Weekly Inspiration

Szerintem elmondhatom, hogy viszonylag régóta írom ezt a blogot. Nagyon szeretem, amikor az olvasók privát is keresnek és picit jobban megismerhetem őket. Van néhány olyan ember, aki rendszeresen ír és úgy érzem, hogy emiatt egy kicsit őket is ismerem már. Az ízlésüket, a véleményüket... 
De néha felmerül bennem, hogy jó lenne picivel több mindent tudni Rólatok. Mi a hobbitok? Hova utaznátok szívesen? Melyik a kedvenc ételetek? Melyik a kedvenc napszakotok? Vagy bármit, amit elmondanátok magatokról nekem és a többieknek. 
Úgyhogy, most gondoltam felteszem a nagy kérdést. Kik vagytok ki? Mit mondátok el magatokról nekem vagy a többieknek? :)


Ennek a képnek már a puszta látványa is nagyon megnyugtató. Mondjuk szívesebben nézném élőben. :D


Csodás frizura!


Egy pink pink vagy korall színű rúzzsal szerintem tökéletes tavaszi-nyári bulismink de egy visszafogott színnel párosítva és simán viselném hétköznap is. :)


Dzsungelláz.


Kell egy ilyen napszemcsi nyárra!


Ombre és pillangós... kell ennél több? :)


Hétvégén grillpartit tartottunk. Én is tettem égőket az egyik fára, nagyon hangulatos volt. :)


Gluténmentes tésztával abszolút egészséges kaja. :)


Csodaszép!


Az utóbbi időben odavagyok az ilyen kis semmi ékszerekért. Egyrészt mert kényelmesebb viselni őket, mint egy nagy, vastag statement nyakláncot, másrészt mert sokkal jobban variálhatóak. De persze a feltűnő nyakláncokat is szívesen hordom. :)


Heti álomház.


Ez a konyha! *.*


Lassan itt az eperszezon. Az egyik kedvenc epres édességem az epres morzsa bodzafagyival. :P


Gyönyörűek ezek a színek együtt.


Dögös!


Emellé a csodás függő mellé, nem is kell más ékszer. :)


Nálunk is kinyíltak végre. :)


Imádnivaló ez az összeállítás.



Rose gold csoda.


Csodaszép ez a berendezés.


Cicás gazdiknak. :D


Én az ananásszal kezdeném. :D


Krémes vagy púder kontúrra szavaztok inkább?


Sikkesen kényelmes és laza.


Egyszerű de nagyszerű smink.


Lassan itt van a korallos ajkak szezonja is! :)


Ez a szoknya valami mesés!


Odavagyok ezért az óráért. :)


Valaki nem akar meglepni ezzel a rucival? :)


Imádom a sziámi cicákat, annyira kis kecsesek. :) 

Képek: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Lányok! :)


Ugye válaszoltok a bevezetőben feltett kérdésre? Nagyon légyszi! *.* Melyik volt a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. szia :) nekem egy kérdésem lenne feléd, meg esetleg akinek van véleménye, az is írhatna. :))
    szóval, olyan gondom van, hogy még rééééééééééégeeen (:D) tini korszakom elején, mikor elkezdődött a láb-szörtelenítés, akkoriban sajnos rendszeresen kinyomkodtam, vakartam a szőrtüszőket, stb. évekig. :( ennek meg is van a nyoma: heges, foltos és ronda a lábszáram. de ne úgy képzelje el senki, hogy 1-2 kis folt, hanem az egész :( undorító. és ilyenkor nyáron ezt megszenvedem mindig, képes vagyok 50 fokban is farmer hosszúnacit felvenni, mert szégyellem :( viszont annyi de annyi dögös, csini, lenge, stb, szoknyákat látok, hogy ahw. tavasszal úgy oldom meg, hogy neilon harisnya. na de nyáron? :( és az a baj, hogy nem tudom leszrni, mert állandóan azzal foglalkozok, hogy baromi ronda, és tuti, hogy más is ezt nézi, hogy milyen ronda heges foltos a lábam.... :( lenne valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak, hogy ne süljek meg 50 fokban, de azért a lábam is takarva legyen? köszönöm :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva én elmennék bőrgyógyászhoz vele, hátha ad valami gyógyszeres kenőcsöt/gyógyszert...bár biztos nem azonnali eredménye lesz, de hátha úgy jövőre már tudsz majd rendesen is szoknyát hordani... :)
      Addig meg vannak csinos hosszabb szoknyák és maxiruhák is, esetleg egy lazább anyagú overallt is biztos lelsz csinosat (illetve szerintem nadrágot is lehet laza anyagú/bőt venni, ami nem rohad az emberre). :)

      Én a véraláfutásokat a lábamon mondjuk alapozóval fedtem el, és színt korrigáltam - meg kell nézni, melyik színt melyik üti, bár ez egy kék-lila-piros-zöld valaminél egyszerűbb, mert ugyanezeket az árnyalatokat alkalmazzuk az arcunkon is, nem tudom a te problémád milyen - meg ez nyáron nem hiszem, hogy megoldható, hiszen olyankor leolvad az emberről...De ha hűvösebb időben mindenképp rövid nadrágot/szoknyát/ruhát akarsz, kipróbálhatod ezt is. :)

      Törlés
    2. (Hűvösebb alatt nem hideget értek, hanem azt, amikor az ember fejéről se olvad le már a smink.)

