Nyári felfrissülés az Avontól


 Habár az időjárás az elmúlt pár napban nem volt épp nyárias, a kánikula még vissza fog térni. Ilyenkor nincs is jobb, mint a strandon csobbanni egyet, vagy a hűvös szobában lustálkodni egész nap. Dolgozó lányként nálam sajnos egyik opció sem játszik a hétköznapokon, de sok-sok vízzel, napi három-négy zuhannyal és ezekkel az Avon termékekkel még a legforróbb napokat is ki tudtam húzni az idei nyár folyamán. Kik lennének ők? A bejegyzésből kiderül! ;) 



 Az Escape fantázianevet kapott kollekció azonnal szimpatikus lett. A kókusz és csillaggyümölcs illatú termékcsaládban szerepel tusfürdő, testpermet és testápoló is, én az első kettőt próbáltam ki. 
Szettben is meg tudjátok rendelni, itt. Az ára 1599 Forint. 

A tusfürdő illata valami fantasztikus. Az imádott nyári Balea tusi után a második kedvencem lett. Fanyar, gyümölcsös, kókuszos és nagyon sokáig megmarad az illata a bőrön. 

A testpermet illatában inkább a kókusz dominál. Kellemesen felfrissít és ennek is sokáig megmarad az illata. Én esténként a hűtőbe szoktam tenni és magammal viszem mindenhová, így sokáig hűsítően hideg marad. 

Külön-külön is megvásárolhatjátok a termékeket.


 A harmadik termék egy frissítő arcpermet, aloe vera és gyapot kivonattal, ami frissíti és hidratálja az arcbőrt. Alkoholmentes és hűsítő hatású. Nagyon kellemes, friss, tiszta illata van. Nálam nem okozott semmilyen irritációt. 

Sminkelés előtt szoktam használni, illetve napközben permetezek az arcomra 1-1 fújásnyit, mert tényleg kellemesen hűsít. Egy hosszú utazáshoz szerintem nagyon praktikus lehet.  
Az ára 899 Forint.


Nekem nagyon bevélt ez a három darab az Avon nyári kollekciójából és szívből ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki őket, mert tényleg igazi felfrissülést jelenteken a forró napokon. :) 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Próbáltátok már valamelyiket? Mik a jól bevált hűsítő termékeitek a forró nyári napokon? :) 

Megjegyzések

  1. Van az AVON-nak egy zöld teás, verbénás testpermete is, na azt nagyon tudom ajánlani, szuper :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)