Catrice "Denim Divine" Trendkiadás


Ismét egy csodás kollekció a Catrice-től, ami már kapható az Auchan üzletekben és hamarosan a Rossmannba is kikerül. A farmer inspirálta trendkiadásnak már a csomagolása is gyönyörű, de a termékek is nagyon ígéretesek. Nézzük is meg őket részletesebben. :) 




"Injeanious" hatos paletta.
Engem már a rose gold csomagolással is megvettek kilóra és szerintem a színei is igazán kihasználhatóak. 
Plusz a színminták alapján a minősége is kiváló.

"Dark Denim Blue" nevű folyékony tus. 
Erről itt találtok színmintát, valamint több lakkról és a szájfényről is vannak képek itt.


"Hot TANts" bronzosító. 
Ez is nagyon jónak tűnik és szintén kiemelném a csomagolást és a bronzosító kinézetét is, mert gyönyörű.


"Stone Blushed" nevű pirosító. A legnagyobb kedvenem a paletta mellett. A farmer minta itt is megjelenik a felületen és szerintem csodás. 
Itt találtok róla képeket.


"Comfort Fit" és "Women's Cut" nevű szájfények.


A végére pedig itt van öt csodaszép lakk. 
"Dark Denim Blue"; "Fabricot"; "Women's Cut"; "Comfort Fit" és "Gold Miners" a nevük. 

Itt találtok róluk képeket felkenve. 

Szerintem ez is egy szuper kollekció lett a Catrice-től. Én nem hiányolok belőle semmit. A paletta és a pirosító nekem nagyon tetszenek, ezeket meg is fogom próbálni levadászni. :) 

Ti mit szóltok ehhez a trendkiadáshoz? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. múlt héten láttam az Auchanban, sajnos siettünk és éppen csak rápillantottam, de az volt életemben az első olyan, hogy nem hiányzott még semmi a készletből, nem volt belenyúlkálva.... :D szerintem azelőtt tehették ki, sosem láttam még érintetlen trendkiadásokat.
    nem vettem semmit, mert vaktában nem mertem, viszont a sötétkék körömlakk szerelem (minden, ami fekete vagy sötét számomra még nyáron is szerelem :D), más annyira nem fogott meg ebből a kiadásból.. a paletta is szép szép, de annyira nem, hogy megvegyem. de persze szerintem szép és jól sikerült, végre egy catrice kiadás, ami nem keleties/japános és pasztell stílusú. :D

    VálaszTörlés
  2. A pirosító tényleg jól néz ki, és a paletta is, nálam ugyanúgy ők lettek a befutók. :) Még a lakkok közül a Fabricot nem néz ki rosszul.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)