Nyári Kincsek a Rossetti Bizsutól


Nemrégiben ismét választhattam pár csodás darabot a Rossetti Bizsu kínálatából. Igazi nyári kincseket sikerült találnom, amik ihletül szolgáltak a következő szetteknek. Ha kíváncsiak vagytok az ékszerekre és hogy én milyen stílusú összeállításokat ajánlanék hozzájuk, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést! :) 




Igazán nyárias, különféle stílusú darabok érkeztek hozzám, amik szerintem tökéletes kiegészítői lehetnek egy nyaralásnak, vagy akár a hétköznapoknak is. 
Én személy szerint főleg nyáron szívesebben hordok egy látványos darabot, mint sok kis csecsebecsét és a nyaralásnál is praktikusabbnak tartom, ha csak 3-4 darabot viszünk magunkkal, mintha egy komplett ékszeres dobozzal utaznánk.


A keleti bazár kincse


Ez a csodás karkötő igazán megérdemli, hogy minden figyelmet ő kapjon. Tökéletes kiegészítője lehet egy maxiruhás összeállításnak, amiben felfedezhetjük nyaralási helyszínünk műemlékeit, piacát vagy egyéb turista látványosságait. 

dress

dress by missmoonangel featuring a zip purse


Minden részletében nagyon finoman kidolgozott darab, amit akár egy kis fekete koktélruhához is felvehetünk egy nyáresti buliba. 


Fagylaltszínű csoda


Ez a csodás pasztell kövekkel díszített fülbevaló tökéletes választás egy romantikus stílusú outfithez. A színek kavalkádja miatt viselhetjük lila, rózsaszín, menta vagy akár nude és fehér darabokhoz is, így tényleg jól kihasználható egy nyaraláson. 



Remekül feldobna egy farmersort és basic felső plusz szandál szettet is. 


Látványos minimalizmus


Ez a könnyű, finom, hosszú nyaklánc kényelmes viselet a legforróbb napokon is és abszolút jó választás utazáshoz, városnézéshez vagy akár egy állatkerti kiránduláshoz is. Én mindenképp egy nude vagy fehér felső mellé ajánlanám, hogy teljes szépségében érvényesülhessen.




Fehér és bordó színben is elérhető. 


Sellőlányoknak


Én nem szívesen viselek ékszert strandoláshoz, mert egyrészt félek, hogy elhagyom, másrészt nem valami praktikus. Az arany és ezüst tetoválások ilyen szempontból jó alternatívái lehetnek a strandolós vagy akár a fesztiválozós szettjeinknek is. Ez a kompozíció tökéletes egy nyaralásra, hiszen a játékos minták mellett, ékszerszerű motívumokat is találunk rajta.



Az óceán legragyogóbb kincse


Ez a nyaklánc olyan, mintha egy ékkő lenne az óceán mélyéről. Olyan csodásan ragyog és szikrázik, mint az élő, hullámzó tenger. Minden fényviszonyban más-más színeket mutat meg.


Tökéletes kiegészítője és leglátványosabb darabja lehet a nyaralásunknak vagy a nyári outfitjeinknek.


Én egy nyári bulizós szettet álmodtam meg vele, de ha valaki bevállalós és nem zavarják az ámuló pillantások, akkor hétköznap is viselhető. Ez a nyaklánc ugyanis mágnesként vonzza a tekintetet. 



Korall és fehér színben is meg tudjátok rendelni.


Egy elegáns outfithez is el tudom képzelni, akár egy esküvőre vagy nyári partyra.


Hát nem mesés? :) 

Itt találjátok a nyári kollekció összes darabját. 
 
Melyik volt a kedvencetek? Milyen ékszereket viseltek ezen a nyáron? Melyik szett nyertek el a tetszéseteket leginkább? :)

Megjegyzések

  1. Az utolsó nyakékről készült fotóid megadták a végső lökést vele kapcsolatban, ugyanis szemeztem ezzel az ékszerrel, többször majdnem megvettem, aztán mégsem. Ezek után még egyszer nem szalasztom el! :)

    VálaszTörlés
  2. Tyű azt a mindenit, ez az utolsó lánc tényleg fenséges, pedig nem szeretem ezt a színt, viszont annyira visszahozza a víz felszínének ragyogását, hogy szinte várom, hogy megmozduljon.. :) Büszke tulaja lehetsz! ;)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó nyaklánc csodás! ♥

    VálaszTörlés
  5. Mint fülbevaló mániás, egyből kiszúrtam a fülit, nagyon mutatós, na de az az utolsó nyaklánc, hát hű meg hú *.* Nem vagyok egy nyakláncos, de ezt még én is elfogadnám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)