépésben haladni, mint nagyokat ugrani és pofára esni. 
Ahhoz, hogy változzunk, alakuljunk, fejlődjünk, mozgásban kell lenni, késznek kell lenni a változásra és végig kell járni bizonyos stációkat. 
De én azt gondolom, hogy nem járhatunk el így olyan esetekben, ami egy másik személy életét is érinti. Nem szabadna olyan önzőnek lenni, hogy kapcsolatot alakítunk ki valakivel, csak hogy mi ne legyünk egyedül. Neked lehet, hogy csak egy állomás amíg nem jön "a jobb", de lehet, hogy neki te lennél az "a bizonyos jobb". És én azt vallom, hogy jobb egyedül, mint egy olyan baráttal-szeretővel, akiről úgy gondolod, hogy van nála jobb is. Senki sem lehet olyan önző, hogy az egyedülléttől való félelmében magához láncol valakit. Legalábbis nem lenne szabad ennyire önzőnek lenni, hiszen egy másik ember érzéseiről és életéről, álmairól és idejéről van szó. Ha vele vagy, miközben arra vársz, hogy jöjjön egy jobb, akkor olyan, mintha meglopnád, hiszen elveszed tőle a boldogság lehetőségét. 
És örök igazság, hogy ha egyedül nem tudsz boldog lenni, ha egyedül nem tudsz lelki békére lelni, akkor kapcsolatban sem. Mert a békédet nem egy másik emberben kell keresned, hanem saját magadban. Amíg azt nem találod, te sem lehetsz senki számára az a bizonyos "jobb".


A fentiekhez kapcsolódó témában remek olvasmány és film az Ízek, imák, szerelmek.


Nem csak menyasszonyoknak.


Csodás ez a szett.


Imádom ezt a sminket, hiszen amilyen egyszerű, annyira elegáns.


Meleg időben kényelmes és mutatós frizura.


Háttérkép-gyanús.


Az egyik kedvenc reggelim-tízóraim a pirított rozskenyér mogyoróvajjal vagy kesudió krémmel, hozzá valamilyen friss gyümölcs, például banán vagy áfonya. :)


Csodaszép!


Nagyon szeretem összekeverni az ilyen romantikus darabokat egy vagány bakanccsal vagy bőrdzsekivel.


Elfogadnám ezt a gyűjteményt!


Itt szívesen csónakáznék. :D


Nagyon szeretem a tésztasalátát. Mostanában gluténmentes tésztákból szoktam elkészíteni és a fenti receptet is kipróbáltam már. 2-3 gerezd fokhagymát puhára párolunk és összetörjük. Összekeverjük egy doboz ricottával, friss zöldfűszerekkel, sóval és borssal. A tésztát kifőzzük, majd hozzáöntjük a mártást, teszünk hozzá friss paradicsomot, bébispenótot és összekeverjük. Én szoktam rá tenni 1-2 kanál olívaolajat és egy marék friss petrezselymet is. Legutóbb pedig egy adag párolt spárga került bele bébispenót helyett. Próbáljátok ki, nagyon finom önmagában vagy akár egy grillezett husi mellé is. :)


Ez a kert! *.*


Fincsiség!


Csodásak ezek a medálok!


Van ízlése a cicónak az már biztos!


Tetszik!


Nagyon tetszik a narancs és türkiz a nude színekkel párosítva.


Idén aranyárban lesz az eper, így remélem, hogy az itthoni termés bőséges lesz és tudok készíteni ilyen finomságokat. :P


Csodaszép. Csak itt biztosan nem férnének el a sminkcuccaim. :D


Outfit szerelem.


Ez az óra! *.*


Ide valaki nem akar elrepíteni? :D


Ha már a színeknél tartunk a lakberendezésben...


Csodás!


Ti milyen ajakszíneket viseltek mostanában? Én az elmúlt hetekben szinte csak nude árnyalatokat hordtam.


Amíg kezdődik a következő évad, jöhet az ismétlés. :D


Még egy kis kék!


