NOTD - Tribal Summer


 Nyár elején szuper kis tesztcsomagom érkezett a Born Pretty Store-tól, amiben lapult egy ív törzsi-indiános water decal is. Ezekkel készítettem egy vidám, pasztell színű manikűrt, ami nekem nagyon tetszik és szerintem tökéletes viselet nyaralásra vagy akár egy fesztiválra is. :)


 Én nagyon szeretem ezeket vizes matricákat és habár a felhelyezésük igényel némi kézügyességet, néhány próbálkozás után bele lehet jönni. :) 
Alapszínnek az OPI "That's Hulia-rious!" és az Essence "Indian Summer" árnyalatait használtam.










A lenti kóddal pedig 10% kedvezményt kaphattok a rendelésetekre!



Mit szóltok ehhez a manihoz? Szoktatok water decal-t használni? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép! szeretem a pasztell színeket és a tözsi mintákat is :) A water decal használata pedig nagyon egyszerű és könnyű, ezért én is kedvelem.

    VálaszTörlés
  2. Istenem de jó. :P Én sajnos béna vagyok körömfestésben, de mindig arról álmodozom, hátha egyszer majd szépen meg tudom csinálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én is nagyon ügyetlen vagyok, de igyekszem gyakorolni. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)