      Törlés
  2. Mmm...epeeer...egyik kedvenc gyümölcsöm, de érzékeny vagyok rá...mondjuk most pont van itthon...ki is ütötte a bőrömet, de az a pár kiütés semmi a nutellás (vagy sima) eperért...*-*

    Amit az elején írtál az meg nagyon érdekes elképzelés...Szerintem gyakran az embert a kommentjein keresztül sokkal jobban meg lehet ismerni, mint ha bemutatkozik, hogy XY vagyok, itt lakok, ezt tanulom, ezt dolgozom, stb...Vagyis nyilván, az is tükrözi az érdeklődésünket, de valamiért a véleménynyilvánítást én személyesebbnek tartom...:D
    Én pl szerintem, bár mostanában nem igazán vagyok aktív kommentelő (időhiányában csendes megfigyelő vagyok általában), minden lényegesebb dolgot leírtam már a bejegyzések alatt...Külön szeretem a képgyűjteményes bevezetéseidet...Ha nem is szólok hozzá, akkor is általában elgondolkodom rajta. (Plusz szépek a képek is. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én is mindig olvaslak téged, ha van időm, írni is szoktam. :)

      Törlés
  3. Niki vagyok. 22 éves. Vendéglátós. Visszahúzódó, aki nem viseli jól a változásokat, de akit igazán megszeret, azért tűzbe menne.
    Hobbiból fotózok. Negyedik éve vagyok együtt a barátommal, akivel már jegyben is járunk.
    Krumpli orrom, és színváltós-barna szemem van. Kacskák a lábaim. És egyébként utálok futni.
    Nem bírom a tömegembereket, meg amikor mindenki azt nyomatja, ami éppen menő.
    Makacs vagyok. Szókimondó. Önfejű. Néha bunkó. Akaratlanul. Szelektív a memóriám. Hebrencs vagyok. És imádok fejjel menni annak a bizonyos falnak. Mindig mindent túlgondolok, a legapróbb dolgokat is. Rágódom rajtuk, és nem tudok túllépni sehogysem.
    Instagram és Tumblr függő vagyok. Nem véletlenül. Nem vagyok a szavak embere. Sőt, introvertált vagyok. És egyébként könyvmoly. Meg animés is.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe. :"D
    Ha esetleg valamelyik too much information, akkor bocsánat. ><

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok minden igaz rám is. :) És éljen a Tumbli! :D

      Törlés
  4. Bogi vagyok. Erdélyi. Fuvolista, aki alig várja már,hogy lediplomázzon :D. Fesztiválfüggő. Bookalcoholic. BBC (Bagossy Brothers Company) imádó. Szingli( amit utálok). Süti mániás. Alvós. Makacs. Halasztgató. Nagyszájú. Kommentáló. Stresszelő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a fuvola hangját, a másik kedvencem a cselló. :)

      Törlés
  5. Én körülbelül 15 éves koromig nem szívesen vettem fel szoknyát, mert van egy nagyon csúnya kb. 15 centis heg a vádlimon. Aztán egy idő után nem érdekelt és mint kiderült, a legtöbben észre sem vették.
    De ha ennyire zavar, akkor érdemes bőrgyógyászhoz menni vele vagy ami még most kapásból eszembe jutott, azok a testre való vízálló alapozók. MAC-nek van ilyen. Esetleg harisnya spray?
    A maxi szoknya is jó választás, ha nem akarod mutogatni a lábad, de megsülni sem akarsz.
    Remélem tudtam, illetve tudtunk segíteni. :)

    VálaszTörlés
  6. Én ápolónő vagyok, és bízom benne, hogy nem én vagyok a legidősebb olvasód 44 évesen! :D
    A szenvedélyeim egy részét tutira ismered, megszállott körömmániákus vagyok, de nemcsak a körmeimre szeretek díszíteni, a környezetemet is lelkesen csinosítgatom. Most is épp egy bútort újítok fel.
    Van 6 cicám, mentett, talált állatkák. A másik komoly szenvedélyem az akvarisztika, ezt roppant maximalista módom űzöm, mert hosszú távú terveim között szerepel egy igényes tengerii akvárium üzemeltetése, amihez tudásban még picinek érzem magam.
    Nagyon szeretek olvasni, és írni.

    A képek közül a ládából készített asztal és a mindent tudó cicatekintet varázsolt el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 40 az új harminc! ;)
      Én is nagyon szeretek bútorokat restaurálni. Az pedig nagyon szép, hogy befogadod a cicákat, én most három cicánál tartok, de azt hiszem lesz ez több is. :D

      Törlés
  7. Gyártósori összeszerelő vagyok egy autóipari cégnél. Munkahelyemen sokszor nagyszájú, aki nem szereti a tétlenkedőket. Nyáron 32 éves leszek, van egy négy és fél éves kisfiam. Szeretnék több időt tölteni vele. Szeretem a népi kézművességgel kapcsolatos dolgokat. Népi bútorfestést tanulok. Pár hónapja elszántam magam és váltottam, haladok. Jobb akarok lenni amiben csak lehet. Egy részéhez te is sokat segítesz. Köszönöm.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)