Catrice Új Szortiment 2016 Ősz-Tél

A drogériákban már elkezdődött a Catrice kifutó termékek kiárusítása, úgyhogy időszerűnek éreztem, hogy az újdonságokról is készüljön egy külön bejegyzés. 
Az az igazság, hogy engem az idei őszi-téli szortiment nem nyűgözött le különösebben, de már a tavaszival is így voltam. Vannak szuper termékek, de én ennél többet vártam. Örültem voltam, ha piacra dobnak brow pomade-et, vagy egy minőségibb palettát, vagy matt folyékony rúzsokat kicsit bevállalósabb színekben. 
Ismét lesznek olyan termékek, amik csak a Müllerekben lesznek elérhetőek, ezeket külön jelölöm majd.


Érkezik hat krémes, magasan pigmentált mono szemhéjpúder. Uncsi... Egyedül a francia nevek tetszenek.
 010 Crème Bruné, 020 Prêt-à-Perlé, 030 Dîner En Blanc, 040 Perlez-vous Français?, 050 La Vie En Rose, 060 Comme Ci Comme Gris, 070 Petit Green-ouille,080 Mon glAmour, 090 Allez Les Bleus


Az Eye'Matic szivacsos applikátoros szemhéjpúderek mellé négy matt árnyalat érkezik. Kizárólag a Müllerekben lesznek elérhetőek. 
10 The Great MATTerhorn, 20 Call Me Matty!, 30 Ladies And Gentlematt, 40 Don‘t Be Matt At Me


Úgy tűnik ezekről a szem-kontúrozó termékekről sem a Catrice, sem az Essence nem tud leszakadni idén, mert minden létező formában piacra dobják. :D Szintén csak a Müllerben lesz kapható. 
10 Haute Contour, 20 Shape Happens, 30 conTour De France



Érkezik egy új filces tus és egy fekete szemceruza érzékeny szemre kifejlesztve. Utóbbi szerintem szuper ötlet. A szemceruza csak a Müllerben lesz kapható.



Szempillaápoló, szempillaspirál és füstös hatású szemhéjalap. Mindegyik a Müllerben lesz elérhető.


Három új spirál is bekerül a kínálatba. Ezek minden displayre kikerülnek majd.


Szem és szemöldök kontúr paletták. Ezek egészen jónak tűnnek. Két árnyalatban lesznek elérhetőek, egy hidegebb és egy melegebb tónusban. 
010 But First, Cold Chocolate! és 020 But First, Hot Coffee!


Habár a Catrice-nek van egy szuper korrektor palettája különféle színekkel, de a Camouflgae korrektorok minőségében tényleg érdemes több színt is piacra dobni, ráadásul nem mindenkinek van szüksége mind a három árnyalatra, így mindenképp praktikusabb mint a palettácska. 
Ezeket is a Müllerekben találjátok majd.


Szuper újdonság ez az alapozó, nagy kár, hogy csak négy árnyalatban dobják piacra. 
Klassz a pipettás adagolós megoldás is. Már láttam róla külföldi blogokon véleményt, de sajnos nagyon sárgásnak és sötétnek tűnnek. 
010 Light Beige, 020 Rose Beige, 030 Sand Beige, 040 Warm Beig





Érkezik egy matt, de természetes hatású púder, egy sminkfixáló spray és egy highlighter paletta. Számomra ők a leg-leg-leg az új szortimentben. 
A Sminkfixáló csak a Müllerben lesz kapható.


Érkezik egy dupla végű kontúr stick is, két árnyalatban. Na  ez már sokkal szimpibb, mint a "belenyúlós" palettájuk, vagy a Maybelline fura jumbo stickje. Szerintem erre fogok először lecsapni. 
Csak a Müllerben lesznek elérhetőek.


Pirosítóból csak kettőt kapunk, igaz, hogy a tavaszi szortimentben három hármas paletta is helyet kapott. 
Szintén Müller exclusive. 
 010 Hibis-Kiss és 020 Coco Coral


Ajak primer. Szintén Müller.





Matt ajakceruzák hat árnyalatban. Szép basic színek.  Meg fogom őket nézni magamnak.
010 Bare Nude’s Soul, 020 Best ROSEbuddies Forever, 030 Barberry Hopping, 040 HibisKiss-Proof, 050 Fashion REDitorial, 060 Merl’ Oh!, 070 First bROWn Ticket





Szintén nagyon szimpik ezek a krémes ajakceruzák, amikhez hasonló már volt a Catrice kínálatában, talán idén tavasszal vonták ki őket. Én nagyon szerettem őket, ezekre is kíváncsi vagyok. A Müllerekben lesznek kaphatóak hét árnyalatban. 
 010 Dare To Go Bare, 020 Fashion NUDEitor, 030 Free Brownload, 040 Hot Flameingo, 050 Click The HyperPink, 060 I Think I Wanna Berry You, 070 The Dark Orchid Rises



