Playboy Queen and King of the Game


 Nemrégiben lehetőségem nyílt a Coty jóvoltából kipróbálni a Playboy legújabb, Trónok harca inspirálta kollekcióját. Game of Thrones rajongóként nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a tesztelésbe, ami egy új kihívást is jelentett, hiszen még sosem írtam férfi parfümről véleményt. 
A kollekcióról a teljes bejegyzésben olvashattok bővebben. 




 A Playboy legújabb kollekciójában találhatunk parfümöket, testpermeteket, tusfürdőket, deókat és aftershave-et is.


 A női illatvonal egy feltűnő, pink csomagolást kapott. Igazán csajos, modern és vagány. 



 A tusfürdő édes, cukorkásan ibolya illatú, nagyon kellemes.


 A parfüm üvege az elmaradhatatlan nyuszifüllel nagyon mutatós és jópofa darab. 

Fejillat: Feketeribizli, Kávé, Golgotavirág
Szívillat: Narancsviág, Jázmin
Alapillat: Pacsuli, Csokoládé, Tonkabab, Cédrus


 Első fújásra egy nagyon édes aromát kapunk, amiből azonnal kiérződik a narancsos illatjegy, majd kicsivel később a krémesen lágy, édes csokoládé is megmutatja magát, egy finom, picit kesernyés kávé felhanggal. 
Ha az első, édeskés illatorgia csillapodik, akkor a parfüm átvált egy mélyebb, testesebb aromába. Előbújik a friss cédrus és kap egy kis vaníliás, krémes aromát is. 
A parfüm megkoronázásaként legutoljára a feketeribizli fanyar, de mégis aromáját érezhetjük meg, ami mindvégig ott bujkál, de teljes valójában csak percekkel fújás után mutatkozik meg, mintegy a háttérben uralva a játékot, hogy aztán legvégül elfoglalja a trónt. :) 

Ez a parfüm egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozza meg. Én inkább egy 22 év alatti lányon tudnám elképzelni, esti, bulizós vagy randiillatként. Nagyon csábító, édes illat, igazán feltűnő. Ugyanakkor összetett is és egy cseppet sem unalmas édes-tucatillat. 
Ha évszakhoz kellene kötni, akkor szerintem egyértelműen tavaszi-nyári illat. 

A 40 ml-es EDT ára 2990Ft 


 A férfi parfüm üvege sokkal egyszerűbb, letisztultabb. Jópofa a kis nyakkendő a kupakon, a márka másik szimbóluma. 

Fejillat: Kardamom, Feketebors, Citrom
Szívillat: Granny Smith Alma, Kávé
Alapillat: Pacsuli, Vanília, Cédrus


 Nagyin szimpatikus volt, hogy pár illatjegy megegyezik a női és a férfi illatban is. 

A férfi illatban elsőként én a friss almás aromát és a cédrust éreztem meg, majd előbújt a citrusos vonal. A fűszeresebb illatjegyek picivel később mutatkoznak meg. Ennek hatására egy nagyon izgalmas, játékos illatot kapunk. Kicsivel később, ha a parfüm intenzitása csökken, előjön a vanília édessége és a kávé kesernyés aromája is megmutatja magát. 

A férfi parfümökkel kapcsolatban nagyon válogatás vagyok, ha lehet még válogatósabb, mint a női illatokkal szemben. Gergőnek általában minden tetszik, ami kicsit fűszeresebb és édeskésebb, így mondanom sem kell, hogy ő azonnal oda meg vissza volt a parfümért. Nekem is nagyon tetszik és sokáig elemezgettem. Férfi parfümök terén nem vagyok túl nagy szakértő, de azt azonnal megállapítottam, hogy ez az illat szerintem a 20 alatti és fölötti korosztály számára is tökéletes. El tudom képzelni egy fiatal fiún és akár egy 25 év feletti férfin is, aki kedveli az édeskésebb férfi parfümöket. 
Ez is egyértelműen egy esti, bulizósabb parfüm és szintén a tavaszi-nyári illatok közé tudnám besorolni. 

A 100ml-es EDT ára 3699Ft


Összességében ez egy nagyon jól sikerült illatcsalád. A termékpaletta széles, így ha valaki szereti még intenzívebbé tenni az illatélményt, akkor használhatja a tusfürdőt sprayt és testpermetet is, amik remekül harmonizálnak a női parfümmel. A férfi kollekció illata pedig minden termékben megegyezik, így még inkább felerősíti a parfüm illatát. Playboy márka fanatikusoknak szerintem kötelező kollekció. Nagyon szimpatikus az ötlet is, hogy a Trónok harca ihletésében született a kollekció, remélem a jövőben még lesznek ilyesfajta megmozdulások a Playboy háza tájáról. :) 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Próbáltátok már a Playboy új kollekcióját? Számotokra milyen a tökéletes férfi parfüm?

Megjegyzések

  1. Épp nagy gondban voltam, hogy mivel lepjem meg a páromat a szülinapjára. Azt hiszem ez a parfüm lesz a nyerő, megfogott a leírásod alapján. (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)