Ecsetpornó! :D


Csodás ez a ruci.


A rózsaszín, pihepuha kis cicatappancsoknak nem lehet ellenállni. :D 

Szép Hetet Lányok! Használjátok ki még ezt az egy napot és pihenjetek! 

Képek: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Mit gondoltok a nyitógondolatról? Melyik volt a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. az elején a szövegen kicsit megdobbant a szívem, ugyanis a több évvel ezelőtti önmagamat láttam. persze, ott nem én voltam a 'rosszfiú' (:D), viszont én sem szakítottam, mert féltem az egyedülléttől. eltűrtem a megcsalásokat, a hazugságokat, naponta veszekedtünk csak azért, mert gyáva voltam a változtatáshoz, gyáva voltam meglépni azt a bizonyos lépést. szerintem valahol ez még belefér, hiszen tizenévesen, butácskán, még csak bontogatjuk a szárnyainkat.. sokan félnek a váltástól. persze, nem mondom, hogy a későbbiekben nem, egy barátnőm a munkája minden pillanatát, mozzanatát gyűlöli, mégsem mer váltani, és immár 2 éve gyomorgörcsökkel küzd, mert szenved ott. szerintem mindenki életébe történik valami olyan dolog, vagy jön egy löket, ami segíti őt, és később visszanézve azt mondja, hogy hülye volt, hogy nem lépett előbb. de persze minden akkor történik, amikor történnie kell. :)
    az agymenők képen behaltam, vagy 1 éve nem láttam egy részt sem belőle, pedig imádtam. régen. szerinte ideje újra elkezdenem! :D az elsők közötti smink kép pedig álomtusvonal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezt sokan átélik fiatalon. Velem is megtörtént és pont ezért máshogy látom a dolgot. Fiatalon könnyebb szerintem kilépni egy ilyen kapcsolatból, mint idősebb korban. Főleg harminc felettieknél látom azt, hogy úgy vannak a kapcsolatokkal, mint a székes játékkal. A végén megfogják azt aki maradt, nem keresnek tovább.

      Törlés
  2. Az első sorok olvasása közben nagyot néztem. Inkább vagyok egyedül,bármennyire is utálom, mint valaki olyannal akit nem szeretek. Nekem ez nem menne soha! Szegény srác, illetve szegény lány is. Hogy lehet valaki ennyire buta? Félni az egyedülléttől? Ugyan már! Van ennél rosszabb is! Csak fogom a fejem, hogy tényleg léteznek ilyen emberek...
    A menta ruha álomszép <3, illetve az összes kép tetszik valamiért. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezzel a filozófiával léptem ki az előző kapcsolatomból. A poén az, hogy rögtön utána megismertem a barátomat és tudtam, hogy ő az igazi. Meg ő is úgy gondolta, hogy én vagyok az igazi. Lassan 5 évesek leszünk, együtt is élünk, szóval szerintem bejött. :D

      Törlés
  3. Szomorúak az első sorok, már csak azért is, mert akkor ez egy lopott idő mindkét fél esetében. Ráadásul, mindketten sérülnek..a lány egy megalkuvó lesz, a barátja meg egy kihasznált valaki, aki később valószínűleg ezen ügyön felbuzdulva ugyanilyen módszerrel szépen megadja a lányoknak a jussukat. Így születnek a rossz fiúk, így halnak ki lassan a lovagok...

    VálaszTörlés
  4. Sok mindenre szoktam én is azt mondani: ez van, ezzel kell beérnem. Viszont nekem is van olyan dolgom, amiben későn léptem. Ezt tudod.
    Abban az asztalkában már lehet én sem férnék el. Szerelmes lettem az órába, mostanában egy eset kivételével csak világos rózsaszínes rúzst vagy szájfényt használtam.
    Amúgy csak én nem szeretem az Agymenőket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom és remélem, hogy meg tudod oldani a dolgokat és megtalál majd a boldogság. :)
      Én imádom az Agymenőket. A Jóbarátokon kívül a kedvenc vígjáték sorozatom.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)