A legkapósabb újdonságok bizonyára ezek a folyékony matt ajakrúzsok lesznek. Hat árnyalattal érkeznek a szortimentbe. Kipróbálásra ez épp ideális, de semmi bevállalós szín nincs köztük. No mindegy, a lényeg, hogy a Colourpop már hozzánk is szállít.. :D Azért őket is meg fogom nézni magamnak.
010 MidNude Season, 020 Rose Your Voice!, 030 Hazel-Rose Royce, 040 Plumming Bird, 050 Brooklyn Pink-ster, 060 REDvolution


A Shine Appeal folyékony rúzsok egy Intense verzióban is kijönnek, igaz csak négy színnel. Én nagyon szeretem ezt a termékvonalat, az egyik kedvenc nude ajakkencém is ebből van. Kíváncsi leszek az Intense verzióra is. 
 010 Welcome To The CabaRED, 020 VampiRED Diaries, 030 The OlymPINK Games, 040 Rose Your Voice!


A köröm-szekcióhoz érkezik egy regeneráló stift. Szintén csak a Müllerben lesz kapható.




Körömfelület kiegyenlítő alaplakk, körömerősítő és lehúzható alaplakk. Ezek szuper újdonságok, mindegyikre kíváncsi lettem. 
Szintén csak a Müllerbe kerülnek ki.


Három francia manikűr lakk és érkezik, ápoló olajjal... komolyan valaki még hord francia manikűrt? :D Szintén csak Müller
  01 Snow White And The Frenchman, 02 Apricouture On The Frenchwalk, 03 Wearing My Rosé French Coat



Érkezik egy teljesen új lakk-vonal és végre egy új üveg-design. 
Ezek nagyon tetszenek, de szintén csak a Müllerbe kerülnek ki. 
  01 Silky Way, 02 Honey Moon, 03 Space Girls, 04 Pretty Like Universe, 05 Moonlight Berriage, 06 Magical Bluelight


Hat gyönyörű sötét lakk is érkezik. Rém uncsi nőszemély vagyok, ősszel és télen csak sötélt színeket hordok a körmömön, szóval ennek örülök most. :) 
01 Noir Maroon, 02 Noir Rouge, 03 Noir Cassis, 04 Noir Blue, 05 Noir Gris 06 Noir Vert


Végül pedig két topper is érkezik. Az egyik törött üveg hatást ígér, a másik pedig egy matt jégkristály fedőlakk. Szintén csak a Müllerbe kerülnek ki. 


Ezek voltak tehát a Catrice őszi-téli újdonságai. Én úgy érzem, hogy eléggé biztosra akartak menni és semmi bevállalós, újító termék nem került a kínálatba. Vannak olyan újdonságok, amik nekem is felkeltették az érdeklődésemet, de biztosan nem ez a legütősebb szortimentjük eddig. 

Ti mit szóltok az új termékekhez? Mit néztetek ki magatoknak? :)

Megjegyzések

  1. Köszönjük a posztot én valahogy mindig későn kapcsolok, hogy új dolgok jönnek ki! Ezeket nézném meg: camouflage korrektorok, folyékony matt rúzs (természetesen), szempillaspirál és fixáló spray. Tényleg nem nagy durranás, de ezeket megnézném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem a folyékony matt rúzsról teszteket, de még csak nem is matt és katasztrofálisnak tűnik. :-/ Nagy csalódás.

      Törlés
  2. A Colourpop hozzánk is szállít?? Ez a legjobb infó a posztban, valahogy ez kimaradt. Nna ha pénzem lesz..
    Azért a matt folyékony rúzsokat megnézem majd, meg ha csavarós, a matt rúzsok közül biztos beszerzek egyet. Plusz a Moon Rock meg azok a sötét lakkok is eléggé tetszenek.
    Ami (már megint mobilról)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szállít, de húzós a szállítási költség és a vám. :-/ Majdnem több mint a termékek ára.

      Törlés
  3. Hűűű, akadnak igazán ígéretes dolgok, most így elsőre leginkább a velvet matt folyékony ajakrúzsok tetszettek meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam róla teszteket és még csak nem is matt a finish. csak egy tompa fényű sima szájfény. :-/

      Törlés
  4. Igen èn szoktam francia gèllakot viselni. Színeseket is , de a francia megunhatatlan!!!Mit csodàlkozol rajta?
    (Marika)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálkozom, csak szerintem annyira háttérbe szorul a sok különböző lakk és díszítési technika miatt, hogy meglepődök ha valaki még sima francia manit visel és nem épp valami "hipertrendi" kagylós vagy sellőporos koporsókörmöt. :D

      Törlés
  5. Engem is a velvet matt ajakrúzs vagy esetleg még a folyékony ajakceruza érdekelne ezek közül a legjobban. Lehet, hogy a nem a legegyedibb vagy vadabb színek, de azért van már szín, aminek jó hasznát tudnám venni. ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen egy lila vagy szürke rúzs azért nem mindig a legjobb választás hétköznapokra. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)