A nap szettje - Maxi Dress


A maxi ruha egy rendkívül praktikus ruhadarab. Egyrészt mindenféle testalkatra találhatunk megfelelő szabást, másrészt nagyon sokféle stílusban variálhatóak. Amire érdemes figyelni, hogy ha valaki kifejezetten alacsony, akkor célszerű magassarkúval, platform szandállal hordani, mivel optikailag még inkább összenyomja az alakot. 
Én most egy igazi alapdarabot választottam ki és ezzel készült egy laza, kényelmes, hétköznapokon vagy nyaraláson hordható összeállítás. 

 
maxi


Ez a ruha kifejezetten vékony és teltebb alakhoz is remekül passzul. Hordható sportosan vagy elegánsabban is. Én most egy laza szettet kreáltam vele, amit remekül feldob az arany színű szandál és egy kis bohémságot visz bele az álomfogós nyaklánc és a rojtos batyutáska. 

Már júniust írunk és a hőmérő lassan de biztosan kúszik felfelé és a napsugárzás is egyre erősebb, így egy sima hétköznapon is elkél a fényvédelem, akár csak olyan esetekben is, ha a barátnőiddel lófrálsz a városban. Az izzadós forró napokon jó szolgálatot tesz egy szárazsampon. A Batiste termékeit mini kiszerelésben is be tudod szerezni, így akár magaddal is viheted munkába vagy kirándulásra. En ehhez a szetthez egy laza kis kontyot vagy fonatot ajánlanék, elvégre a melegben ez a legkényelmesebb. 

A nyári melegben szerintem felesleges egy tonna sminket kenni az arcunkra. Egy jó fényvédős krém kiegészítve korrektorral és púderrel bőven elég, így ha tehetjük, ezekkel váltsuk ki az alapozó vagy BB krém használatát. Én személy szerint a meleg napokon inkább az arcomat hangsúlyozom és nem vacakolok szemhéjpúderekkel. Egy kis bornzosító és pirosító, esetleg highlighter, ha nem is az arcra de például a vállakra csodásan mutat. 
A szemöldököt érdemes kiemelni és ha van egy atombiztos tusunk, akkor azt is felkenhetjük. Végezetül pedig egy jó és tartós spirál és egy strapabíró ajakkence még jó választás lehet. 

A melegben parfüm helyett kényelmesebb valamilyen testpermetet használnunk. 
Extra tipp: éjszakára tedd be a hűtőbe, így napközben kellemesen frissítő lesz a használata. ;) 

Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Szoktatok maxiruhát hordani, ha igen, milyen kiegészítőkkel párosítjátok? :) 



Megjegyzések

  1. Mostanában ritkán kommentelgetek, de ez a szett annyira megtetszett, hogy muszáj írnom! A ruha gyönyörű (főleg a színe, bár a szabása is nagyon előnyös), és a kiegészítők is tetszenek. A táskát és a napszemüveget leszámítva számomra ez tökéletes szett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál, nagyon örülök neki! Annak meg pláne, hogy tetszett a szett! :)

      Törlés
  2. Egy időben mindenki azt írta, hogy aki alacsony, felejtse el a maxiruhákat! Örülök, hogy te sem így látod, mert én bizony alacsony nőként is gyakran nyúlok utánuk, és jól is érzem magam bennük! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt gondolom, hogy ez testalkaton is múlik illetve az adott darab szabásán és a kiegészítőkön, amiket választ hozzá. De vannak olyan darabok, mint például ez, ami mindenkinek jól áll! :)
      Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés
  3. Ez a ruha meseszép! <3 Egyet-kettőt-hármat muszáj beszereznem a nyárra. :)
    A szandi ugyan nem az én stílusom (bokaficam után meg pár órán belül úgy nézne ki benne a lábam, mint valami kötözött sonka), de a többi kiegészítő úgy, ahogy van jöhetne hozzám. Mondjuk most rögtön! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egy sliponnal vagy tornacipővel is jól mutatna. :)
      Örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  4. Azt hiszem ez is a másokon de jól néz ki darabok táborát erősíti...Én valahogy mindig picinek éreztem magam a maxi ruhákhoz, de még a hosszú szoknyákhoz is, meg igazából majdnem mindenhez, ami térd alá ér (és igazából elég alacsony vagyok amúgy is, szóval nem csak a ruha "nyom össze" xD)...Mondjuk szerencsére a stílusom se követel meg ilyen ruhákat, de olyan jól néz ki, és jól mutat másokon, és ez az összeállítás is szép lett szerintem. :D

    (Viszont a pirosítót elfogadnám a széléről! :D)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)